Ra’s Legend
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
95%
RTP

Ra’s Legend

Spillutvikler: Red Tiger

Vi har tatt turen innom Ra’s Legend og kom fra det med et tap, men sitter likevel igjen med et…

Ra’s Legend anmeldelse

Vi har tatt turen innom Ra’s Legend og kom fra det med et tap, men sitter likevel igjen med et godt inntrykk. Spillet har nemlig fått et fantastisk design og er proppet full med funksjoner. Det er bare det at denne solguden ikke gir fra seg formuen sin til hvem som helst.

Hvor kan jeg spille Ra’s Legend?

Spill Ra’s Legend gratis her

Om Ra’s Legend

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Red Tiger
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 40
Min/Maks innsats: 2 kr – 5000 kr
RTP: 95,02%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Gift of Ra, House of Ra, Wheel Bonus, Sacred Wild og Reels of Gold.

Spillet har en lavere utbetalingsprosent enn mange av de vi har skrevet om tidligere, men siden det er rett over grensen for godkjent så har vi likevel valgt å ta en titt på det. Til tross for et tap er ikke besøket noe vi angrer på. Vi vil bare passe på å si at Ra’s Legend passer bedre for erfarne spillere som ikke lar seg skremme av tørkeperioder.

Ra's Legend spillevisning

Ra’s Legend bonus og spesialfunksjoner

Under spilleøkten vil Ra velge ut ett eller flere hjul ved sende ned lysstråler. Kall det en bonusutdeling om du vil, men vær obs på at det enkelte ganger ikke skjer noen verdens ting. En litt dårlig spøk spør du oss, men heldigvis vil du få én av følgende bonuser mesteparten av gangene:

Gift of Ra: Når Ra vises seg i sin helhet vil ha be deg om å velge mellom en rød eller blå kule. Disse inneholder en pengepremie som kan være på hvilket som helst beløp (maks 1000x innsatsen) eller én av de to bonusspillene vi vil fortelle deg om litt lenger ned.

Reels of Gold: Ra velger ut én eller flere hjul og fyller det med høytbetalende symboler.

Sacred Wild: Spillet har ikke et eget wildsymbol som kan spinnes inn på en vanlig måte. På den andre siden kan du få Ra som hele wildhjul under bonusutdelingen. Ikke nok med det … wildhjulene låses også på plass i mellom 1 til 8 runder.

Så var det disse bonusspillene da. Dersom du ikke klarer å plukke dem ut i Gift of Ra-bonusen kan du låse dem opp ved å spinne frem nok bonussymboler.

House of Ra

Tre eller flere House of Ra-symboler sender deg til et bonusspill hvor du må klikke deg til toppen av pyramiden. Boksen vil enten inneholde en pengegevinst med en pil opp, eller en pengegevinst med ”Collect” på seg. Sistnevnte avslutter bonusrunden og bør altså unngås. Målet er å komme seg helt til topps hvor en toppgevinst på 800x innsatsen ligger og venter.

Wheel bonus

Tre wheel bonus-symboler sender deg til et bonushjul fylt med multiplikatorer. Er Ra i godt humør kan Ra gi deg opptil flere sjanser, og multiplikatorene du lander på legges deretter sammen.

Gift of Ra i spilleautomaten Ra's Legend

Ra’s Legend free spins

Ra’s Legend har ikke et eget bonusspill bestående av free spins.

Ra’s Legend gevinster og utbetalinger

Red Tiger Gamings versjon av solguden Ra er ikke så veldig glad i å gi fra seg gullet sitt. Med det mener vi at de store gevinstene kommer ganske sjeldent – både i hovedspillet og under bonusfunksjonene. En er ganske avhengig av at Ra involverer seg, og det var ganske frustrerende å se disse høytbetalende symbolene ramle inn uten å legge seg på rett plass.

Storgevinstene kom etter hvert, men vi var ikke i nærheten av noen av toppgevinstene. Forhåpentligvis har du mer flaks enn oss.

Ra's Legend bonuser

Avslutningsvis

Ra’s Legend er en spilleautomat som har alt vi assosierer med spill av Red Tiger. Med det mener vi at du kan glede deg til tilfeldige funksjoner som dukker opp ganske ofte, interessante bonusspill og potensielle store gevinster. Grafikken og animasjonene er også på topp. Det er så absolutt et spill vi syns du skal prøve, så lenge du er klar over hvor vanskelig denne utviklerens solgud kan være innimellom.

Red Tiger spilleautomater

Under finner du alle Red Tiger-spillene vi har sett på tidligere. I likhet med denne omtalen vil mange av dem ha demoversjoner slik at du kan prøve dem gratis.