Rise of Olympus
67
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Rise of Olympus

Spillutvikler: Play'n GO
Rise of Olympus er en populær spilleautomat av Play'n GO!

Spilleautomaten Rise of Olympus er en av Play'n GOs store suksesser. Her kan du vinne opptil 5 000x innsatsen.

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Rise of Olympus anmeldelse

Er det noen som er glade i å lage gridslots, også gjerne kalt rutenettautomater på norsk, så er det Play’n Go. I Rise of Olympus kaller de på tre mektige guder, og vi kan allerede nå fortelle deg at de er ganske så hjelpsomme. Viser du deg verdig kan de faktisk dele med seg gevinster verdt opptil 5000 ganger innsatsen, men det var ikke oss denne gang.

Rise of Olympus – Oppsett

 • Lanseringsdato: 23. august 2018
 • Utvikler: Play‘n’Go
 • Hjul / Rader: 5×5 (rutenettautomat)
 • Linjer: 3 på rad (vertikalt eller horisontalt)
 • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
 • Toppgevinst: 5000 x innsatsen
 • RTP: 96,50%
 • Volatilitet: Høy
 • Bonusfunksjoner: hand of god (bonusen til hver gud), wrath of olympus (metret som aktiverer alle hand of god-bonusen), 3 forskjellige gratisspill.
Spillevisning

Slik får du gevinster

Rutenettautomater betaler som regel for 3 like symboler i en klynge, men i denne får du gevinster for 3 like symboler på rad. En vinnerkombinasjon kan gå vertikalt eller horisontalt, men ikke diagonalt. Du kan dog vinne flere ganger på ett symbol da det kan være en del av flere vinnerkombinasjoner.

Ingen påfyll av symboler

Det kommer nok ikke som noen overraskelse at vinnersymbolene fjernes fra brettet og at symbolene over faller ned og tar plassene deres. Det er dog viktig å legge merke til at det ikke kommer nye symboler før neste spillerunde.

Gudene er best

Det er litt artig at man får gevinster for en kombinasjon bestående av forskjellige guder, men de betaler ikke like mye som rene vinnerrekker med én og samme gud.

Gudenes utbetalinger

Rise of Olympus – Bonuser og spesialfunksjoner

Wilds og multiplikator

En wild faller ikke ned på brettet på samme måte som de andre symbolene. De tar plassen til det midterste symbolet i en gevinstkombinasjon bestående av 3 like. Ikke 4 eller 5 – kun 3. Du kan også få dem av Poseidon! Hver nye wild vil dessuten øke gevinstmultiplikatoren med 1 (gjelder kun for den aktuelle runden).

The Hand of God

I likhet med rutenettspillet Moon Princess får man en del hjelp fra sidelinjen her også. Hjelpen kan bare fås på tapende spillerunder, og hvilken bonus du får komme an på hvilen gud som er aktiv. Du skal også vite at guden som nettopp har hjulpet deg skiftes ut slik at du ikke kan få deres bonus 2 ganger på rad.

Dette er hva de kan gjøre for deg:

 • Hades velger ut et sett med symboler og forvandler dem om til et annet.
 • Zeus slår ned og fjerner to sett med symboler fra brettet.
 • Poseidon legger til 1 eller 2 wildsymboler på brettet.

Wrath of Olympus

Nederst til venstre fins det et bonusmeter som er del opp i tre deler og den kan bare fylles av vinnende gudekombinasjoner (kan inneholde wils).

 • 3 guder fyll 1 plass
 • 4 guder fyller 2 plasser
 • 5 guder fyller 3 plasser

Når alle de tre plassene er fylt opp aktiveres Wrath of Olympus-bonusen, hvor alle gudene gir deg sin Hand of God-bonus etter tur.

Rise of Olympus – Free Spins

Om du står igjen med bare wilds eller tømmer hele brettet for symboler, blir du sendt til en skjerm hvor du får velge mellom 3 gratisspill.

Hades

Gir deg 4 gratisspinn og sin bonuskraft på tapende spillerunder. Fyller du Wrath of Olympus-metret her, forlenges gratisspillet med 4 runder.

Poseidon

Gir 5 gratisspinn og sin bonuskraft på tapende spillerunder. Et fullt Wrath of Olympus-meter gir deg 3 ekstra gratissjanser.

Zeus

Selveste Zeus gir deg 8 gratisspinn å starte med, men gir deg bare 2 ekstra om du fyller bonusmetret. Han tilbyr også en hjelpende hånd på tapene runder.

En av forskjellene mellom hovedspillet og gratisspillet er at gudene ikke roterer. En annen forskjell er at gevinstmultiplikatoren ikke nullstilles etter hvert spinn og bare fortsetter opp til den når 20.

OBS! Hvert gratisspill kan ikke overstige 20 runder.

Free spins alternativer

Rise of Olympus – Gevinster og mer …

Spillet skal være i toppen av variansmetret og det syns ganske tydelig på utbetalingstabellen. Bare se hva du får for en kombinasjon bestående av guder:

3 like: 0,30 x innsatsen
4 like: 1 x innsatsen
5 like: 10 x innsatsen

En får altså ganske lite for 3 liker og en god del mer for 5. Bare det burde være en advarsel om hvor vanskelig det er å få fem like i dette spillet. Heldigvis vil 3 like produsere en wild som kan hjelpe deg til flere utbetalinger, og på vårt besøk var det nok til å holde moroa gående en stund.

Hand of God kom veldig godt med, men det var Wrath of Olypus-metret som var den største hjelpen inn til gratisspillet. Vi besøkte alle gudene flere ganger, men klarer ikke velge en favoritt. De sørget alle for greie beløp, men til tross for at Zeus ga oss flere sjanser var det nok han som ga oss minst i premier.

Jo, ja! Vi tror Play’n Go er inne på noe og kommer til å glede rutenettautomat-fansen igjen. Vi hadde det i hvert fall veldig gøy på vårt besøk.

Andre rutenettspill