Rapunzel’s Tower
67
Vurdering
x1619
Maksimum gevinst
96%
RTP

Rapunzel’s Tower

Spillutvikler: Quickspin

Visste du at Rapunzel er det første spillet Quickspin lagde? Det har ikke vært tilgjengelig på en god stund, men…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Rapunzel’s Tower anmeldelse

Visste du at Rapunzel er det første spillet Quickspin lagde? Det har ikke vært tilgjengelig på en god stund, men er nå tilbake etter å ha fått en makeover. Takket være HTML5-teknologien ser blant annet håret til Rapunzel enda bedre ut enn før. I tillegg til bedre grafikk kan du se frem til sticky wilds med garanterte gevinster og free spins!

Prøv Rapunzel’s Tower gratis her

Hvor kan jeg spille Rapunzel’s Tower?

Om Rapunzel’s Tower

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Quickspin
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,25%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: 2x wildsymboler, sticky wild respinn med garanterte gevinster, free spins, multiplikator

Rapunzel's Tower spillevisning

Rapunzel’s Tower bonus og spesialfunksjoner

I denne Quickspin-automaten får du ikke bare én, men to forskjellige wildsymboler, eller jokere om du vil. Rapunzel oppfører seg som en helt vanlig wild og erstatter andre symboler unntatt bonussymbolet og det andre wildsymbolet. Håret med sløyfen kan bare komme på det andre, tredje og fjerde hjulet. Får du tre av dem på ett og samme spinn, låses de på plass mens resten av symbolene spinnes inn på nytt. Det beste er at respinnene fortsetter frem til du får en gevinst!

Rapunzel’s Tower free spins

Et annet symbol som bare kan komme på de midterste hjulene er bonussymbolet, og når du spinner frem et på hvert hjul (3 stk.) blir du belønnet med 10 gratisspinn.

Gratisspinn-økten kan fort bli enda lenger. For om du samler tre nye bonussymboler blir du gitt 8 gratissjanser til. I tillegg kan du hente dem fra tårnet til venstre. Dette tårnet er delt opp i belønningsnivåer og har til sammen 25 trinn. Du går opp ett trinn for hver respinn-wild du spinner frem på skjermen. Belønningene er som følger:

Trinn 10: Gir 2 ekstra gratisspinn.
Trinn 15: Gir 2 ekstra gratisspinn.
Trinn 20: Gir 2 ekstra gratisspinn.
Trinn 25: Gir 2 ekstra gratisspinn og 2x multiplikator på gjenværende gratisrunder.

Rapunzel's Tower free spins

Rapunzel’s Tower gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spillet betaler ut ganske mye smått og det kan fort gå noen runder uten gevinster, men med jevne mellomrom plukket vi med oss større beløp som holdt moroa gående. Gratisspillet ga endte med veldig forskjellige resultater. På det minste ble vi sendt ut av gratisspillet med under €3 i gevinst (innsats €1). Heldigvis ble det bedre etter hvert. Vi kom til og med til toppen av tårnet og fikk multiplikatoren på gjenværende spinn. Det ble ikke den enorme totalgevinsten vi hadde håpet på, for det klaffet dessverre ikke på slutten der.

Rapunzel's Tower storgevinst

Avslutningsvis

Eventyr er et populært tema for spilleautomater, og vi syns det er ganske artig å få et gjensyn med fortellingene vi husker fra da vi var små – selv om det er i et annet format. Rapunzel’s Tower er enda et godt spill av Quickspin, som vi syns er verdt et besøk. 

Quickspin Spill

Klikk på knappen for en liste over alle Quickspin-spillene vi har omtalt.