Not Enough Kittens
67
Vurdering
x3650
Maksimum gevinst
96%
RTP

Not Enough Kittens

Spillutvikler: Thunderkick

Thunderkick overlater julespill-lanseringene til andre utviklere og velger heller slippe kattene ut av sekken i spilleautomaten Not Enough Kittens. Dette…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Not Enough Kittens anmeldelse

Thunderkick overlater julespill-lanseringene til andre utviklere og velger heller slippe kattene ut av sekken i spilleautomaten Not Enough Kittens. Dette er et 5-hjulsspill med 35 faste innsatslinjer, doble symboler og free spins!

Hvor kan jeg spille Not Enough Kittens?

Om Not Enough Kittens

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Thunderkick
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 35
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,1%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, doble symboler og free spins

Not Enough Kittens er en sukkersøt spilleautomat fylt med kattunger i bokser. Siden noen av boksene inneholder 2 kattunger, og hver av dem telles som et symbol kan en gevinstkombinasjon inneholde opptil 10 katter. 10 små svarte katter betaler ut mest og gir den heldige kattehviskeren 100x innsatsen i gevinst.

Not Enough Kittens spillevisning

Not Enough Kittens bonus og spesialfunksjoner

I Not Enough Kittens vil et vanlig wildsymbol hjelpe deg med å lage større gevinstkombinasjoner; ikke bare ved å erstatte andre symboler, men også gjennom å multiplisere kattene på skjermen. Alle enkeltkatter som lander på en linje som inneholder et wildsymbol vil få en venn. Et wildsymbol dobler med andre ord alle enkeltsymboler som fins i samme spillelinje.

Legg også merke til at wildsymboler på en gevinstlinje som også inneholder katter teller som doble wildsymboler. 1 katt og 1 wild blir altså en gevinstkombinasjoner med 4 vinnersymboler.

Not Enough Kittens free spins

Free spins-symbolene kommer også som enkle og doble symboler, og du trenger minst 3 for å få prøve deg i gratisspillet. Hvor mange gratisrunder du får kommer an på hvor mange scattere du åpner gratisspillet med:

3 scattere = 10 free spins
4 scattere = 15 free spins
5 scattere = 20 free spins
6 scattere = 25 free spins

Inne i gratisspillet vil 3 nye scattere trigge et nytt sett med free spins. Forskjellen på gratisspillet og hovedspillet er at wildsymbolene er stablet oppå hverandre når du spiller gratis.

Not Enough Kittens free spins

Not Enough Kittens gevinster, utbetalinger og jackpoter

Det meste disse kattene kan by på er 3650x innsatsen i gevinst. Det hadde passet veldig bra nå rett før jul, men vi kan ikke si at vi var i nærheten av dette beløpet på vårt besøk i kattefabrikken. Wildsymbolene sørget for ganske mange gode gevinster – både i grunnspillet og i gratisspillet.

Not Enough Kittens storgevinst

Avslutningsvis

Not Enough Kittens er en sukkersøt spilleautomat som mange vil like – men ikke alle. Siden den ikke har multiplikatorer eller ekstra bonuser handler spillet kun om å samle så mange doble symboler og wildsymboler en bare kan. Dette betyr at storgevinstene kan komme til enhver tid – uansett om du er i grunnspillet eller i gratisspillet.

Spill med katter

Copy Cats av NetEnt
Big Win Cat av Play’n Go
Astro Cat av Lightning Box
Fortune Cat av Red Tiger
Cosmic Cat av Microgaming