Sidewinder
66
Vurdering
x2720
Maksimum gevinst
96%
RTP

Sidewinder

Spillutvikler: Just For The Win
Sidewinder er en innovativ spilleautomat av JFTW!

Spilleautomaten Sidewinder av spillutvikleren JFTW har en annerledes funksjonalitet enn vanlige spilleautomater.

Sidewinder anmeldelse

JFTW presenterer nå sin nye sidewinder-funksjon på en skikkelig måte og legger det frem i en spilleautomat som har fått samme navn. Det blir dog ingen jomfrutur for spillere som har prøvd deres forrige lansering – Rainbrew!

SideWinder – Oppsett

Lanseringsdato: 12. september 2018
Utvikler: JFTW (lansering på Quickfire-plattformen)
Hjul / Rader: 5+2 / 3-5-5-5-3
Linjer: 243 – 1125 vinnermåter
Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
Toppgevinst: 1360 x innsatsen
RTP: 96,02%
Volatilitet: Medium/Høy
Bonusfunksjoner: Sidewinder, wild og free spins 

I likhet med Rainbrew vil du i SideWinder også få 2 ekstra horistonale hjul. Den ene er plassert over hjulene, mens den andre ligger under. De disse hjulene egentlig gjør er å legge til to ekstra rader på de tre midterste hjulene, hvilket er grunnen til at du kan vinne på opptil 1125 måter. 

SideWinder – Bonus og spesialfunksjoner

Når det kommer til symboler fins det 10 vanlige og 2 eller 4 spesialsymboler (avhengig av hvordan du ser på dem). Den ene er en scatter som vi kan komme tilbake til senere, mens de andre er wilds. Alle vil hjelpe deg med å lage gevinstkombinasjoner, men de kommer i tre forskjellige farger.

  • Den gule kommer bare i sidewinder-hjulene (de horistonale hjulene).
  • Den blå aktiverer sidewinder-hjulet i toppen (kan bare komme på hjul 2).
  • Den grønne aktiverer sidewinder-hjulet i bunnen (kan bare komme på hjul 4).

Når du klikker på spinn-knappen er det bare de vanlige hjulene som settes i gang. Sidewinder-hjulene må aktiveres med wilds. Får du en blå aktiveres den i toppen, mens den grønne aktiverer den i bunn. Sidewinder-funksjonen gir deg gode sjanser til å vinne da de bare inneholder wilds og/eller scattere. På den andre siden kan de også stoppe på tomme plasser, så du er langt fra garantert en gevinst bare for at de er i gang.

Vi vil også passe på å nevne at du kan aktivere begge sidewinder-hjulene på ett og samme spinn. Enten ved å få en grønn og blå wild samtidig, eller ved å aktivere den ene som produserer det andre wildymbolet.

SideWinder – Free Spins

Sidewinder-symbolet eller free spins-symbolet kan bare dukke opp på det andre og fjerde hjulet. Når det skjer vil begge sidewinder-hjulene spinnes for muligheten til å få opptil to free spins-symboler til. Du trenger minst 3 og det vil gi deg 6 gratisspinn. Er du heldig og får 4 får du starte med 10 i stedet.

I gratisspillet kan du se frem til en god del action fordi sidewinder-hjulene spinnes på alle gratisrunder! Sidewinder-hjulene vil også inneholde både scattere og wilds. Hver eneste scatter du får frem gir deg 1 ekstra gratisspinn, mens wildsymbolene hjelper deg med å lage gevinster.

Det fins mer å se frem til. Får du en wild over og under det samme hjulet forvandles hele hjulet om til en wild. Tenk deg nå om du klarer å gjøre om alle de tre hjulene i midten!

SideWinder – Gevinster og mer …

1360 ganger innsatsen er den største gevinsten observert  på ganske mange (trillioner) runder. Det feier oss ikke av føttene, men det er godkjent. Du skal også være obs på at dette er et middels volatilt spill så her kan det gå i hvilken som helst retning. 

Vi likte Rainbrew veldig godt og på papir ser Sidewinder ut som det samme spillet bare med et annet tema. Det å ta et spill og pakke det inn i noe annet er ikke uvanlig, men det er litt snodig at JFTW har valgt å gjøre det med to spill som kommer rett etter hverandre. Men i hvert fall… vi likte Rainbrew så da liker vi nok denne også. Så en får vel bestemme om man vil spillet med med regnbuer og leprechauner eller klassiske casinosymboler.