Romanov Riches
67
Vurdering
x1000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Romanov Riches

Spillutvikler: Microgaming

I en pressemelding fra Microgaming (11.10.2018) presenterte de sitt nye spillstudio kalt Fortune Factory Studios. Denne nyheten kommer bare fire…

Romanov Riches anmeldelse

I en pressemelding fra Microgaming (11.10.2018) presenterte de sitt nye spillstudio kalt Fortune Factory Studios. Denne nyheten kommer bare fire måneder etter at de introduserte oss til Stormcraft Studios som i likhet med Fortune Factory vil lage spill som bare kan nytes hos Microgamings casinoklienter. I denne omtalen skal vi fortelle deg mer om Fortune Factorys aller første kreasjon, som oser av luksus og har fått navnet Romanov Riches. Men er den noe tess?

Prøv Romanov Riches gratis her

Spill Romanov Riches her

Romanov Riches – Oppsett

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2018
 • Utvikler: Fortune Factory Studios (Microgaming)
 • Hjul / Rader: 5 / 3
 • Linjer: 15
 • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
 • Toppgevinst: 1000 x innsatsen
 • RTP: 96,08%
 • Volatilitet: Medium
 • Bonusfunksjoner: Stablende symboler, wild, respin, 3x bonushjul

Romanov var det andre dynastiet som hersket over Russland fra 1613 til 1917 og for å si det mildt hadde denne slekten en ganske tøff avslutning, så dette spillet er vel heller inspirert av familiens enorme rikdom. Romanov Riches har ellers fått et helt vanlig spilleautomat-oppsett, så her er det funksjonene som helt og holdent for oppgaven om å holde på spillernes oppmerksomhet.

Romanov Riches – Bonus og spesialfunksjoner

Stablede symboler: Hjulene er fylt med stablede symboler og vil fort se at det er snakk om flere enn 3 i høyden, hvilket øker sjansene for fulle hjul med like symboler.

Wild: Romanov Riches har også et wildsymbol som i likhet med alle andre kommer stablet oppå hverandre. I tillegg til å erstatte andre symboler vil det også betale ut mest.

Mysteriesymboler: Denne funksjonen er ikke så lett å legge merke til da den holder seg litt i bakgrunnen. Men hvert hjul skal inneholde stablede mysteriesymboler som erstattes av andre symboler når de dukker opp.

Respin: Når det første og andre hjulet stopper med like symboler får du et gratis respin. Skulle det tredje hjulet matche med de to første får du gevinsten utbetalt og en ny ekstrasjanse. Slik fortsetter det til du ikke klarer fylle på med flere vinnerhjul.

Legg merke til at du etter tre fylte hjul kan få den samme gevinsten to ganger. La oss si du får tre hjul med røde diamanter. I tillegg til gevinsten du får før respinnet, får du den samme gevinsten utbetalt etter respinnet (selv om du ikke får et nytt vinnersymbol).

Romanov Riches med respin

Bonushjul

 • 3 hjul med bonussymboler = 1 spinn på bonushjul 1
 • 4 hjul med bonussymboler = 1 spinn på bonushjul 1 og 2
 • 5 hjul med bonussymboler = 1 spinn på bonushjul 1, 2 og 3

Bonushjul 1: På det første hjulet finner du multiplikatorene 2, 3, 5 og 25. Den største ligger bare på én plass og den du lander på legges til innsatsbeløpet ditt.

Bonushjul 2: På det andre hjulet venter multiplikatorene 3, 5, 10 og 75. Den største har igjen bare fått én plass og multiplikatoren du får vil igjen legges til innsatsbeløpet ditt.

Bonushjul 3: Dette bonushjulet er også fylt med multiplikatorer, men istedenfor å multiplisere innsatsen vil den multiplisere gevinsten du vant fra de to første hjulene. Har du flaks får du totalgevinsten ganget med 10. Hvis ikke blir det 2, 3 eller 5.

Bonushjul 3 nådd i Romanov Riches

Romanov Riches – Free Spins

Romanov Riches har ikke fått et eget gratisspill.

Romanov Riches – Gevinster og mer

Romanov Riches er et middels volatilt spill med en grei RTP på 96,08%. Gevinstene kom ikke langt fra hverandre, men de var som regel små. Vi hadde faktisk håpet på kjærlighet ved første blikk, men sånn ble det altså ikke.

Vi vil ikke kalle spillet dårlig. Det klarte bare ikke holde på interessen vår gjennom hele spilleøkten. Det er det nok fordi gevinstene var mindre inspirerende. Et fullt brett med 10, J, eller Q er faktisk ikke umulig. Vi fikk det faktisk flere ganger, men det blir ingen fest når vi satser 10 kr og får 30,75 kr tilbake. Toppgevinsten (1000x innsatsen) fikk vi bare prøve oss på et par ganger og vi bommet helt. Det krever nemlig at man spinner inn de største multiplikatorene på alle de tre bonushjulene!

Bør det prøves? Ja, det syns vi du skal gjøre. Det kan godt hende det klarer å overtale deg. Vi venter heller på neste Fortune Factory-spill som får navnet Showdown Saloon. Julespillet Holly Jolly Penguins ser også ganske søtt ut.

Romanov Riches gevinst