Spina Colada
67
Vurdering
x3200
Maksimum gevinst
96%
RTP

Spina Colada

Spillutvikler: Yggdrasil

If you like Spina Colada, getting caught in the rain… Yggdrasil Gaming følger opp den fargeglade sommerautomaten Sunny Shore med…

Spina Colada anmeldelse

If you like Spina Colada, getting caught in the rain…

Yggdrasil Gaming følger opp den fargeglade sommerautomaten Sunny Shore med en like sommerlig og kanskje enda saftigere sak kalt Spina Colada. Her vender de tilbake en funksjon vi kjenner igjen fra et par av deres første titler: nemlig Fruitoids og Winterberries. Vet du hvilken vi mener? Stemmer, det er deres freeze-, respinn- og kolonnefunksjon så klart!

Spina Colada er langt fra en kopi av de nevnte spillene. Det har også fått fire spesialfunksjoner og free spins, hvilket gjør den til ett nytt og forfriskende tillegg i deres portefølje. 

Hvor kan man spille Spina Colada?

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Yggdrasil
Antall hjul/rader: 5/3
Antall innsatslinjer: 25
Min/Maks innsats: 2,50 kr – 1250 kr
RTP: 96,3%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: freeze-, respinn og kolonnefunksjon, free spins, fire tilfeldige spesialfunksjoner

Spill Spina Colada gratis her!

Spina Colada design og oppsett

På Spina Coladas 5 hjul, 3 rader og 25 innsatslinjer er det om å gjøre å matche fargerike paraplydrinker og saftige fruktbiter. En spillerunde kan koste så lite som 2,50 kr eller så mye som 1250 kr. Vi kjenner få som tør punge ut med et slikt maksbeløp, og nøyer oss selv med en tier (hvis ikke mindre). Poenget er at spillet passer alle budsjetter.

Spina Colada Spillevisning

Spina Colada Bonuser

Spina Colada er full av funksjoner som hjelper deg med å vinne større. Vi kan starte med dets freeze, respinn og kolonnemultiplikator. Disse går hånd i hånd og fungerer på samme måte som i Winterberries og Fruitoids.

Moroa starter med en gevinstkombinasjon. Før du får gevinsten vil vinnersymbolene fryses på plass mens resten spinnes inn på nytt. Alle nye vinnersymboler fryses og gir et nytt respinn. Runden avsluttes når et respinn ikke produserer et nytt vinnersymbol. Så var det kolonnemultiplikatoren. Denne legges til om du har fylt opp sammenhengende hjul fra venstre til høyre med like symboler.

Eksempler:

  • Fyller du hjulene 1, 2 og 3 får du gevinsten ganget med 3.
  • Fyller du alle hjulene får du gevinsten ganget med 5.
  • Fylle du hjulene 1, 2 og 5 får du gevinsten ganget med 2.
  • Fyller du hjulene 2, 3, 4 og 5 får du ingen multiplikator fordi det ikke startet på det første hjulet.

Samle fire spesialfunksjoner

Skiltene plassert utenfor hjulene viser deg spillets fire spesialfunksjoner. Disse trigges helt tilfeldig og hver gang du får en plass på tilhørende skilt lyse opp. Spesialfunksjonene du kan få er:

2nd Chance: 1 eller 2 vinnersymboler legges til i slutten av et førstespinn og garanterer deg en gevinstkombinasjon bestående av 3 like symboler. Du vil også få et nytt symbol på det første respinnet uten et nytt vinnersymbol – hvilket betyr at du får et respinn likevel.

Full line: Før hjulene stopper vil 1 linje fylles med det samme symbolet slik at du vinner med 5 like.

Ekstra wilds: Du får en wild på det andre og tredje hjulet, samt en høyere sjanse for flere wilds.

Garantert gevinst x3: Denne funksjonen gir deg respinn frem til du har en vinnerkombinasjon. Spinnet har dessuten en multiplikator på x3, og denne kommer i tillegg til eventuelle kolonnemultiplikatorer.

Spina Colada gratis bonusfunksjoner

Spina Colada Free Spins

Det er ingen scatter som kan hjelpe deg til free spins i Spina Colada. Det er litt vanskeligere enn det… Du må nemlig fylle alle de fire plassene på et skilt og det gir deg bare fire gratissjanser. Men hør her – du får skiltets spesialfunksjon aktivert på alle gratisspinnene! Ekstra wilds de neste fire rundene er vel ikke så dumt? Ikke en garantert gevinst ganget med 3 heller.

Spina Colada free spins

Spina Colada Jackpot

Spina Colada har ingen progressiv jackpot, men gir deg sjansen til å vinne opptil 75 000 mynter. Glem ikke kolonnemultiplikatoren som kan gange gevinsten din med 5, og den ene spesialfunksjonen som kan legges til på toppen av det igjen!

Spina Colada på mobilen

Jepp, jepp og atter jepp. Spina Colada blir tilgjengelig på alle plattformer fra dag én, så når du er sugen på et sommerlig spill med masse spenning er det mulig så lenge du har batteri, internett og penger i et mobilcasino.

Avslutningsvis

Det er nok ikke den norske sommeren som blir avbildet i Spina Colada, men den gir helt klart en sommerlig stemning. Kanskje ta den deg tilbake til en sommer i syden?

Kunne du tenke deg å utforske andre Yggdrasil-spill? Du får det samme sommerlige temaet i Sunny ShoresFruitoids og Winterberries er spillene for dere som faller for freeze, respinn og kolonnemultiplikatoren. Vil du over på noe helt annet kan du leke detektiv i Holmes and the Stolen Stones eller viking i Vikings go Wild eller Vikings go Berzerk.

Kos deg!