Sevens&Fruits
86
Vurdering
x15000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Sevens&Fruits

Spillutvikler: Playson

24. april 2018 kommer Playson ut med et spill de har valgt å kalle Sevens&Fruits og det eneste som hadde…

Sevens&Fruits anmeldelse

24. april 2018 kommer Playson ut med et spill de har valgt å kalle Sevens&Fruits og det eneste som hadde passet bedre var om de hadde dyttet inn “star” et sted. For det er alle symbolene i denne spilleautomaten som vi har fått prøve og skal fortelle deg mer om nå. Er du en fan av enkle spill? Da syns vi du bør bli med oss nedover denne siden.

Spill Sevens&Fruits med ekte penger her

Sevens&Fruits – Spillfunksjoner

I Sevens&Fruits blander Playson det nye med det gamle. Det har fått fem hjul og tre rader hvilket er standardoppsettet for moderne videoautomater. På den andre siden er det fylt med klassiske symboler som bare kan matches på fem innsatslinjer.

Symbolene er nyvasket frukt, en rød og gullkantet syver og en skinnende stjerne (scatter). Oppdraget er å få fem like og det er ikke lett, men de som lykkes blir garantert belønnet.

Sevens&Fruits vanlig spillevisning

Sevens&Fruits – Bonusfunksjoner

En scatter pleier vanligvis være nøkkelen til en bonusfunksjon, slik som et gratisspill. I Sevens&Fruits gjør den ikke annet enn å betale ut gevinster. Siden det er en scatter trenger de ikke stille seg opp på en av gevinstlinjene. Alt du trenger er å få tre eller flere av dem omgangen.

3 scattere = 3 x innsatsen i gevinst.
4 scattere = 15 x innsatsen i gevinst.
5 scattere = 50 x innsatsen i gevinst.

Sevens&Fruits spillevisning med scatter

Sevens&Fruits – Free Spins

Seven&Fruits har ikke fått et gratisspill.

Sevens&Fruits – Jackpot, RTP og utbetalinger

Siden spillet har så få gevinstlinjer er det noe vanskeligere å spinne frem gevinstkombinasjoner, men en får litt hjelp av stablede frukter. Fra det vi kan se er det tre i høyden sånn at du kan fylle et helt hjul med like frukter. 7-eren og stjernen kommer derimot alene.

Sevens&Fruits har en tilbakebetalingsprosent på 96,31% og er middels volatil, så her kan det gå hvilken vei som helst. Under vår spilleøkt var det fruktene som ga oss de største gevinstene og det hjalp stort i jakten på syverne. For fem syvere på en linje gir 1000 ganger innsatsen i gevinst.

Megagevinst vunnet i Sevens&Fruits

Avslutningsvis

Dette er ikke et spill for deg som liker spennende funksjoner, separate bonusspill eller blendende animasjoner. Dette er for deg som liker at en spilleautomat skal være enkel og rett frem. For oss vil Sevens&Fruits være et super valg for korte besøk; bare for å se om en gjeng på fem syvere er villige til å titte frem.