Star Joker
86
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Star Joker

Spillutvikler: Play'n GO

Star Joker ble det siste spillet vi fikk fra Play’n Go i 2018 og det er ganske så enkelt. Her…

Star Joker anmeldelse

Star Joker ble det siste spillet vi fikk fra Play’n Go i 2018 og det er ganske så enkelt. Her får man presentert klassiske symboler på et mer moderne brett bestående av 5 hjul, 3 rader og 10 linjer.

Siden spillet er så enkelt er det ganske artig (eller merkelig) at Play’n Go har gitt det en spilleguide. Altså, en guide som forteller besøkere hvordan det spillet spilles. Er du rykende fersk på spilleautomater bør du så absolutt ta en titt, men om du har spilt på spilleautomater en stund kommer du nok ikke til å lære noe nytt. Erfarne spillere vil nok finne det mer interessant at dette er et mindre farlig spill med en ganske så imponerende toppgevinst på 5000 ganger innsatsen.

Prøv Star Joker gratis her

Vinn ekte penger på Star Joker her

Star Joker – Oppsett

  • Lanseringsdato: 19. desember 2018
  • Utvikler: Play’n Go
  • Hjul / Rader: 5 / 3
  • Linjer: 10
  • Min./Maks innsats: 1 kr – 1000  kr
  • Toppgevinst: 5000x innsatsen
  • RTP: 96,25%
  • Volatilitet: Lav
  • Bonusfunksjoner: wild, free spins med joker wild

Slik starter spilleguiden i Star Joker

Star Joker – Bonus og spesialfunksjoner

Sjekker du “Bonusfunksjoner” under “Oppsett” over, ser du at den er veldig, veldig kort. Det eneste du får hjelp av i grunnspillet er en enslig stjerne som – istedenfor jokeren – har fått oppgaven om å være spillets grunnspillets wild.

Star Joker – Free Spins

I grunnspillet vil en joker på det første, tredje og siste hjulet aktivere 10 gratisspinn. Får du den samme trioen under gratisøkten får du 10 gratisspinn til, men det er ikke alt … Hver eneste joker har nå fått et nytt utseende og vil i tillegg oppføre seg som en wild.

Free spins i Star Joker

Star Joker – Utbetalinger og gevinster

Play’n Go har plassert Star Joker et stykke ned på variansmetret, og vi kan bekrefte at det under vår test var ganske snill med lommeboka. Vi fikk små gevinster med relativt hyppige mellomrom eller en liten boost som satte oss tilbake eller nærmere startbeløpet.

Star Joker har en imponerende toppgevinst på 5000 ganger innsatsen, hvilket krever 10 linjer med wilds.  En vanskelig oppgave, men med ekstra wilds i gratisspillet kommer du kanskje et sted i nærheten?

Star Joker betaler ut en storgevinst

Star Joker – Konklusjon

Star Joker drukner ikke i funksjoner, men kan likevel by på en masse god action. Er du litt mer fancy og vil ha en masse ekstra hjelp er det nok ikke noe for deg. Da syns vi du skal ta en titt på neste spill fra Play’n Go, som er Raging Rex. Star Joker passer dere som liker at spillet er mindre farlig og har en solid toppgevinst, men som fint klarer seg uten alle ekstrafunksjonene.

Spill med klassiske symboler i et moderne format