Rainbrew
85
Vurdering
x1360
Maksimum gevinst
96%
RTP

Rainbrew

Spillutvikler: Just For The Win
Rainbrew er en innovativ spilleautomat med sidewinder-funksjon!

Opplev en annerledes spilleautomat når du spiller Rainbrew av spillutvikleren Just for the Win.

Rainbrew anmeldelse

I enden av regnbuen til Just for the Win er det ingen gryte med gull, men et helt bryggeri hvor du kan spinne frem et lass med gevinster. Noe annet som er ganske så interessant med denne spilleautomaten er at vi for første gang blir introdusert til spillutviklerens nye sidewinder-funksjon.

Rainbrew – Oppsett

Lanseringsdato: 16. august 2018
Utvikler: Just for the Win (Quickfire)
Hjul / Rader: 5+2 / 3-5-5-5-3
Linjer: 243 – 1125 vinnermåter
Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
Toppgevinst: 1360 x innsatsen
RTP: 96,02%
Volatilitet: Medium/Høy
Bonusfunksjoner: wild, sidewinder, free spins med hele wildhjul

I Rainbrew vil du umiddelbart legge merke til to vannrette hjul som er plassert over og under det vanlige hjulsettet. Det er disse som spinner når sidewinder-funksjonen trigges og av den grunn kommer vi til å kalle dem for sidewinder-hjul.

Disse hjulene inneholder kun tomme plasser, wilds og free spins-symboler og vil stå stille frem til du aktiverer dem.

  • 0 aktive sidewinder-hjul: 243 vinnermåter
  • 1 aktive sidewinder-hjul: 576 vinnermåter
  • 2 aktive sidewinder-hjul: 1125 vinnermåter
Spillevisning Rainbrew

Rainbrew – Bonuser og spesialfunksjoner

Det elskede wildsymbolet har enda en gang fått en større rolle og i Rainbrew kommer de i tre forskjellige farger. Den grønne, den blå og den regnbuefargede.

Den blå kan bare dukke opp på det andre hjulet og når det skjer vil den sette fart på sidewinder-hjulet i toppen. Den grønne kan bare komme på det fjerde hjulet og står for fart og spenning på hjulet i bunnen.

Når et sidewinder-hjul trigges av en wild vil det bare inneholder klassiske wilds og wilds i motsatt farge. Får du en grønn wild på topphjulet vil det altså aktivere hjulet i bunnen. Sidewinder-hjulene kan altså trigges fra hovedbrettet og av hverandre.

Rainbrew – Free Spins

  • 3 free spins-symboler = 6 free spins
  • 4 free spins-symboler = 10 free spins

Når du får et free spins-symbol på det 2. og 4. hjulet, vil begge sidewinder-hjulene settes i gang. De må produsere minst ett ekstra free spins-symbol for at du komme deg til gratisspillet. Forhåpentligvis får du flere sånn at du starter med flere gratissjanser, men du kan også forlenge gratisspillet under gratisøkten.

Forskjellen på grunnspillet og gratisspillet er at sidewinder-hjulene spinnes etter hver runde. De vil dessuten inneholde både wilds og free spins-symboler.

Hver free spins-symbol du får gir deg 1 ekstra gratisspinn. Wildsymbolene gjør det de vanligvis gjør, men får du dem på samme plass i topp- og bunnhjulet vil du få et helt wildhjul mellom dem!

Inne i gratisspillet

Rainbrew – Gevinster, konkusjoner og mer

Vi har dessverre ikke hatt tid til å prøve JFTWs forrige lansering (Amazing Aztecs), men lover å gjøre det innenfor nærmeste fremtid. Når det er sagt så er Rainbrew blitt vår favoritt fra denne leverandøren. Vi koste oss veldig med sidewinder-funksjonen og syns den holdt spenningsnivået oppe på et godt nivå.

Et beløp lik 1360 ganger innsatsen er det største Rainbrew har gitt fra seg over ganske mange spinn, og vi var – ikke overraskende – milevis unna. Vi hang ikke med leppe av den grunn for vi syns utbetalingene var greie og kom med jevne mellomrom. Så lenge du husker på at Rainbrew er et middels volatilt spill og det fort kan gå begge veier, syns vi så absolutt at du skal gi det et forsøk i dag!

Rainbrew storgevinst