Mermaid’s Diamond
67
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Mermaid’s Diamond

Spillutvikler: Play'n GO

I dag tok vi turen ned til havets dyp for å bli bedre kjent med Play’n Gos vakre havfrue som…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Mermaid’s Diamond anmeldelse

I dag tok vi turen ned til havets dyp for å bli bedre kjent med Play’n Gos vakre havfrue som bor i en fargerik 5-hjulsautomat nede på havbunnen. Da vi kom frem ble vi blant annet servert skinnende edelstener på 3-4-5-4-3 rader. Mermaid’s Diamond har ingen spillelinjer å samle symboler på, men du kan hente deler av skatten gjennom å matche like symboler på sammenhengende hjul – både fra venstre til høyre og høyre til venstre.

Hvor kan jeg spille Mermaid’s Diamond

Om Mermaid’s Diamond

Teknisk informasjon
Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 5 hjul 3-4-5-4-3 rader
Antall innsatslinjer: 720 ways (begge veier)
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,50%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Trident Wild, Divine Intervention, Free Spins

Spilleautomaten har fått et heksagonalt oppsett, så det første hjulet har tre hjul, det andre har fire, det tredje har fem, det fjerde har fire og det siste har tre rader. Det har ingen spillelinjer, så her trenger du bare samle like symboler på sammenhengende hjul fra venstre eller fra høyre. Mermaid’s Diamonds betaler nemlig i begge retninger!

Alle som er villige til å legge mellom 2 kr og 1000 kr per runde er velkommen ned til havets bunn!

Mermaid’s Diamond bonus og spesialfunksjoner

Mermaid’s Diamond har ikke så veldig mange funksjoner, men det er ingen som har sagt at funksjonsfattige spilleautomater er dårlige. Om du vil bli blendet av flashy funksjoner er Moon Princess (også av Play’N Go) et godt valg. 

I Mermaid’s Millions er det et par ting du skal se opp for mens du befinner deg i hovedspillet. Det første er en Trident Wild-funksjon som dukker opp på tilfeldige spillerunder. Når denne aktiveres vil du få tildelt wildsymboler på 1-2 hjul mens de spinner. Denne garanterer ingen gevinster, men hjelper en god del. 

Det andre er en funksjon som heter Divine Intervention, men siden denne hjelper deg inn i free spins-spillet hopper vi videre …

Mermaid’s Diamond free spins

Du trenger en skattekiste på hvert eneste hjul for å komme deg til free spins-spillet. Det er en ganske vanskelig oppgave, men heldigvis får en hjelp av Divine Intervention. Får du fire kister på en runde som ellers ikke betaler ut en gevinst, kan Divine Intervention gi deg den siste kisten du trenger på det siste hjulet.

Før free spins-spillet starter må du velge en kiste for å avsløre hvor mange gratissjanser du får. Kistene vil inneholde enten 10, 15 eller 25 free spins, men du kan forlenge gratisøkten med tre, fire eller fem runder gjennom å samle tre, fire eller fem skattekister. Play’n Go har ikke satt en grense for hvor mange ganger du kan aktivere flere free spins, så her er det bare å håpe kistene ramler inn sammen med gevinstene.

Inne i free spins-spillet er det også om å gjøre å samle diamanter. Hver femte diamant aktivere nemlig trident wild-funksjonen. Når wildsymbolene er utdelt tømmes diamantmeteret sånn at du har plass til nye.

Mermaid’s Diamond gevinster, utbetalinger og jackpot

Mermaid’s Diamond har ingen progressiv jackpot, men maks flaks gir deg 5000x innsatsen i gevinst. Vi var ikke så heldige, men syns spillet betalte ut greie grunnbeløp. Vi vant rundt 2x-5x innsatsen på ganske mange spillerunder i hovedspillet, mens de største summene ble hentet fra free spins-spillet.

Til slutt…

Vi syns ikke Mermaid’s Diamond er det beste eller det mest interessante spillet i Play’n Gos portefølje. Det var helt ok, men vi hadde nok heller valgt andre titler fra denne utvikleren, slik som Viking Runecraft, Moon Princess eller Enchanted Crystals. Er du dog en fan av undervannseventyr, vakre havfruer og 720 ways bør du likevel gi det et forsøk. Hvem vet, kanskje dypets skatter overtaler deg til å bli.