Reactoonz
66
Vurdering
x4750
Maksimum gevinst
96%
RTP

Reactoonz

Spillutvikler: Play'n GO

Play’n Go lanserte i oktober oppfølgeren til spilleautomaten Energoonz, og dere som har prøvd forgjengeren vil umiddelbart kjenne dere igjen…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Reactoonz anmeldelse

Play’n Go lanserte i oktober oppfølgeren til spilleautomaten Energoonz, og dere som har prøvd forgjengeren vil umiddelbart kjenne dere igjen i Reactoonz. Her vil spenningen nok en gang utfolde seg på et rutenett istedenfor spinnende hjul. Spillene har i tillegg symboler som ligner på hverandre og betaler ut for like symboler i klynger istedenfor på gevinstlinjer. 

Hvor kan jeg spille Reactoonz

Spill Reactoonz gratis her

Om Reactoonz

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 7×7 rutenett
Antall innsatslinjer: Cluster Pays (5)
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,51%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Implosion, Alteration, Demolition, Incision, Gargantoon, multiplikator.

Play’n Go begynner å få en fin samling med rutenett-automater og vi syns det er ganske stas. Om ikke annet, så gir dette oppsettet oss en forfriskende pause fra vanlige 5-hjulsautomater. Etter at Viking Runecraft gikk hjem hos spillerne, fulgte de opp med Moon Princess og nå Reactoonz.

Reactoonz spillevisning

Reactoonz bonus og spesialfunksjoner

Reactoonz er blitt proppet full med funksjoner, men flesteparten er knyttet til Quantum Leap-meterne til høyre. Før vi går inn på hvordan meterne fylles og hva du kan få, skal du få vite litt mer om hva du kan forvente deg ellers.

– Ekstra wilds
I begynnelsen av hver spillerunde vil et tilfeldig symbol velges ut og markeres. Er disse med i en gevinstklynge legger de ifra seg et wildsymbol når de eksploderer. 

– Multiplikatorer 
Får du fire like symboler vedsiden av hverandre i en firkant, vil de slå seg sammen til og bli en Giantoonz som ganger gevinsten din med 2 om den er med i en gevinstkombinasjon

– Instability
Takket være Instability får du sjansen til å vinne på spillerunder som ikke gir en gevinst. Om denne funksjonen trigges får du mellom 4 og 8 wilds på tilfeldige plasser.

De fem meterne til høyre fylles ved hjelp av gevinstkombinasjoner. Jo større gevinstkombinasjonene er, desto mer bidrar de til det aktive metret. Når et meter er fullt vil én av fire spesialfunksjoner legges til køen og løses ut innenfor samme runde.

Implosion: Transformerer 3-6 symboler om til wilds og ødelegger sideliggende symboler.

Alteration: Ett tilfeldig enøyd-karakter og alle matchende karakterer på brettet blir om til et annet. Om det ikke er en enøyd-karakter på brettet vil spillet velge et annet symbol.

Demolition: Ødelegger alle enøyde karakterer på brettet.

Incision: Under denne funksjonen får du et wildsymbol i midten og to diagonale linjer som krysser hele brettet. Linjene fylles deretter med like symboler.

Gargantoon

Om du lykkes fylle ALLE meterne på én og samme innsats får Gargantoon en pause fra glassburet sitt. Han setter seg på en tilfeldig plass og starter som et 3×3 wildsymbol. Etter det deler han seg opp til to 2×2 wildsymboler og deretter til ni 1×1 wildsymboler.

Reactoonz Incision spesialfunksjon

Reactoons free spins

Reactoonz har ingen bonusrunde med free spins.

Reactoonz gevinster, utbetalinger og jackpoter

Reactoonz har en RTP på 96,51% og er klassifisert som en meget volatil spilleautomat. Vi kan si som så at du burde gjøre deg klar for en masse småtterier. I likhet med andre spill hvor en kan vinne ganske mange ganger på én og samme innsats, spytter Reactoonz bare ut lommerusk for mindre gevinstkombinasjoner. Det er de lange kjedereaksjonene som slipper Gargantoon fri fra det lille buret sitt eller høyverdisymboler i en kjempeklynge (slik som den vi fikk og tok bilde av under) man vil ha!

Ser vi på gevinstene for de minste gevinstklyngene (5 like) er det bare ett symbol som gir deg innsatsen tilbake. For gevinstklynger med 6 like er det kun to! Det øker naturligvis etter hvert som klyngene blir større, og 15+ av det den lille rosa karen med tre avkuttede horn belønner deg med 750x innsatsen i gevinst.

Reactoonz supergevinst

Avslutningsvis

Etter en omgang på demoversjonen kjenner vi en indre konflikt. Vi vet at meget volatile spill som dette stort sett alltid ber deg vente på nevneverdige beløp. Problemet er at vi syns spillerundene tok veldig lang tid. Noen av funksjonene har lengre animasjoner som trekker på tiden og som får det til å se ut som om at det skjer veldig mye. Gang på gang endte det opp med lite eller ingenting og i lengden syns vi det ble litt kjedelig. 

Når det er sagt så syns vi likevel at du skal gi det er forsøk… fordi smaken er som baken!

Prøv andre spill av Play’n Go

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!