Pink Elephants
86
Vurdering
x8200
Maksimum gevinst
96%
RTP

Pink Elephants

Spillutvikler: Thunderkick

Rosa elefanter er (ifølge wikipedia) en eufemisme for hallusinasjoner forårsaket av alkohol, men vi tror ikke det er hva Thunderkick…

Pink Elephants anmeldelse

Rosa elefanter er (ifølge wikipedia) en eufemisme for hallusinasjoner forårsaket av alkohol, men vi tror ikke det er hva Thunderkick prøver å fremheve med dette spillet. Vi gjetter heller på zen og meditasjon, men du kan vel bli med oss nedover denne omtalen og gjøre opp din egen mening. Her får du møte en hel flokk med rosa elefanter, magiske peanøtter, surikat-liknende skapninger og enorme gevinster.

Hvor kan jeg spille Pink Elephant

Om Pink Elephants

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Thunderkick
Antall hjul/rader: 6 / 4
Antall innsatslinjer: 4096 vinnermåter
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,1%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, scatter, mystery scatter, free spins med elefant-kuler og symbolforvandlinger.

6 hjul og 4 rader gjør plass til 4096 forskjellige vinnermåter, og det betyr at like symboler på sammenhengende hjul gir gevinst så lenge rekken starter på det første hjulet til venstre. En gevinstkombinasjon består av tre eller flere like symboler, med unntak av den rosa elefanten som er spillets beste symbol og betaler ut for to like.

Pink Elephant spillevisning

Pink Elephants bonus og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det veldig lite som hjelper deg til større gevinster. Det eneste du får er et vanlig wildsymbol. Mangelen på spesialfunksjoner her betyr ikke at hovedspillet er kjedelig eller ikke kan by på større beløp. Vi lykkes faktisk spinne inn flere storgevinster og beløp som holdt moroa gående en stund.

I tillegg til surikat-liknende skapninger, den rosa elefanten, kortsymbolene 9-A og wilds er det også mulig å samle magiske peanøtter. Disse hjelper deg til free spins-spillet og blir beskrevet under.

Pink Elephants free spins

De magiske peanøttene er nøkkelen til spilleautomatens gratisspill, og disse får du på to forskjellige måter. Du kan spinne dem inn som vanlig og du trenger minst tre for å aktivere free spins-spillet.

 • 3 scattere = 7 free spins
 • 4 scattere = 11 free spins
 • 5 scattere = 15 free spins
 • 6 scattere = 19 free spins

Inne i free spins-spillet gir de følgende:

 • 2 scattere = 3 ekstra free spins
 • 3 scattere = 5 ekstra free spins
 • 4 scattere = 7 ekstra free spins
 • 5 scattere = 9 ekstra free spins
 • 6 scattere = 11 ekstra free spins

De magiske peanøttene kan også fås via en tilfeldig spesialfunksjon. Når denne aktiveres vil hjulene fortsette å spinne mens du får tildelt mellom 1 og 5 peanøtter på tilfeldige plasser. Når utdelingen er over vil hjulene stoppe én etter én og forhåpentligvis produsere flere peanøtter slik at du kommer deg til en lengre free spins-økt. Under vår økt hjalp denne oss med å starte bonusen med 11 free spins istedenfor 7.

Under gratisspillet vil du se portrettene av de fire surikatene til venstre for skjermen. Hver av dem har 10 tomme plasser rundt seg og disse fylles med rosa elefantkuler. Du får én kule per rosa elefant du får på brettet og det meste vi fikk på ett og samme spinn var fem. Du kan med andre ord fylle opp ett portrett ganske kjapt, om du er heldig.

Når alle plassene rundt en surikat er fylt opp, vil gjeldende symbol forvandles om til en rosa elefant. Du vil også bli belønnet med ett ekstra gratisspinn. Legg bare merke til at disse elefantene ikke byr på rosa kuler til nye forvandlinger.

Pink Elephants free spins

Pink Elephants gevinster, utbetalinger og jackpoter

Vi pukket med oss flere flotte gevinster i hovedsspillet, men de største beløpene fikk vi selvfølgelig i free spins-bonusen. Det var ganske tøft å forvandle mer enn to surikater innen gratisøkten er over, men det kjentes likevel innen rekkevidde.  

Gratisøktene våre produserte varierende resultater. Med en rundeinnsats på €1 var det minste vi fikk €6. Ikke noe spesielt å skryte av. Det meste vi fikk var €189,40 hvilket er en god del til tross for at det er stykke igjen til maksgevinsten som er 8200x innsatsen!

Pink Elephants ultra gevinst

Konklusjon / Avslutningsvis

Vi syns dette er et fabelaktig spill av Thunderkick som du så absolutt bør prøve. Det er et ganske merkelig tema, men vi forventer ikke stort annet av en leverandør som tidligere har gitt oss spill som Frog Grog, Toki Time og Birds on a Wire. Spill det hos casinoene vi har lenket til over i dag!

Andre spill med 4096 vinnermåter

 • Raging Rhino av WMS
 • Rainbow Ryan av Yggdrasil Gaming
 • High Voltage av Big Time Gaming
 • Buffalo Blitz av Playtech