Robin of Sherwood
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
0%
RTP

Robin of Sherwood

Spillutvikler: Rabcat

I begynnelsen av juli la spillutvikleren Rabcat frem sin tolkning av eventyret om Robin Hood og det er som alltid…

Robin of Sherwood anmeldelse

I begynnelsen av juli la spillutvikleren Rabcat frem sin tolkning av eventyret om Robin Hood og det er som alltid en fryd for øyet. Grafikken er med andre ord meget bra, men hva med resten av spilleopplevelsen? Utseendet er ikke alt, vet du!

Prøv Robin of Sherwood gratis

Spill Robin of Sherwood

Robin of Sherwood – Oppsett

Lanseringsdato: 3. juli 2018
Utvikler: Rabcat (Microgaming)
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 243 vinnermåter
Min./Maks innsats: 2 kr – 400 kr.
Toppgevinst: €480 000
RTP: 95,86%
Volatilitet: Medium
Bonusfunksjoner: wild, wild-vendinger, free spins, gamble

Inne i Sherwood venter flere av eventyrkarakterene på å få møte deg. Disse er Jomfru Marian, Lille John, Broder Tuck, Sheriffen av Nottingham og Robin Hood så klart. De oppfører seg alle som høytbetalende karakterer, mens knekten, dronningen, kongen og esset (kongelig symboler) er de som betaler minst. 

Slik ser Robin of Sherwood ut

Robin of Sherwood – Bonuser og spesialfunksjoner

Jokervendinger: På tilfeldige spillerunder vil du se Robin titte frem og markere et hjul. Han vil deretter forvandle alle de kongelige symbolene på det markerte hjulet om til wilds.

Gamble: Rabcat har gitt spillet en gamble-funksjon som gir deg muligheten til å mangedoble gevinstene dine. Men istedenfor å be deg om å gjette kortfarger eller liknende, må du bestemme om Robin skal skyte den røde eller den grønne blinken. Velger du riktig får du gevinsten du satset doblet og en ny sjanse (maks fem skudd). Velger du feil… ja, da taper du pengene og sendes tilbake til hovedspillet.

Et litt annerledes gamble-spill

Robin of Sherwood – Free Spins

3 blink-symboler gir deg en gratis spilleøkt bestående av 10 gratisrunder. Gratisøkten kan ikke forlenges eller trigges på nytt, men du vil til gjengjeld få muligheten til å vinne stort i slutten av bonusrunden. 

Gratisspillet er satt opp som en pil og bue-konkurranse hvor Robin Hood står foran en del blinker. På annethvert spinn fyrer han løs og fjerner et av de kongelige symbolene fra hjulene. Det betyr at du på de to siste rundene står igjen med bare høytbetalende symboler.  

Robin fjerner kongelige symboler i gratisspillet

Koselig, men veldig mye smått

Rabcat vet hvordan man lager spill som ser bra ut, men denne gang syns vi ikke det holdt. Vi kan si som så at Robin of Sherwood er et koselig spill vi tror kan passe nye spillere. For oss ble det noe kjedelig å se på de små gevinstene. Vi klarte heller ikke å hente noen nevneverdige beløp fra gratisspillene, men med tanke på hvor enkelt det var å komme dit er ikke det så overraskende heller.

Vi tror ikke Robin of Sherwood blir noen kjempehit, men vi sier ikke at du må styre unna det heller. Det er som sagt et koselig spill, og om du vil gi det et forsøk er det bare å klikke deg videre til et av casinoene på denne siden. Lykke til!