Sea Hunter
68
Vurdering
x1500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Sea Hunter

Spillutvikler: Play'n GO

For spennende action på havets dyp er Sea Hunter av Play’n Go et utmerket valg. Her får du gevinster hver…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Sea Hunter anmeldelse

For spennende action på havets dyp er Sea Hunter av Play’n Go et utmerket valg. Her får du gevinster hver gang du samler tre like havdyr på spillets 3 hjul, 3 rader og 5 linjer. Undervannsminene hjelper deg med å hente enda flere gevinster, mens lange vinnerrekker aktiverer kanonene som kan gjøre at du får med deg enda større premier opp til overflaten igjen!

Hvor kan jeg spille Sea Hunter

Spill Sea Hunter gratis

Om Sea Hunter

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 3 / 3
Antall innsatslinjer: 5
Min/Maks innsats: 0,50 kr – 1000 kr
RTP: 96,63%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, growth gun, sticky shot, wild warhead, multiply mortar

Sea Hunter spillevisning - samle like symboler på spillets fem linjer

Sea Hunter bonus og spesialfunksjoner

I Sea Hunters er det ingen spesielle symboler som trigger et spennende bonusspill eller liknende. Men en vil umiddelbart legge merke til spillets wild og de to kanonene på siden.

Wildsymbolet er symbolet en vil ha flest av. Den hjelper ikke bare med å lage gevinstkombinasjoner der man ikke har en fra før. Den betaler også ut mest! Tre wildsymboler på en spillelinje gir deg nemlig 25x innsatsen i gevinst.

Kanon-funksjoner

En gevinst på to sammenhengende spillerunder aktiverer kanonene på siden, og du må forlenge vinnerrekken om det er de store gevinstene du er ute etter.   

Growth Gun (funskjon 1): Etter to gevinster vil du få Growth Gun på det tredje spinnet. Kanonene sikter seg inn på et tilfeldig symbol og forvandler det om til symbolet som er hakket bedre på utbetalingstabellen.

Sticky Shot (funksjon 2): Vinner du på Growth Gun-runden fortsetter moroa på spinn nummer fire. Da endres nemlig innstillingene på kanonene til Sticky Shot. Under dette spinnet sikter de seg inn på et tilfeldig symbol og låser fast alle som matcher + wildsymboler, mens resten spinnes inn på nytt.

Wild Warhead (funksjon 3): Etter fem sammenhengende gevinster er det tid for Wild Warheads. Kanonene vil på denne runden legge mellom 1 og 3 wilds på hjulene.

Sea Hunter - se opp for wilds!

 

Multiply Mortar (funksjon 4): Etter seks sammenhengende gevinster kan du se frem til den store finalen. Kanonene stenges ned etter dette – uansett om du vinner eller taper, og du vil trenge to nye sammenhengende gevinster for å starte moroa på nytt. Før det vil kanonene gi deg ett gratisspinn og ganger en eventuell gevinst med opptil 15. Får du wildkombinasjoner og en høy multiplikator her, kan gevinsten bli ganske så het.   

Få opptil 15x gevinstmultiplikator på ditt siste kanon-spinn i Sea Hunter

Sea Hunter free spins

Sea Hunter har ikke et eget free spins-spill.

Sea Hunter gevinster, utbetalinger og jackpoter

På en skala som går fra 1 til 10 har Play’n Go skrudd opp spillets volatilitet til maks. Det betyr at du kan forvente deg lengre perioder med små eller ingen gevinster.

En trenger en god dose flaks og en masse hjelp fra kanonene om man skal få utbetalt et beløp som er i nærheten av spillets maksgevinst på 92 000 mynter.

Avslutningsvis

Sea Hunter er å finne hos en rekke operatører, deriblant de tre vi har lenket til over. Vi tipser om å ha lyden på mens du spiller, for det kan fort skje veldig mye på skjermen og bakgrunnsmusikken vil sørge for actionfylt stemning.

Det er et godt spill av Play’n Go med et tema som ligger et godt stykke unna eventyret i Hugo 2. Vi syns så absolutt du bør sjekke det ut og se om du håver inn noe stort.

Andre spill som tar deg til havets bunn:

Prøv andre spill av Play’n Go

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!