Penguin City
67
Vurdering
x1647
Maksimum gevinst
96%
RTP

Penguin City

Spillutvikler: Yggdrasil

Alt er ikke som det skal i den kinesiske restauranten kalt Penguin City. Keiserpingvinen driver sine ansatte som slaver så…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Penguin City anmeldelse

Alt er ikke som det skal i den kinesiske restauranten kalt Penguin City. Keiserpingvinen driver sine ansatte som slaver så vi stakk innom for å prøve å redde dem. Prøv du og for sjansen til å vinne over 1500 ganger innsatsen i gevinster!

Spill Penguin City her

24. juli blir Penguin City tilgjengelig for alle nettcasinoene på Yggdrasils leveranseliste, men LeoVegas har det allerede nå!

Penguin City – Oppsett

Lanseringsdato: 24. juli 2018
Utvikler: Yggdrasil
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 243 vinnermåter (begge veier)
Min./Maks innsats: 1 kr – 1250 kr.
Toppgevinst: 1647 x innsatsen
RTP: 96,2%
Volatilitet: Lav/Medium
Funksjoner: Penguin Escape Mode med sticky wild, vandrende wildhjul

Spillevisning av Penguin City

Penguin City – Bonuser og spesialfunksjoner

Hovedattraksjonen i dette spillet er bonusen kalt «Penguin Escape Mode». Denne trigges hver gang du vinner med en wild på det andre eller det fjerde hjulet. Wildhjulet låses på plass og gir deg respinn som fortsetter helt frem til du taper.

Moroa stopper ikke der. Etter hvert spinn i dette bonusspillet vil du se en pingvin kaste seg ut i et forsøk på å rømme (med mindre keiserpingvinen er på brettet). Dersom pingvinen lykkes vil 1 av 2 ting skje:

– 1 sticky wild legges til hjul 2 eller 4 på et vinnerspinn.
– 1 symbol byttes ut på hjul 3 for å lage en gevinstkombinasjon på et taperspinn.

Skulle pingvinen derimot mislykkes med sitt hopp mot frihet vil det ikke skje noen ting.

Rømmingsforsøk i Penguin City

Keiserpingvinen

Sjefen selv kan bare dukke opp under rømmingsforsøket og vil passe på at ingen forsvinner fra kjøkkenet. Når han ankommer stedet vil ha dekke alle radene på det midterste hjulet og bevege seg én plass ned for hvert respinn. Kombinasjonen av din wild på det 2. eller 4. hjulet pluss keiserpingvinen garanterer altså minst 3 nye spinn i Escape Mode.

Keiserpingvinen viser seg i Penguin City

Penguin City – Free Spins

Penguin City har ikke fått et vanlig gratisspill, men en kommer i nærheten av det når rømmingsforsøkene drar ut på tid.

Slik opplevde vi Penguin City

Spillet ser lekker ut og fungerer som smurt, men det er ikke annet å forvente av en utvikler som Yggdrasil. Vi tror derimot ikke at dette blir en av deres mange hitter.

Vi støtte på flere (lange) tørkeperioder og da var det ikke så inspirerende å bli kastet ut av bonusspillet etter bare ett spinn. Det er de lange rømmingsforsøkene en vil ha, og de får man vente på.

Misforstå ikke. Vi forventer ikke å vinne på alle spinn og at alle bonusøktene skal vare til storgevinstene ramler inn. Penguin City er at søtt lite spill vi syns du bør prøve, men vi tror det kan slite med å holde på spillernes interesse over lengre tid.