Planet Fortune
67
Vurdering
x2500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Planet Fortune

Spillutvikler: Play'n GO

Det første spillet som rulles frem på produksjonsbåndet til Play’n Go for 2018 blir et retro-futuristisk spill hvor en får…

Planet Fortune anmeldelse

Det første spillet som rulles frem på produksjonsbåndet til Play’n Go for 2018 blir et retro-futuristisk spill hvor en får reise ut i verdensrommet på jakt etter uoppdagede rikdommer. Her er det om å gjøre å samle like symboler på 40 gevinstlinjer og sette i gang en robot-revolusjon!

Hvor kan jeg spille Planet Fortune?

Spill Planet Fortune gratis her

Om Planet Fortune

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 40
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,50%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, free spins med walking wilds og magnetic mayhem

Planet Fortune spillevisning

Planet Fortune bonus og spesialfunksjoner

Hvem vil vel ikke ha en robot? I hvert fall en robot som dette. I denne spilleautomaten er den ikke bare en wild, men også en scatter som gir tilgang til free spins-spillet. Der inne blir den enda kraftigere og forvandles om til en vandrende wild!

På hver spillerunde – før hjulene stopper – fins det også en sjanse for å trigge funksjonen som heter Magnetic Mayhem. Når denne dukker opp vil to eller tre sammenhengende hjul klebes sammen, spinne sammen og stoppe med kjempesymboler. Tvilling- og trillinghjul er kanskje best kjent fra Twin Spin-serien til NetEnt og er en funksjoner vi mener er ganske stas.

Planet Fortune kjempesymboler på tvillinghjul

Planet Fortune free spins

Tre eller flere roboter på ett og samme spinn starter robot-revolusjonen bestående av 10 free spins. Free spins-runden kan ikke forlenges, men du vil til gjengjeld kunne vinne stort ved hjelp av vandrende wilds. Alle roboter – ja, selv de som aktiverte free spins-spillet – beveger seg ett steg langs raden den befinner seg på etter hvert gratisspinn.

Planet Fortune gratisspill

Planet Fortune gevinster og utbetalinger

Volatile spilleautomater, slik som Planet Fortune, er ikke så veldig glade i å gi fra seg storgevinstene altfor ofte, men de som har maks flaks kan plukke med seg opptil 2500 x innsatsen på ett spinn. Vi ble pent nødt for å vente en god stund mellom hver utbetaling som var av noe betydning, men kjempesymbolene hjalp oss en sjelden gang til 10-15 x innsatsen. Free spins-spillet var interessant og kan potensielt by på flotte utbetalinger, så lenge man er heldig med robotene sine. 

Avslutningsvis

Vi liker den gamle tegnestilen kombinert med det futuristiske temaet og syns du så absolutt bør gi det et forsøk for å se om det faller i smak. Vi tror kanskje ikke at dette blir noen megahit, men det er fortsatt et godt tillegg til utviklerens portefølje. Er du sugen på andre spill som tar deg ut til verdensrommet er Starburst den største hitten av dem alle. 

Andre Play’n Go spillomtaler

Her er listen over alle de andre spillene av Play’n Go som vi har prøvd. Mange av dem inneholder demoversjoner av spillene så ta en titt og prøv dem gratis!