Prissy Princess
66
Vurdering
x6003
Maksimum gevinst
96%
RTP

Prissy Princess

Spillutvikler: Play'n GO

Bli med på et spennende middelaldereventyr der prinsessen oppfører seg som et wildsymbol, mens hun venter på å bli reddet…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Prissy Princess anmeldelse

Bli med på et spennende middelaldereventyr der prinsessen oppfører seg som et wildsymbol, mens hun venter på å bli reddet av de tre ridderne. Det eneste som stopper dem fra å komme seg opp til tårnet er en ildsprutende drage…

Her kan du spille Prissy Princess

Play’n Go leverer spillene sine til mange forskjellige casinoer. Her har du tre operatører som alle har Play’n Go som en av sine leverandører. 

Spill Prissy Princess gratis her

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’N Go
Antall hjul/rader: 5/3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: €0.20 / €100
RTP: 96.56%.
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: fallende tårn med respinn, skattekiste, dragens stolthet, dragens pust og turnering

Prissy Princess Symboler

I Prissy Princess fins det 3 høytbetalende symboler, 6 lavtbetalende symboler, 1 wildsymbol og 3 scatter-symbol. Blant de vanlige symbolene er det de tre ridderne som betaler ut mest. Lykkes du samle 5 av dem på en av spillets spillelinjer får du 6x, 5x eller 4x innsatsen i gevinst.

Mens prinsessen venter på å bli reddet hjelper hun til som spillets wild. Hun kan erstatte alle symboler med unntak av scatteren. Hun kan heller ikke bidra til å utløse “dragens stolthet”.

Prissy Princess fallende tårn

Hver gang du vinner en gevinst i Prissy Princess vil alle hjulene som er inkludert i vinnerkombinasjonen falle bort og gjøre plass til nye. Du får med andre ord et gratis respinn som gir deg flere sjanser til å vinne.

Moroa stopper ikke der. Vinner du fem ganger på rad låser du opp skattekisten øverst pp skjermen. Der ligger det et hjul med mange flotte gevinster som bare venter på å bli spunnet. Premien den lander på – havner hos deg!

Skattekistens innhold:

  • En gevinst lik innsatsen ganget med 3, 5, 10, 25 eller 100.
  • Den totale gevinsten fra fallende tårn-funksjonen ganget med 2, 3, 4 eller 5.

I Prissy Princess kan du vinne mange flotte ting fra skattekisten

Prissy Princess – en ellevill drage!

Ildsprutende drager er kanskje ikke noe en vanligvis ser frem til, men i Prissy Princess er det et ønskelig syn. Dragen dukker ved 2 ulike tilfeller:

Den kan ta turen innom på spinn som ikke gir en gevinst, men vil alltid holde seg unna respinn-runder. I et tilfelle der den bestemmer seg for å fly forbi vil den spytte flammer og gjøre opptil 3 symboler om til wilds.

Tre riddere på ett enkelt hjul vil alltid være nok til å lokke frem den sultne dragen (dragens stolthet). Når det skjer vil hele hjulet forvandles om til et wildhjul.

Prissy Princess - dragebonus med ekstra wilds

Prissy Princess bonus

Samler du 3 faner under respinn-funksjonen får du tilgang til en spennende turnering. Det er et klikk og velg-spill der du skal prøve å gjette hvilke av de fire karakterene som vinner hver turneringsrunde.

Turneringen avsluttes om du velger karakteren som kommer sist. Velger du en av de andre går du videre til neste runde. Lykkes du peke ut vinneren gjennom hele turneringen får du opptil x200 ganger innsatsen i gevinst.

Prissy Princess byr på et morsomt bonusspill

Prissy Princess free spins

Spillet har dessverre ikke fått et free spins-spill, men fru Narvesen syns at respinn-funksjonen gjør opp for denne mangelen. Et respinn er som regel gratis, hvilket de også er i Prissy Princess.

Prissy Princess jackpot

Spilleautomaten har ingen jackpot, men har til gjengjeld fått to bonusspill hvor du kan vinne en god slant. Vil du bli med i jakten på noen av bransjens største progressive jackpoter bør du ta en titt på Mega Fortune av NetEnt eller Mega Moolah av Microgaming.

Prissy Princess på mobilen

Prissy Princess fungerer like bra på mobilen og nettbrettet som på dataen. Fru Narvesen syns ikke opplevelsen tok skade av å spille på mindre skjerm. Animasjonene fungerte uten forsinkelser eller hakking, så om du kan tenke deg et middelaldereventyr mens du sitter på bussen er det bare å kjøre på…

Konklusjon

Til tross for en veldig hjelpsom drage tror ikke fru Narvesen at Prissy Princess blir Play’N Gos neste superhit. Hun syns det kan være verdt å prøve om du trenger å bli underholdt over en kortere periode, men om du har tid og penger bør du så absolutt sjekke ut Play’N Go-automaten, Book of Dead!

Prøv andre spill av Play’n Go

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!