Mystery Joker 6000
87
Vurdering
x1200
Maksimum gevinst
96%
RTP

Mystery Joker 6000

Spillutvikler: Play'n GO

Er du en fan av klassiske spilleautomater er Mystery Joker 6000 et godt valg. For her inviterer Play’n Go oss…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Mystery Joker 6000 anmeldelse

Er du en fan av klassiske spilleautomater er Mystery Joker 6000 et godt valg. For her inviterer Play’n Go oss tilbake til de kjente og kjære fruktsymbolene og det populære supermetret. Den største forskjellen ligger i at man kan vinne opptil 6000 mynter hele 3 ganger på ett enkelt spinn …

Hvor kan jeg spille Mystery Joker 6000?

Om Mystery Joker 6000

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 3 / 3
Antall innsatslinjer: 5
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,97%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner:  Respinn, supermeter og lykkehjul

Det fins mange likhetstrekk mellom Mystery Joker og andre klassiske spilleautomater, men en kan for eksempel ikke velge antall spillelinjer. Du vil alltid spille med 5 og får sjansen i supermetret uansett om du spiller med den laveste myntinnsatsen eller ikke.

Mystery Joker spillevisning

Spill Mystery Joker 6000 gratis her

Mystery Joker 6000 bonus og spesialfunksjoner

Det er vanskelig å ikke sammenligne dette spillet med alle de andre innenfor samme kategori. Her får man blant annet muligheten til å samle jokere og prøve seg i et supermeter; akkurat som i Jackpot 6000, Jackpot Jester 50 000 og Mega Joker. Hvorfor skal man da spille Play’n Gos versjon? Fordi en kan vinne opptil 6000x linjeinnsatsen opptil 3 ganger på ett spinn så klart!

Supermetret: Alt du trenger for å komme deg til supermetret er en gevinst i hovedspillet. Etter hvert gevinst vil du nemlig bli bedt om å klikke på pilen opp (supermetret) eller om du vil cashe ut (altså legge gevinsten til spillebalansen). Spillet har også en fantastisk innstilling som gjør at du automatisk sendes videre etter hvert gevinst. Denne kan slås av til enhver tid.

Vær ekstra oppmerksom på at en spillerunde i supermetret er dobbelt så dyrt som i hovedspillet, mens gevinstene for de forskjellige vinnerkombinasjonene blir på stedet hvil. Har du vært borti de andre spillene vi har nevnt burde ikke det komme som noen stor overraskelse, men du lurer kanskje på hva man får for den prisen? Bedre jokere så klart!

Lykkehjulet: Lykkehjulet er fylt med mynter og toppgevinsten er 6000 mynter. Det er ganske så lekkert med tanke på at man bare satser 10 (20) mynter per spillerunde, men for å komme deg hit må du få jokerne til å titte frem.

I hovedspillet trenger du 3 jokere på en spillelinje. Skulle du få en joker på det første og andre hjulet vil det tredje hjulet spinnes inn på nytt. Respinnet hjalp oss bare én gang i løpet av vår spilleøkt, men det var sannelig godt å ha den muligheten selv om det ikke klaffet hver gang.

I supermetret kan du ikke få respinn, men vil til gjengjeld få en sjanse på lykkehjulet med bare to jokere. Det beste er at de kan være plassert hvor som helst på hjulene. Tre jokere er noe helt annet:

– samler du tre superjokere på tre tilfeldige plasser, får du hele 3 sjanser på lykkehjulet.
– samler du tre superjokere på en spillelinje får du automatisk toppgevinsten på 6000 mynter.

Supermetret avsluttes idet du har spilt bort supermeter-balansen, eller når supermeter-balansen overstiger 6000 mynter. Du kan også avslutte det selv ved å klikke på cash ut-knappen.

Mystery Joker 6000 Lykkehjul med masse gevinster

Mystery Joker 6000 free spins

Mystery Joker 6000 har ikke et eget bonusspill bestående av free spins. Vil du prøve spill med et free spins-spill kan du vel ta en titt på Ozwin’s Jackpots – januarspillet til Yggdrasil Gaming. Der kan du i tillegg bli med i jakten på jackpoter og gevinster som er en god del større enn i Mystery Joker 6000. 

Mystery Joker 6000 gevinster, utbetalinger og jackpoter

Vi ser ingen grunn til å spille Mystery Joker 6000 dersom man ikke har noen interesse av å prøve seg i supermetret, for det er der man kan plukke med seg mest. Tre runder på lykkehjulet kan – med griseflaksen på topp og litt ekstra hell på det – by på 18 000 mynter i gevinst. Sjansene er fryktelig små, men det er en god del mer enn det du kan vinne i hovedspillet.

Siden spillet er fritt for avanserte animasjoner og større bonusspill, vil en oppleve raske svingninger på spillebalansen. Det kan gå veldig fort nedover, men det kan til gjengjeld rase oppover også.

Mystery Joker 6000 storgevinst vunnet!

Avslutningsvis

Er du en fan av spilleautomater som dette er det helt klart et solid valg for din neste spilleøkt. Kanskje er du en joker-hvisker som klarer å lokke dem frem for en haug med sjanser på lykkehjulet! 

Prøv andre spill av Play’n Go

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!