Serenity
68
Vurdering
x120000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Serenity

Spillutvikler: Microgaming

Temaet i Microgamings spilleautomat Serenity er en japansk hage, med ildfluer, bekker og andre typisk avslappende japanske ting. Hvis du…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Serenity anmeldelse

Temaet i Microgamings spilleautomat Serenity er en japansk hage, med ildfluer, bekker og andre typisk avslappende japanske ting. Hvis du behøver en pause fra den stressfulle dagen kan du trygt åpne dette spillet… så lenge du slår av lydsporet. Akkurat det føltes ikke så rolig og fredfylt.

Førsteinntrykket er godt, og med både Wilds, Scatters og en bonusrunde, gleder Herr Narvesen seg til å prøvespille Serenity. Han behøver ofte et avbrekk fra hverdagen, det er ikke bare bare å drive Spillboden for til tider blir det veldig mye å gjøre.

Spillopplevelsen

Serenity har unike hjulsymboler hvor flere er asiatiske symboler, men også de gode gamle spillekort symbolene 10, J, Q, K, A er på plass.

Skulle du få minst 3 Scatters aktiverer du free spins i Serenity. 3, 4 eller 5 Scatters hvor som helst på hjulene gir deg 10 free spins hvor alle gevinster har en x3 multiplikator. Du er selvsagt ikke begrenset til 10 free spins, for du kan tjene flere i løpet av free spins runden.

For å aktivere bonusrunden må du få minst 3 lanterne symboler på rad. Med 5 slike symboler vil du få en multiplikator på minst x60 og helt opp til x500. I bonusrunden får du velge 3 lanterner som hver inneholder en gevinst. Velger du riktig kan du stikke av med en enorm gevinst.

Ekteparet Narvesen kan anbefale Serenity ikke bare på grunn av muligheten til å vinne store gevinster, men også spillestilen som passer både de som vil ha et rolig avslappende spill, og de som forventer litt mer spenning. Med multiplikatorene og free spinsene er dette garantert.

Med ett øyekast

Minste innsats: 3 kr

Maks innsats: 750 kr

5 hjul, 3 rader, 15 gevinstlinjer