Spinions Beach Party
67
Vurdering
x20
Maksimum gevinst
96%
RTP

Spinions Beach Party

Spillutvikler: Quickspin

Bare to spinions er nok for å lage en fest, og nå kan du oppleve moroa i denne artige spilleautomaten av…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Spinions Beach Party anmeldelse

Bare to spinions er nok for å lage en fest, og nå kan du oppleve moroa i denne artige spilleautomaten av spillutvikleren Quickspin. Quickspin står bak titler som Big Bad Wolf og Royal Frog, men går denne gang fra eventyrland til sol, krystallklart vann og sommerlige vibber!

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Quickspin
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 25
Min/Maks innsats: €0,05 / €100
RTP: 96,05%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: sticky wild  respinn og free spins med sticky wilds

En sommerlig spilleautomat. Spinions Beach Party Spillevisning.

Om Spinions: Beach Party

Om du har sett noen av Despicable Me-filmene har du nok gjettet hvor Quickspin har hentet sin inpirasjon fra. Spillet er løst basert på de kjente Minions-karakterene, mer er i spilleautomaten blitt til orange partyløver. Dette er helt klart et oppmuntrende sommerspill som vil gjøre deg på godt humør. Jo flere spinions du får opp, desto morsommere blir det!

Spinions Beach Party bonus

Alle spinionsene er wildsymboler som erstatter andre symboler (unntatt bonussymbolet) for å hjelpe deg med å lage gevinstkombinasjoner. Det skal ikke så mye til for å få dem i festhumør heller. Får du to eller fler av dem på ett enkelt spinn blir du nemlig belønnet med et gratis respinn. Alle spinions låses fast under et respinn og gratisfesten fortsetter frem til du ikke spinner frem en ny wild. Ved hjelp av denne funksjonen kan du altså hente inn flere gevinster på bare én innsats og under vår spilleøkt var vi heldige og fikk se denne funksjonen ganske ofte. 

Spinions Beach Party free spins

Et bonussymbol på det første, tredje og femte hjulet aktiverer bonusrunden bestående av 10 free spins. Her kan man ikke samle flere bonussymboler og trigge ekstra gratissjanser. Man kan heller ikke få gratis respinn, men hver eneste spinion er en sticky wild som blir frem til bonusrunden er over. Dette kan potensielt bety en hel skjerm med orange moroklumper og fantastiske gevinster.

Free spins-fest i Spinions Beach Party

Spinions Beach Party jackpot

Spinionsene har kanskje ingen progressive jackpoter på lur, men de utgjør symbolene du vil ha flest av. Fem av disse på en spillelinje gir deg 25 ganger innsatsen i gevinst og du kan vel selv forestille deg hvordan balansen vil se ut for den som lykkes banke inn en hel skjerm av dem under free spins-spillet. 

Storgevinst i Spinions Beach Party

Spinions Beach Party på mobilen

Strandfesten kan oppleves på mobilen og vi anbefaler gjerne mobilcasinoet til LeoVegas og Casumo. Ikke bare har de spill av Quickspinn på plass. De har også fantastiske velkomstbonuser til nye spillere.

Spinions Beach Party – vår klonklusjon

Spinions Beach Party er en meget solid spilleautomat som vi så absolutt syns du bør prøve. Nei, den er ikke proppet full med funksjoner, men vi syns det holdt i massevis. Hovedspillet ble ekstra spennende på grunn av respinn-funksjonen og under free spins-bonusen ventet vi i spenning på å se hvor mange spinions som ville dukke opp på festen. 

Reisen mot gevinstene skal være interessant, morsom og spennende. Vi endte kanskje ikke på plussiden, men storkoste oss på strandklubben frem til vi måtte takke for oss!