Northern Sky
68
Vurdering
x3111
Maksimum gevinst
96%
RTP

Northern Sky

Spillutvikler: Quickspin

Fra og med februar 2018 ramler gevinstene fra Skandinavias fargerike himmel i spilleautomaten Northern Sky av den fantastiske spillutvikleren Quickspin.…

Northern Sky anmeldelse

Fra og med februar 2018 ramler gevinstene fra Skandinavias fargerike himmel i spilleautomaten Northern Sky av den fantastiske spillutvikleren Quickspin. Her kan du vinne stort ved hjelp av sticky win respin og free spins!

Spill Northern Sky gratis her

Hvor kan jeg spille Northern Sky

Om Northern Sky

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Quickspin
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 9
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,57%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Sticky win respinn og free spins

Northern Sky spillevisning

Northern Sky bonus og spesialfunksjoner

I Northern Sky fins det nok av gratis vinnersjanser. Ikke bare får man free spins, men en kan også aktivere en hel rekke med respin. Alt som trengs er en gevinstkombinasjon. Alle vinnersymbolene i kombinasjonen eller kombinasjonene låses fast, mens resten av symbolene spinnes inn på nytt. Dette fortsetter så lenge du får nye symboler som enten fullfører eller kan legges til vinnerkombinasjonene du har på skjermen. Når du ikke får flere av disse, vil neste spillerunde koste penger som vanlig.

Vi er veldig glad i sticky wins med respin, men enda gladere når det er Quickspin som legger det frem. For de er snille nok og betaler ut dobbelt opp for samme kombinasjon. La oss si du får tre like på et spinn og får gevinsten utbetalt, men ikke et nytt vinnersymbol på ditt første respinn. Før respin-bonusen avsluttes vil du du få en ny gevinst for den kombinasjonen du hadde fra før. Et annet spill av Quickspin som gjør akkurat det samme (og som vi er store fans av) er Mayana.

Northern Sky respin

Northern Sky free spins

Samler du tre bonussymboler på ett og samme spinn, eller tre bonussymboler i løpet av en respinn-økt, belønnes du med 10 free spins. Her fungerer alt på samme måte, men forskjellen er at det bare er høytbetalende symboler på skjermen.

Northern Sky free spins

Northern Sky gevinster, utbetalinger og jackpoter

Northern Sky ligger nesten i toppen av variansmåleren, og siden det bare har 9 innsatslinjer kan du regne med lengre perioder uten gevinster. Det betyr ikke at spillet ikke er verdt å prøve. For om man lykkes kombinere free spins-spillet med en god respinn-økt, kan det fort klirre ganske godt i kassa.

Avslutningsvis

Denne spilleautomaten krever en litt større spillebalanse sånn at en kommer seg gjennom tørkeperiodene og holder ut til free spins-bonusen. Der inne var i hvert fall vi ganske heldige og samlet på oss større kombinasjoner takket være respin-funksjonen.

Visuelt sett er det helt fantastisk, men vi syns du skal prøve det selv og gjøre opp din egen mening. For enkelte kan det kanskje bli litt kjedelig i lengden, mens andre vil sette pris på de «enkle» funksjonene og den avslappende bakgrunnsmusikken. Er du hypp på andre spill med samme Sticky Win Respin-bonus bør du sjekke ut Jack Hammer-serien til NetEnt.