Power Plant
67
Vurdering
x275
Maksimum gevinst
96%
RTP

Power Plant

Spillutvikler: Yggdrasil

April-spillet til Yggdrasil Gaming har fått navnet Power Plant og er en 5-hjulsautomat med 8 rader. Det gjør plass til…

Power Plant anmeldelse

April-spillet til Yggdrasil Gaming har fått navnet Power Plant og er en 5-hjulsautomat med 8 rader. Det gjør plass til hele 82 linjer hvor dynamisk gameplay er knyttet med spennende funksjoner!

Spill Power Plant gratis

Spilleautomaten er nå å finne hos alle Yggdrasil-operatører, og under har vi listet opp tre av dem. Før du begynner reisen mot ekte pengegevinster, anbefaler vi som alltid at du prøver spillet gratis. 

Hvor kan jeg spille Power Plant?

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Yggdrasil
Antall hjul/rader: 5/8
Antall innsatslinjer: 82
Min/Maks innsats: €0.25 – €125
RTP: 96.1%.
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Tilfeldige vinnersymboler, Reel Nudge, Super Stack, ekstra wild, funksjonskombo.

Om Power Plant

Det første en legger merke til når en besøker Yggdrasils nye kraftverk er det spesielle hjuloppsettet, 5 hjul og 8 rader gir mye plass til spillets seks vanlige og ene wildsymbol. Alt du trenger for en gevinst er tre like, plassert etter hverandre, på tre sammenhengende hjul (må starte på det første hjulet). Skulle du kjenne at det blir for mye styr med 40 symboler kan du faktisk velge å låse og markere potensielle gevinster under spillets innstillinger. Mulige gevinstkombinasjoner vises med elektrisitet mellom gjeldende symboler. 

Power Plant er et mindre volatilt spill – altså mindre risikofylt – hvilket betyr at du får mindre og mellomstore gevinster med hyppige mellomrom. Spill som dette pleier betale ut ofte nok til å holde moroa gående en stund, og er derfor å foretrekke når en har bonuser som må omsettes.  

Power Plant Bonus

Power Plant inneholder 8 stabler med wilds som kan dekke et helt hjul, og når det skjer vil du aktivere en funksjon som heter “Feature Respin”. Før respinnet vil du bli belønnet med 2-4 andre spesialfunksjoner mens wildhjulet holdes på plass. Hvor mange spesialfunksjoner du får er avhengig av hvor mange wildhjul du aktiverte re-spinnet med: 

1 stabel = 2 spesialfunksjoner
2 stabler = 3 spesialfunksjoner
3+ stabler = 4 spesialfunksjoner 

Spesialfunksjonene presenteres på et horisontalt hjul som spinnes før re-spinnet begynner. Her er den fulle listen:  

Tilfeldige vinnersymboler: Etter er respinn vil 3-8 tilfeldige symboler forvandles om til samme symbol og gi deg en gevinst. Legg merke til at symbolene som forvandles ikke kan bli til wildsymboler, og at wildsymbolene du allerede har fått ikke kan bli om til noe annet. 

Reel Nudge: Etter respinnet vil hjulene dyttes 2-4 ganger. Hjulene dyttes bare om resultatet gir en belønning.

Super Stack: Et vanlig symbol kommer stablet oppå hverandre. 

Feature kombo: Gir deg 1 ekstra funksjon. Denne er ikke tilgjengelig om du allerede kvalifiserer deg for fire ekstrafunksjoner.

Superstack: Ett utvalgt symbol blir stablet oppå hverandre!

Spesialfunksjonene spinnes inn i spilleautomaten Power Plant

Power Plant free spins

Power Plant har dessverre ingen free spins-bonus, men en får mye action ved hjelp av ekstrafunksjoner under re-spinnet.  

Power Plant Jackpot

Spilleautomaten har ingen progressiv jackpot, men 5 av det beste symbolet gir 200 mynter i gevinst. Fyller en hele brettet med disse – med eller uten wilds – blir man belønnet med hele 16 400 mynter. Sjansene for en slik skjerm er nok små, men med litt hjelp fra spesialfunksjonene og litt flaks kan det hende det titter frem en storgevinst eller to under din spilleøkt.   

Power Plant storgevinst

Power Plant på mobilen

Hva gjør du når du åpner en spilleautomat på mobilen? Du gjør sikkert det samme som oss. Du snur den og spiller i landskap-modus. Power Plant er – med sitt unike oppsett – skapt for å nytes i portrett-modus. De aller fleste ser ikke noe problem med å snu mobilen for å spille casinospill, men vi gleder oss allikevel til å se resultatet på våre smarttelefoner.

Slik ser Power Plant ut på mobilen

Konklusjon

Vi var ikke engang i nærheten av en toppgevinst da vi prøvde Power Plant, men det dukket faktisk opp en del gode gevinster. Vi syns også at spillets re-spinn funksjon dukket opp ganske ofte, med varierende resultater naturligvis. Re-spinnet kunne gi alt fra smårusk til elektriske storgevinster. Helt klart verdt et forsøk!