Merry Xmas
62
Vurdering
x150
Maksimum gevinst
93%
RTP

Merry Xmas

Spillutvikler: Play'n GO

Det er på tide å tørke støvet av julespillene og det vi skal se på nå er en tidligere lansering…

Merry Xmas anmeldelse

Det er på tide å tørke støvet av julespillene og det vi skal se på nå er en tidligere lansering av den svenske spillutvikleren Play’n Go. Enkelte nettsider påstår den passer året rundt, men vi kan ikke helt skjønne hvorfor en vil spinne frem juleikoner i midten av august. Nå som er vi er i ferd med å tråkke inn i julemåneden er Merry Xmas et godt valg som byr på god julestemning.

Hvor kan jeg spille Merry Xmas?

Spill Merry Xmas gratis her

Om Merry Xmas

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 1 – 15 linjer
Min/Maks innsats: 1kr – 750 kr
RTP: 95,79%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wildmultiplikatorer, klikk og velg-bonusspill og en gamble-funksjon

Dette julespillet har bare 15 innsatslinjer, men Play’n Go-nissen gjør opp for det ved å betale ut gevinster for tre like på en aktiv spillelinje. Det har med andre ord ingenting å si om din gevinstkombinasjon starter på det første hjulet, det siste eller er plassert på midten.

Merry Xmas spillevisning

Merry Xmas bonus og spesialfunksjoner

Wildmultiplikatorer: I Merry Xmas blir oppdraget å inkludere wildsymboler i gevinstkombinasjonene sine. Det er fordi disse kommer med en multiplikator på mellom 2x og 5x.  Får du for eksempel 4 julenisser (spillets beste symbol) og en 5x wildmultiplikator blir du belønnet med hele 12500 mynter på én enkelt spillelinje.

Bonusspill: 3 presanger hvor som helst på hjulene aktiverer spillets bonusspill. Gavene du har fått fremheves på skjermen og du skal enkelt nok velge én av dem. Det meste du kan få i en slik gave er et beløp lik 150x innsatsen.

Merry Xmas bonusspill

 

Gamble: Etter hvet gevinst får du muligheten til å benytte deg av spillets gamble-funksjon. Her får du tildelt ett kort med bildesiden ned. Gjett om det er rødt eller svart for dobbel gevinst, eller om det er ruter, hjerter, spar eller kløver for firedobbel gevinst.

I Merry Xmas kan du gamble gevinsten for sjansen til å doble eller firedoble pengene

Merry Xmas free spins

Merry Xmas har ikke et eget free spins-spill.

Merry Xmas gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spilleautomaten har en litt lavere RTP, men er sånn middels volatil og vi syns gevinstene våre var helt ok. Wildmultiplikatoren hjalp oss til en god del flotte beløp, men det var ganske vanskelig å få frem bonusspillet. Da vi endelig fikk pakke opp gaver, var innholdet langt unna 150x innsatsen, men det var ganske koselig å få dem likevel.  

Avslutningsvis

Vi syns det er en god spilleautomat av Play’n Go og kan enkelt anbefale den til leserne våre under julen. Bakgrunnsmusikken og grafikken sørger for god julestemning og med litt flaks kan det hende du vinner nok til å kjøpe deg selv noe ekstra fint å legge under juletreet!

Andre julespill

  • Ho Ho Tower og Taco Brothers saving Christmas av Elk Studios.
  • Secret Santa og Deck the Halls av Microgaming

Prøv andre spill av Play’n Go

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!