Moon Princess
82
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
94%
RTP

Moon Princess

Spillutvikler: Play'n GO

Spilleautomaten, Moon Princess, av spillutvikleren Play’n Go blir et spennende eventyr som utspiller seg på et rutenett istedenfor 5 hjul…

Moon Princess anmeldelse

Spilleautomaten, Moon Princess, av spillutvikleren Play’n Go blir et spennende eventyr som utspiller seg på et rutenett istedenfor 5 hjul og 3 rader. Dette er andre gang Play’n Go har gått for et annerledes oppsett innenfor en kort periode. Tidligere i sommer introduserte de oss nemlig til vikingene i Viking Runecraft som hadde et 7×7 brett. Denne gang vil tre flotte prinsesser herje på et 5×5 brett. 

Hvor kan jeg spille Moon Princess

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’N Go
Antall hjul/rader: 5 / 5 
Antall innsatslinjer: Cluster Pays
Min/Maks innsats: €0,20 – €100
RTP: 96,50%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Wild, 3 prinsessefunksjoner, trinity respinn og free spins.

Vinn på 5x5 brett i Moon Princess av Play'n Go

Om Moon Princess

Anime er en forkortelse for animasjon, men i vestlige land betegner ordet spesielt tegnestilen som assosieres med japansk animasjon. Play’n Go har latt seg inspirere og det vises i lengden på skjørtene til prinsessene, flashy animasjoner og en overdrevent entusiastisk kommentator som følger deg gjennom din spilleøkt.

Vi nevnte allerede at spillet er formet som et 5×5 brett. Målet er å få tre like symboler etter hverandre, enten vertikalt eller horisontalt. Det som er ekstra morsomt er at hver gevinst kan sette i gang en kjedereaksjon som kan lede til flotte summer. 

Moon Princess bonusfunksjoner

Det er vanskelig å kjede seg når det skjer noe hele tiden og i Moon Princess kan en bli belønnet med lange kjedereaksjoner. Moroa starter med en gevinst. Alle symbolene i din(e) vinnerkombinasjon(er) fjernes og symbolene over vil dermed falle ned og fylle de tomme plassene (og forhåpentligvis lage nye gevinster). I motsetning til andre spill med en liknende funksjon, vil du i Moon Princess ikke få nye symboler på skjermen før neste spillerunde starter. Lange kjedereaksjoner kan derfor lede til at du tømmer hele brettet. Mer om dette finner du litt lenger ned i denne omtalen. 

Stigende multiplikator

Hver sammenhengende gevinst øker multiplikatoren for neste gevinst under samme spillerunde.

Prinsessenes tilfeldige bonusfunksjoner

Det kan høres ut som om Moon Princess bare omhandler én prinsesse, men du møter faktisk tre. De heter Love, Storm og Star og har hver sin flotte superkraft som kan hjelpe deg med å vinne større eller mer. Du kan bare ha én aktiv prinsesse om gangen og de bytter på med å hjelpe deg på tilfeldige spillerunder hvor du ikke vinner. Når den aktive prinsessen har vist deg hva hun kan, tar den neste over…

LOVE forvandler et sett med symboler om til et annet symbol.

STAR gir deg opptil 2 wilds på brettet

STORM ødelegger to sett med symboler

Møt prinsessene i Moon Princess av Play N Go

 

Bonusmeteret

Når du vinner med prinsessesymbolene vil du få hele eller deler av bonusmeteret fylt opp. 3x prinsesser fyller 1 del, 4x prinsesser fyller 2 deler og 5x prinsesser fyller alle tre.

Når bonusmeteret er fylt opp blir du belønnet med et “Princess trinity” respinn der Love, Storm og Star slår seg sammen for å hjelpe deg med å vinne stort. Dette er også en god måte å tømme brettet på. 

Moon Princess free spins

For å komme deg til free spins-bonusen må du tømme hele brettet for symboler. Hvor mange gratissjanser du får kommer an på hvilken prinsesse du velger å ta med deg inn: 

LOVE gir deg 4 free spins og hjelp på alle ikke-vinnende runder. Fyll bonusmeteret for å få 4 ekstra free spins.

STAR gir deg 5 free spins og hjelp på alle ikke-vinnende runder. Fyll bonusmeteret for å få 3 ekstra free spins.

STORM gir deg 8 free spins og hjelp på alle ikke-vinnende runder. Fyll bonusmeteret for å få 2 ekstra free spins.

Husker du gevinstmultiplikatoren vi nevnte tidligere? Inne i free spins-spillet nullstilles den ikke etter hver runde. Den bare fortsetter å vokse helt opptil x20.

Moon Princess jackpot

Det fins kanskje ingen progressiv jackpot, men det er mye annet som holder moroa i gang. Prinsessene har alle en funksjon som hjelper deg til gevinstene og vi nevnte nettopp at et tomt brett i free spins-bonusen gir deg 100 ganger innsatsen.

LOVE viser sin kjærlighet i spilleautomaten Moon Princess av Play'n Go

Moon Princess på mobilen

Dette er ingenting å lure på. Den svenske utvikleren Play’n Go har vært i gang siden 2004 og har selvfølgelig fått med seg at casinospillere er blitt mer mobile. Alle nye Play’n Go-spill blir derfor tilgjengelig på alle plattformer fra dag én. 

Moon Princess – vår konklusjon

Vi er ganske så sikre på at denne spilleautomaten vil falle i smak – spesielt om du er en fan av anime og manga i tillegg, men det er ikke et must. Så lenge du er en fan av spilleautomater hvor det skjer mye på skjermen hele tiden er Moon Princess noe for deg. 

Prøv andre spill av Play’n Go

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!