Platooners
67
Vurdering
x2500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Platooners

Spillutvikler: Elk Studios

Det sjarmerende filmteamet fra Bloopers er tilbake! Denne gang i spilleautomaten Platooners hvor du får se dem spille inn sin…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Platooners anmeldelse

Det sjarmerende filmteamet fra Bloopers er tilbake! Denne gang i spilleautomaten Platooners hvor du får se dem spille inn sin nye actionfilm. Fra det vi kan se vil den ikke ha noen mangler på eksplosjoner, da det til tider fyres av i alle retninger. Heldigvis regner det mynter istedenfor patronhylser.

Prøv Platooners gratis her

Spill Platooners her

Platooners – Oppsett

  • Lanseringsdato: 26.06.2018
  • Utvikler: ELK studios
  • Hjul / Rader: 5 / 4
  • Linjer: 178 knyttede vinnermåter
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 2500 x innsatsen (250 000 mynter)
  • RTP: 96,3%
  • Volatilitet: Medium
  • Bonusfunksjoner: Platooners vs. Snakes of Fortune (bonusspill), wild, raketter granater, kuler

Det eneste vi vil påminne om her er at ELK Studios sine «178 connecting ways» fungerer på en litt annen måte enn «243 winning ways». I Platooners og andre spill av ELK med samme oppsett må du fortsatt ha like symboler på sammenhengende hjul fra venstre. De må i tillegg være knyttet til hverandre som på bildet under.

Slik fungere 178 knyttede vinnermåter

Platooners – Bonuser og spesialfunksjoner

I Platooners har de små artige skapningen funnet veien til den andre siden av kameraet og når de viser seg kan det hende storgevinstene kommer hakk i hel. Dette er hva du kan få på tilfeldige spillerunder:

Rockets: Når denne karen fyrer av rakettkasteren sin vil du få like symboler på hjul 1 og 3.

Grenades: Denne karakteren kaster inn håndgranater på hjulene, hvilket resulterer i wilds på hjul 3, 4 og 5.

Bullets: Med sitt maskingevær vil denne karen ta et av symbolene på det første hjulet og lage en 5-symbol lang gevinstkombinasjon!

Bullets bonus

Platooners – Bonusspill

Tre eller flere scattere (jo fler, desto bedre) gir deg tilgang til bonusspillet, hvor du rett og slett kan lene deg tilbake og nyte showet.

Bonusspillet har fått navnet «Platooners vs. Snakes of Fortune» og er delt opp i tre deler. Det betyr at vennene dine må møte tre forskjellige gulldrager – den ene med bedre gevinster enn den andre. Vennene dine får starte med ammunisjon til 15 runder, men kan plukke med seg mer ammunisjon og oppgraderinger etter hvert. Beseirer de dragen før de går tom for ammunisjon, går de videre til neste nivå.

Gevinstene ramler inn etter hvert som deler av dragene ødelegges.

Bonusspill

Platooners – Free Spins

Platooners har ikke fått et tradisjonelt gratisspill hvor du kan vinne på x antall gratisrunder. 

Platooners – Gevinster og mer …

Platooners er enda et sjarmerende spill fra ELK Studios. Vi likte spesielt det actionfylte bonusspillet, men syns kanskje det var litt vanskelig å komme seg dit. Vanskelig tilgang betyr også at bonusrundene som ga oss minst gikk oss litt på nervene, men alt i alt er Platooners et godt spill. Ingen Blockbuster kanskje, men et spill det kan være gøy å svinge innom.

Spillevisning