Reef Run
67
Vurdering
x2700
Maksimum gevinst
96%
RTP

Reef Run

Spillutvikler: Yggdrasil
Reef Run lar deg oppleve dyrelivet på havets bunn!

Når du dykker ned på havets bunn kan du oppleve et rikt dyreliv og noen ganger også en skatt. Finner du skatten når du spiller Reef Run?

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Reef Run anmeldelse

Om du allerede har en konto hos et eller flere casinoer i Cherry Gruppen har du nok allerede vært borti Reef Run. Men alle andre operatører med Yggdrasil Gaming på leverandørlisten vil i mars 2018 lansere to Yggdrasil-nyheter istedenfor én.

Reef Run spillinformasjon

Om du har prøvd Yggdrasils eventyrspill, Beauty and the Beast, er du allerede kjent med deres Golden Bet-funksjon. Dette er en funksjon som koster 5 mynter per spillerunde uten å påvirke utbetalingstabellen. Du vil altså få like mange mynter for en gevinstkombinasjon uansett om du spiller med eller uten Golden Bet. Belønningen kommer ikke før i gratisspillet og om du treffer der er ekstrakostnaden helt klart verdt det.

Reef Run spillevisning

Reef Run bonuser og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det manko på spesialfunksjoner. Det fins ikke engang et wildsymbol, men på den andre siden fins det bare 7 symboler på hjulene; 6 vanlige symboler og 1 scatter. Det gjør det enklere å matche dem på spillets 20 linjer og vi klarte flere ganger få 5 like.

Husk at Golden Bet-funksjonen må aktiveres her. Når du først har kommet deg til gratisspillet er det for sent.

Reef Run Free spins

Tre scattere gir deg en økt med gratis vinnersjanser, og jo flere scattere desto bedre!

  • 2 scattere (gir 2 ekstra free spins inne i gratisspillet).
  • 3 scattere gir 10 free spins
  • 4 scattere gir 20 free spins
  • 5 scattere gir 60 free spins

Inne i gratisspillet venter det en multiplikatorstige som legges til hvert vinnersymbol (5x-10x-15x-20x). La oss ta sjøhesten som et eksempel på hvordan det fungerer:

Første gangen du vinner med en kombinasjon bestående av sjøhester får du utbetalt gevinsten din som vanlig. Etter det markeres alle sjøhest-symboler med 5x som vil gjelde din neste sjøhest-kombinasjon (inne i gratisspillet så klart). Tredje gang du vinner ganges gevinsten med 10, mens etterfølgende gevinster ganges med 20.

Golden Bet Free Spins

Turte du satse 5 ekstra mynter per runde starter gratisspillet med at du får velge deg et dyr; sneglen, sjøhesten, sjøkneleren, blekkspruten, krabben eller blåsfisken. Golden Bet gir deg nemlig tilgang til et race mellom disse symbolene og det er den som vinner flest mynter i løpet av gratisspillet som vinner.

Det er vel strengt tatt ingen spesiell strategi å følge her. Vi prøvde med ulike dyr og det gjelder bare å ha flaks. Blåsfisken betaler kanskje ut flest mynter per gevinstkombinasjon, men sjøhesten er noe enklere å spinne frem.

Om ditt utvalgte dyr vinner racet ved å hente inn flest mynter under hele gratisspillet, blir du belønnet med en mysteriegevinst:

Sneglen: 400 – 2500 mynter
Sjøhesten: 500 – 5000 mynter
Sjøkneleren: 600 – 7500 mynter
Blekkspruten: 800 – 10 000 mynter
Krabben: 1000 – 15 000 mynter
Blåsfisken: 1500 – 25 000 mynter

Golden Bet Free Spins i Reef Run - velg et sjødyr

Reef Run spilleopplevelsen

Reef Run er designet som en mindre farlig spilleautomat og det hjelper med å holde på interessen under et meget funksjonsfattig hovedspill. Under store deler av økten kjentes det nemlig som om gevinstene bare raste inn. Det er nå snakk om mindre beløp som ikke alltid overstiger innsatsbeløpet, men rett som det er får man en boost ved hjelp av en større gevinst.

Det er i Golden Bet Free Spins at spenningen er på sitt beste. 5 ekstra mynter per spillerunde er ikke all verdens så lenge en vinner et race i ny og ne – hvilket vi gjorde. Det meste vi vant 15 000 mynter med krabben som vinner, og det ga oss en samlet free spins-gevinst på hele 763,50 euro (rundeinnsats €1,25 med Golden Bet).

Reef Run mysteriegevinst på 15 000 mynter

Avslutningsvis

Det kan høres litt kjedelig ut å måtte legge ekstra penger, men vi syns så absolutt at Reef Run er på sitt beste med Golden Bet-funksjonen i gang. Hvorfor ikke prøve det gratis på denne siden her før du bestemmer deg om det er verdt et forsøk med ekte penger eller ikke?!