Raging Rex
92
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Raging Rex

Spillutvikler: Play'n GO
Raging Rex er en spennende spilleautomat med dinosauruser!

Play'n GO kommer med en spennende og interessant spilleautomat med skumle T-Rex og potensielt store gevinster.

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Raging Rex anmeldelse

Play’n Go avsluttet fjoråret med spilleautomaten Star Joker, og vi håper å få somlet oss til å prøve det om ikke så altfor lenge. Men før det tenkte vi se litt nærmere på hvordan de starter det nye året. I det første spillet fra denne utvikleren i 2019 sender de oss tilbake til den tiden da dinosaurene styrte skuta – og der får du velge mellom funksjoner kalt Wild Hunt og Primal Rage!

Raging Rex – Oppsett

  • Lanseringsdato: 10. januar 2019
  • Utvikler: Play’n Go
  • Hjul / Rader: 6 / 4
  • Linjer: 4096 vinnermåter
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 5000x innsatsen
  • RTP: 96,34%
  • Volatilitet: Høy (8/10)
  • Bonusfunksjoner: wild, respin, 2 forskjellige gratisspill (Wild Hunt & Primal Rage), multiplikatorer

Dinosaurene i Raging Rex har fått et større spillebrett å leke seg på. For Play’n Go har ikke bare nøyd seg med et ekstra hjul. De legger også til en ekstra rad, hvilket gjør plass til 4096 måter å vinne på.

Et møte med noen av verdens mest kjente dinosaurer koster mellom 2 og 1000 kr per spillerunde. Sånn sett passer det alle lommebok-størrelser. Når det er sagt er spillet plassert på den øvre delen av variansmetret, så om du ikke har så mye å rutte med en dag, kan det være lurt å spare besøket til senere.

Raging Rex spillevisning

Raging Rex – Bonus og spesialfunksjoner

En Velociraptor, Dilophosaurus, Triceratops og Parasaurolophus er spillets høytbetalende symboler, mens oppgaven om å være spillets wild er gått til T-Rexen. Wildsymbolet kommer også stablet oppå hverandre slik at man kan få hele wildhjul.

Det er alltid spennende å se T-Rexen i sin helhet for da blir du nemlig tildelt respin med T-Rexen som et vandrende wildhjul. Wildhjulet beveger seg 1 plass til venstre for hvert respin, så hvor mange gratissjanser du får kommer an på wildhjulets startplassering.

Wildhjul i Raging Rex

Raging Rex – Free Spins

3, 4, 5 eller 6 scattere gir henholdsvis 8, 15, 20 og 30 gratisspinn. Mens 2, 3, 4 eller 5+ scattere inne i gratisspillet gir 5, 8, 15 eller 20 ekstra gratisspinn. Det fins ingen grenser for hvor mange ganger du kan få gratissjanser, så en kan i teorien holde på i det uendelige. Det er naturligvis ikke noe du skal regne med, men du kan nok se frem til noen ekstra runder både her og der.

Når du har samlet nok scattere på ett enkelt spinn blir du bedt om å velge mellom to forskjellige gratisspill. Hver av de kommer med følgene funksjoner:

WILD HUNT

I dette gratisspillet er wildhjulet fjernet fra brettet, men en vil til gjengjeld få wilds med en multiplikator på 2 eller 3. Disse kan deretter kombineres og bygges opp til en multiplikator på 243.

PRIMAL RAGE

I dette gratisspillet får du tildelt 1 wildhjul som kan hoppe frem og tilbake – hvilket det gjør ganske så fritt. Det kan for eksempel hoppe til hjul 4 på et spinn, bli der et par runder, for så å hoppe til hvilket som helst annet hjul.

Velg ditt gratisspill i Raging Rex

Raging Rex – Gevinster og mer

Spilleautomaten er blitt plassert på den øvre halvdelen av variansmetret, men er ikke like brutal som en T-Rex. Du kan regne med at det går noen spillerunder mellom hver gevinst, og at wildsymbolene hjelper deg med greie booster sånn innimellom.

Toppgevinsten på 5000 ganger innsatsen krever multiplikatorene fra Wild Hunt-gratisspillet. Vi syns likevel du skal prøve begge, sånn i tilfelle hoppende wildhjul passer deg bedre.

Konklusjon

Raging Rex har fått en del interessante funksjoner og vi liker dinosaurer så temaet går rett hjem. Det var noe vanskelig å aktivere gratisspillene, men vi kjedet oss ikke et sekund under vår testrunde.

Vi fikk ingen beløp vi syns vi kan skryte av, men det er ok. Kanskje du klarer skvise ut mer? Spillet er bare noen museklikk unna om du vil gi det er forsøk i dag.

Andre spill med dinosaurer