Rugby Star
67
Vurdering
x2400
Maksimum gevinst
96%
RTP

Rugby Star

Spillutvikler: Microgaming

Spilleautomaten Rugby Star har en imponerende maksimum gevinst på 120 000 mynter, og med hele 243 gevinstlinjer er det mange…

Rugby Star anmeldelse

Spilleautomaten Rugby Star har en imponerende maksimum gevinst på 120 000 mynter, og med hele 243 gevinstlinjer er det mange muligheter for store gevinster.

I anledning verdenscupen i Rugby lanserer Microgaming automaten Rugby Star, og Herr Narvesen må være ærlig nok til å innrømme at hvis anledningen ikke hadde vært tilstede, hadde få lagt merke til dette spillet. Grafikken er veldig pikselert og gammeldags, og det som redder denne automaten er de mange gevinstlinjene og spesialfunksjonene.

Spill Rugby Star her

Spilleopplevelsen

Rugby Star har 5 hjul og tre rader, og 243 gevinstlinjer. Spesialfunksjonene er Scattere, Stacked Wilds og Wild Pass.

Sistnevnte dukker opp i hovedspillet og kan forvandle opptil to hjul til Wild hjul (fungerer på samme sett som Jokere). Bare andre, tredje og fjerde hjul blir endret.

Rolling Reels dukker opp i både hovedspillet og free spins modusen, og fungerer slik at gevinstgivende symboler blir fjernet fra hjulene og erstattet med symbolene som lå ovenfor. Skulle dette resultere i en ny gevinst får du denne utbetalt og funksjonen fortsetter til ingen gevinst er oppnådd.

Med ett øyekast

Minste innsats: 5 kr

Maks innsats: 500 kr

5 hjul, 3 rader, 243 gevinstlinjer