Motörhead
68
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Motörhead

Spillutvikler: NetEnt

Oi, oi hvilken dag! Det legendariske rockebandet Motörhead inntar scenen og gjør seg klar for et forrykende show i den…

Motörhead anmeldelse

Oi, oi hvilken dag! Det legendariske rockebandet Motörhead inntar scenen og gjør seg klar for et forrykende show i den glohete spilleautomaten utviklet av NetEnt. Dette blir det tredje og siste spillet i deres rock-trilogi, hvor Guns N Roses og Jimi Hendrix utgjorde de to første. Nå gjenstår det å se om NetEnt avslutter sin rocketurné med en ellevill fest eller et skuffende fall. Etter bare én spilleøkt gjetter herr Narvesen på det første. For dette spillet har sannelig evnen til å lokke frem dine beste luftgitar moves!

Spill Motörhead gratis her

Rock med Lemmy her

Motörhead – tema og oppsett

Det er få som illustrerer rock and roll bedre enn Motörhead og du får en smakebit av deres storhet i spilleautomatens intro. Du blir nemlig kastet rett inn i en av deres konserter og få høre en snutt av låta “Ace of Spades”. Hva passer vel bedre til en spilleautomat enn en heftig låt om gambling? Det beste er at du kan høre på dem i bakgrunnen ved å velge rock mode! Spillelisten ser slik ut:

– Ace of Spades
– Killed by Death
– Iron Fist
– Overkill

Det er ikke bare bakgrunnsmusikken og den herlige introen som gjør denne spilleautomaten interessant. Det har også fått et annerledes hjuloppsett. Det er ikke et nytt oppsett vel og merke, for om du er en fan av NetEnt-automaten Dazzle Me vil du umiddelbart kjenne det igjen. Herr Narvesen mener likevel at et band som Motörhead fortjener noe annet enn standardoppsettet på 5 hjul og 3 rader. Oppsettet NetEnt havnet på, er mer enn godkjent!

Rocketspillet har altså fått 5 hjul, men ikke alle har like mange rader. De to første har 3 rader, de to neste har 4 rader og det siste har 5 rader. Det gir plass til 76 faste spillelinjer som du kan vinne stort på!

Motörhead storgevinst

Motörhead mysteriehjul

I hovedspillet vil hvert eneste spinn – så fremt ikke spillets Bombe Feature er aktiv – ha ett eller flere mysteriehjul. Et mysteriehjul er et hjul som inneholder både mysterisymboler og vanlige symboler. Hvis hjulet stopper på disse mysteriesymbolene forvandles de om til tilfeldige symboler (unntatt scatteren). Når et slikt mysteriesymboler samarbeider kan det blir mange fine gevinster på deg.

Motörhead Bomber Feature

Denne bonusfunksjonen kan bare forekomme mens du befinner deg i hovedspillet og dukker opp helt tilfeldig. Moroa starter med at skjermen begynner å riste og at alarmen går. Deretter kastes “bombene” inn på hjulene. Hver bombe består av en klase med mysteriesymboler. Når du har fått minst 10 mysteriesymboler, spinnes resten av symbolene inn. Deretter krysser man fingrene for at mysteriesymbolene forvandles om til noe som kan bli til en storgevinst.

Motörhead Bomber Feature

Motörhead Free Spins

Du trenger tre scattere hvor som helst på det tredje, fjerde og femte hjulet for å aktivere 10 free spins. Det er 10 gratis sjanser til å vinne uten at det koster deg noen ting. Gratisøkten er nesten lik hovedspillet. Du vil fortsatt få mysteriehjul og en vanlig wild, men du kan ikke få spillets Bombe Feature eller aktivere flere free spins ved å samle flere scattere.

Motörhead free spins

Motörhead på mobilen

Spilleautomaten blir tilgjengelig på alle plattformer allerede fra dag 1. Det betyr at du kan spille, vinne og bevege på rockefoten hvor enn det måtte passe deg. Spillet fungerer like godt på iOS- som på Android-enheter, så ta frem nettbrettet eller mobilen og hør det legendariske bandet nå!

Konklusjon

Ian Fraser – også kjent som Lemmy Kilmister – er det eneste bandmedlemmet som har fått et symbol i NetEnts spilleautomat. Passende, mener herr Narvesen, for han er tross alt den som startet bandet. Resten av symbolene er stort sett vanlige symboler som alle kjenner igjen. Om du slår av spillets rock mode står du igjen med en spilleautomat som passer alle; selv de som ikke har et forhold til Motörhead og de som ikke er spesielt glad i rock.

Spilleautomaten har en utbetalingsprisent på 96,7% hvilket er bra. Herr Narvesen vil til slutt oppfordre alle som liker rock om å ha rock mode PÅ, for det vil garantert sende spilleopplevelsen til nye høyder. Motörhead er virkelig en enorm avslutning på NetEnts rockturné. Det er rått, det er tøft… det er rock ‘n roll!