Secrets of Atlantis
68
Vurdering
x1600
Maksimum gevinst
97%
RTP

Secrets of Atlantis

Spillutvikler: NetEnt

I stua sitter en spent Fru Narvesen med nybrygget kaffe og en fulladet laptop. Hun har funnet en behaglig posisjon…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Secrets of Atlantis anmeldelse

I stua sitter en spent Fru Narvesen med nybrygget kaffe og en fulladet laptop. Hun har funnet en behaglig posisjon i favorittstolen sin og gjør seg klar til å bli med NetEnt på nok et undervannseventyr. Denne gang går reisen til den forsvunne byen Atlantis, og hun gleder seg spesielt til å møte den vennlige havfruen hun har hørt så mye om.

Secrets of Atlantis oppsett

Secrets of Atlantis er en sommernyhet som er blitt gitt 5 rader og 4 hjul, hvilket gir plass til 40 faste spillelinjer. Egentlig er det 20, men siden den betaler ut i begge retninger blir disse doblet. Fru Narvesen har sansen for nettopp denne funksjonen fordi den sørger for at spenningen varer frem til det siste hjulet har stoppet.

I det krystallklare vannet ser man Atlantis i bakgrunnnen. Skjermen fylles deretter med dyr som har funnet hver sin boble å cruise rundt i. Du vil også få perler og verdifulle edelestener, samt et møte med denne havfruen som ble nevnt tidligere.

Secrets of Atlantis gevinstutbetaling

I Secrets of Atlantis kan du vinne i begge retninger. Her ser du en gevinst for en kombinasjon som starter på det siste hjulet!

Secrets of Atlantis kjempesymboler og re-spin

Secrets of Atlantis har en utbetalingsprosent på hele 97,07%. Det slår blant annet Starburst som også betaler ut i begge retninger. Kombinerer man denne utbetalingsprosenten med 40 spillelinjer, blir resultatet et spill med hyppige utbetalinger. Det passer perfekt for de som mister interessen av lange tørkeperioder. Legg merke til at gevinstene ikke er av noen betydelig størrelse. Det kommer til å ramle inn mye smått, med mindre du dekker mesteparten av skjermen med like symboler. Takk og lov for kjempesymbolene som hjelper med nettopp dette.

I NetEnts Spinata Grande kunne du få kjempesymboler hvor som helst på hjulene og i flere forskjellige størrelser. I Secrets of Atlantis går det litt ryddigere for seg. Du kan bare få et kjempesymbol som dekker de tre midterste hjulene (4×3).

Det starter med at du spinner som vanlig. Blir de tre midterste hjulene fremhevet med en hvit bakgrunn, slås de sammen til ett hjul med kjempesymboler. Du får nå et gratis re-spinn og muligheten til å vinne flotte gevinster. Kjempehjulet kan også fremheves for et nytt re-spinn!

Secrets of Atlantis spillevisning

Hvit bakgrunn bak to av hjulene. Du trenger tre av dem for å aktivere et nytt spinn med kjempesymboler!

Secrets of Atlantis nudge wild

Havfruen har fått oppgaven om å være en nudge wild. Nudge-funksjon er du kanskje kjent med fra før. Den knuffer hjulet til en posisjon som gir gevinst – der det er mulig iallfall. En nudge wild er det samme. Om bare deler av havfruen vises vil hjulet flytte seg slik at hun vises i sin helhet. Havfruen fins også som et kjempesymbol som oppfører seg på samme måte.

Secrets of Atlantis wildsymbol

Dersom hjulene stopper og du bare ser deler av denne jomfruen, vil hun flytte seg og dekke alle radene!

Secrets of Atlantis på mobilen

Secrets of Atlantis blir tilgjengelig på alle plattformer fra dag én. Den fungere som forventet bra på en mindre skjerm, uansett om du har iOS eller Android. Men Fru Narvesen mener det blir som en film som helst bør sees på kino. For opplevelsens skyld syns hun at du skal spille den på PC-en.

Konklusjon

Kjempesymbolene kommer overraskende ofte, og hjalp Fru Narvesen med å hente hjem flere storgevinster. Små og hyppige gevinster gjorde at spilleøkten varte en god del lenger enn forventet. Fru Narvesen koste seg og har stor tro på at spillere generelt vil like det. Secrets of Atlantis blir nok ingen hit hos de som jager jackpoter og livsendrende gevinster, men er et godt valg for spillere som ikke vil risikere så altfor mye!