Mighty Arthur
68
Vurdering
x621
Maksimum gevinst
96%
RTP

Mighty Arthur

Spillutvikler: Quickspin

I oktober lanserte Quickspin spilleautomaten, Mayana, som vi falt pladask for. Denne følger de opp med en volatil spilleautomat basert…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Mighty Arthur anmeldelse

I oktober lanserte Quickspin spilleautomaten, Mayana, som vi falt pladask for. Denne følger de opp med en volatil spilleautomat basert på legenden om Kong Arthur og Merlin. 

Hvor kan jeg spille Mighty Arthur?

Om Mighty Arthur

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Quickspin
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,94%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Arthurs utvidende wild, Merlins tilfeldige wilds, stablede wilds, free spins

Når det kommer til design viser Quickspin nok en gang hva de er gode for. Mighty Arthur er veldig behagelig å se og høre på. Spenningen utfolder seg på gjennomsiktige hjul slik at man får nyte store deler av skogen som ligger i bakgrunnen.

Spillet har ellers fått 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer og alle som er villige til å betale mellom 2 kr og 1000 kr per runde er velkommen inn.   

Mighty Arthur spillevisning

Mighty Arthur bonus og spesialfunksjoner

Både Kong Arthur og Merlin er 3×1 symboler, hvilket betyr at de dekker et helt hjul når de viser seg i sin helhet. Begge oppfører seg som wilds og når du får dem som et helt symbol på skjermen vil de også kunne hjelpe deg med sine spesialfunksjoner.

Skulle du bare se deler av kroppen til enten Merlin eller Arthur etter at hjulene har stoppet, kan det hende du har flaks og får en nudge. Det vil si at hjulet dyttes slik at hele symbolet kommer inn på spillebrettet.

Merlins wilds: Når den gamle og vise trollmannen viser seg i sin helhet vil du bli vitne til hans magiske egenskaper. Han troller nemlig frem mellom 2 og 6 ekstra wilds på hjulene.

Kong Arthurs kjempewild: Kongen kan bare komme på det midterste hjulet, men når hele symbolet hans lander på skjermen får du se ham dra sverdet opp av stenen. Han utvider seg deretter til en kjempewild som garanterer deg en storgevinst. Størrelsen kommer naturligvis an på hvilke symboler du har på det første og siste hjulet.

Mighty Arthur kjempewild

Mighty Arthur free spins

Et bonussymbol på det første, tredje og det siste hjulet aktiverer free spins-spillet som består av 10 gratisrunder. Den eneste forskjellen mellom free spins-delen og hovedspillet er at Merlin og Arthur alltid dyttes inn på brettet slik at de dekker et helt hjul.

Det var ikke så altfor vanskelig å komme seg til free spins-spillet, men resultatene varierte veldig. Èn gang raste alle gratisrundene forbi og vi endte med et skuffende sluttbeløp på mellom 40 og 50 kr. Heldigvis ble det bedre etter hvert.

Mighty Arthur byr på en episk gevinst!

Mighty Arthur gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spillet skal ikke være like volatilt som for eksempel Mayana, men gjør deg likevel klar for en del runder uten gevinster. Du blir nødt for å samle sammen ganske mange wilds for å lokke frem de store beløpene og Merlin gjør det han kan for å hjelpe til. Det er god del vanskeligere å få Kong Arthur, men han er helt klart en fantastisk karakter – ikke bare i legenden – men også i dette spillet.

Under vår spilleøkt ramlet det inn en god del storgevinster, hvilket vi vanligvis hadde vært i ekstase over. Problemet er at de ikke imponerte så veldig. Muligheter for en multiplikator hadde vært episk, men en kan vel ikke få alt her i livet. 

Avslutningsvis

Mighty Arthur er helt klart en solid spilleautomat som byr på god underholdning, men tamme gevinster vekker en mistanke om at det ikke kommer til å havne på spillernes favorittlister. Vi syns likevel det er verdt et forsøk. Hvem vet, kanskje legendene har større gevinster til deg!