Mayana
68
Vurdering
x12253
Maksimum gevinst
96%
RTP

Mayana

Spillutvikler: Quickspin

Langt inne i jungelen fins det et tempel og foran tempelet kan du nå spinne frem en haug med skatter…

Mayana anmeldelse

Langt inne i jungelen fins det et tempel og foran tempelet kan du nå spinne frem en haug med skatter på et spillebrett som vokser i takt med gevinstene som ramler inn. Du er garantert minst to gevinster på én og samme gevinstkombinasjon og om du klarer å lokke frem Mucho Mayana kan du få beløpet ditt ganget med opptil 20.

Hvor kan jeg spille Mayana

Om Mayana

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Quickspin
Antall hjul/rader: 3×3 – 5×3
Antall innsatslinjer: 27 – 243
Min/Maks innsats: 2,50 kr – 1000 kr
RTP: 96,63%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Sticky Win Respinn med multiplikatorer og utvidende spillebrett, mucho mayana!

Mayana spillevisning

 

Før vi ser på spesialfunksjonene skal du få litt mer info om hvordan spillet er satt opp. Det har et brett bestående av 5 hjul og 3 rader, men ikke alle hjulene er tilgjengelige fra start. Det første og siste må låses opp med gevinster, og gevinstene fås ved å samle tre like symboler på tre sammenhengende hjul. Grunnspillet består med andre ord av 3 hjul og 3 rader og blir større etter hvert som du vinner!

En gevinstkombinasjon består av minst 3 like symboler på 3 sammenhengende hjul. Og siden spillet utvider seg, stiger antall vinnermåter fra 27 til 243.

Startspinn: 27 vinnermåter
Respinn 1: 27 vinnermåter
Respinn 2: 108 vinnermåter og gevinstene ganget med 2
Respinn 3: 243 vinnermåter og gevinstene ganget med 3.

Mayana fullt brett

Mayana bonus og spesialfunksjoner

I likhet med spill som Reel Rush av Netent og Valley of the Gods av Yggdrasil er det om å gjøre å holde respinn-bonusen gående. Etter hvert gevinst fryses nemlig vinnersymbolene på plass. Nye plasser låses opp og resten av symbolene spinnes deretter inn på nytt.

Betalt spillerunde: 0-3-3-3-0 rader og 27 måter å vinne på (ingen multiplikator)

  • Alle symboler som er med i en gevinstkombinasjon låses på plass og betaler ut sin gevinst.

Gratis respinn nr. 1: 1-3-3-3-1 rader og 27 måter å vinne på (ingen multiplikator)

  • Dersom respinnet ikke produserer et nytt vinnersymbol eller en ny gevinstkombinasjon får du en ny gevinst for gevinstkombinasjonen(e) du fikk på det betalte spinnet.
  • Om du får nye vinnersymboler/gevinstkombinasjoner fortsetter moroa. De låses altså på plass, betaler ut en ny gevinst og gir deg et gratis respinn på et enda større brett.

Gratis respinn nr 2: 2-3-3-3-2 rader og 108 måter å vinne på + 2x multiplikator.

  • Dersom respinnet ikke produserer et nytt vinnersymbol eller en ny gevinstkombinasjon får du en ny gevinst med en multiplikator på x2 for gevinstkombinasjonen(e) du allerede har på brettet.
  • Om du får nye vinnersymboler/gevinstkombinasjoner er det bare å holde seg fast. Vinnersymbolene låses på plass, betaler ut dobbelt så mye som de pleier å gjøre, låser opp nye plasser og gir deg et nytt respinn.

Gratis respinn nr. 3: 3-3-3-3 rader og 243 måter å vinne på + 3x multiplikator.

  • Dersom respinnet ikke produserer et nytt vinnersymbol eller en ny gevinstkombinasjon får du en ny gevinst med en multiplikator på x3 for gevinstkombinasjonen(e) du allerede har på brettet.
  • Respinnene fortsetter med 3x multiplikator så lenge du lykkes spinne inn nye vinnersymboler. Regn ikke med å få så mange fler for brettet er pleier på dette tidspunktet inneholde ganske mange låste symboler.

Mucho Mayana: Fra og med det tredje spinnet kan det hende Mucho Mayana-bonusen dukker opp. Denne funksjonen legger til en multiplikator på mellom 4x og 20x på den siste respinn-gevinsten du får utbetalt.

Mucho Mayana gevinstmultiplikator

Mayana free spins

Mayana har ikke et free spins-spill.

Mayana gevinster, utbetalinger og jackpoter

Til tross for at Quickspin har gjort Mayana til en volatil spilleautomat syns vi at spillebalansen holdt seg en god stund. Det kunne fort gå en del spillerunder uten gevinster, men vi fikk ofte igjen en del av pengene fra respinn og multiplikatorer.

Mayana gevinstutbetaling

Avslutningsvis

Verken sticky win, respinn eller multiplikatorer er noe nytt, men vi syns allikevel at Quickspin har gjort det meget bra med Mayana. Vi vil så absolutt anbefale det til Spillbodens lesere og håper flere av dere tar turen innom.