Pirate’s Charm
65
Vurdering
x3861
Maksimum gevinst
95%
RTP

Pirate’s Charm

Spillutvikler: Quickspin

Quickspin har en tendens til å lage spilleautomater med et lystigere tema, men kommer i mai ut med sin mørkeste…

Pirate’s Charm anmeldelse

Quickspin har en tendens til å lage spilleautomater med et lystigere tema, men kommer i mai ut med sin mørkeste spilleautomat til dags dato. I Pirate’s Charm blir du med tre djerve sjørøvere på leting etter gullbelagte terninger som kan forvandle verdiløse symboler om til fantastiske vinnerkombinasjoner.

Prøv Pirate’s Charm gratis her

Hvor kan jeg spille Pirate’s Charm?

Pirate's Charm spillevisning

Pirate’s Charm oppsett og tema

Det begynner å bli noen år siden vi så både Kaptein Sabeltann og Pirates of the Caribbean, men sjørøver-temaet går vi aldri lei. I denne spilleautomaten får en følge av tre tøffe pirater over 5 hjul, 3 rader og 243 såkalte ways to win. Det betyr enkelt nok at du vinner ved å få like symboler på sammenhengende hjul fra venstre.

Pirate’s Charm – bonus og spesialfunksjoner

Mystery Charm

Det mest interessante symbolet i Pirate’s Charm er en spesiell terning kalt, mystery charm. Alle du får på samme spinn forvandler seg om til et sett med symboler (kan ikke bli til scattere).

Pirate's Charm mystery charms

Mystery Charm Respin

Når du spinner frem en terning på det første, andre og tredje hjulet blir du belønnet med et gratis respin. Under respinnet låses alle terninger på plass og om respinnet produserer nye terninger får du en ny ekstrasjanse. Terningene forvandles som vanlig til et sett med symboler etter hvert spinn.

Mystery Spin

I hovedspillet vil du på tilfeldige spillerunde få noe som heter et Mystery Spin. Under dette spinnet legges det til flere terninger på hjulene.

Pirate’s Charm free spins

Får du tre bonussymboler på ett og samme spinn, aktiverer du et gratisspill bestående av 10 gratisrunder. Her vil alle terningene du får bli låst fast til gratisspillet er over. Får du et helt terning-hjul belønnes du dessuten med 2 ekstra gratisspinn.

Pirate's Charm free spins

Pirate’s Charm – utbetalinger og jackpoter

Da vi prøvde Pirate’s Charm, skulle det ta ganske lang tid før vi fikk oppleve gratisspillet. Vi lå 2000 kr under startbeløpet da vi endelig klarte å komme oss inn første gang. Resultatet ble rundt 70 ganger innsatsen, hvilket er helt ok, men ikke fantastisk. Etter den første gratisøkten ble vi naturligvis sugne på mer, men ble bedt om å vente en stund til. Ja, ja – fru Fortuna hadde vel annet å gjøre i dag.

Vi fikk et par storgevinster i hovedspillet, men ingenting i nærheten av toppgevinsten på 1251 ganger innsatsen. Denne er din om du klarer fylle skjermen med piraten som betaler ut mest.

Til tross for en mindre jackpot ligger spillet veldig høyt på variansmetret, mens tilbakebetalingsprosenten er på 96,49%.

Konklusjon

Utseendemessig er denne spilleautomaten helt fantastisk, men det er tross alt snakk om et spill av Quickspin, så det kommer vel ikke som noen stor overraskelse. Det eneste vi har å legge fingeren på var at det ble noe plagsomt å se terningen spinne når det var umulig å vinne. Vi foretrekker at slike animasjoner – uansett hvor korte de er – bare trigges på vinnerspinn. La oss ta et eksempel: Når ingen av symbolene på de fire første hjulene lager en gevinstkombinasjon er det vel ingen vits å se terningen på det siste hjulet forvandle seg?!

Når det er sagt, syns vi likevel at du skal gi det et forsøk. Pirate’s Charm er enda et solid spill av Quickspin og hvem vet – kanskje terningene er snillere med deg.