Lucky Little Gods
68
Vurdering
x433
Maksimum gevinst
97%
RTP

Lucky Little Gods

Spillutvikler: Microgaming

Microgaming lanserte trehjulsautomaten Wacky Panda i desember 2017, og allerede 1. februar 2018 slapp de Lucky Little Gods, som også…

Lucky Little Gods anmeldelse

Microgaming lanserte trehjulsautomaten Wacky Panda i desember 2017, og allerede 1. februar 2018 slapp de Lucky Little Gods, som også har fått et asiatisk tema. Denne gang vil du spille på lag med en gjeng guder og lærlingene deres, og forhåpentligvis vil en del av hellet deres smitte over på deg.

Lucky Little Gods spillfunksjoner

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Microgaming
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 243 ways
Min/Maks innsats: 3 kr – 3000 kr
RTP: 96%-97%
Volatilitet: Medium
Maksgevinst: 433x innsatsen
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Spesialfunksjoner: gullpotte, gulltre, lucky gods-funksjon, free spins med klebende wildhjul.

243 ways betyr at du bare trenger å samle like symboler på sammenhengende hjul fra venstre for å motta en gevinst.

Lucky Little Gods spillevisning

Lucky Little Gods bonus og spesialfunksjoner

Det er mye å glede seg til i hovedspillet, selv om det er free spins-spillet en kanskje vil til mest. Her kan du nemlig få hjelp av tre forskjellige bonuser + en vanlig wild.

Gulltre-scatteren: Japp, hos Microgaming vokser pengene på trær. Får du gulltreet opp vil det nemlig regne penger. Det den faktisk gjør er å multiplisere myntgevinsten for symbolene under, så her gjelder det å få pengetreet opp på den første raden. Du kan få flere trær samtidig, og hver av dem gir deg alt fra 1-15 ganger innsatsen på ett enkelt spinn.

Gullpotte-scatteren: I motsetning til gulltreet kan gullpotten bare komme på det midterste hjulet. Den er ikke like lett å få frem, men når det skjer kan du få mellom 20 og 100x innsatsen i gevinst.

Little Gods-bonus: På en spillerunde hvor du ikke vinner, kan det hende de små gudene løper over skjermen din og legger igjen alt fra 4-40x innsatsen i gevinst.

Lucky Little Gods free spins

Tre eller flere scattere gir deg 8 gratisrunder å starte med, mens hver scatter du mottar under gratisspillet gir deg én ekstra runde. Det første som skjer er at det første og siste hjulet forvandles om til wildhjul og det beste er at de holder seg slik under hele gratisøkten. Banker du inn tre høytbetalende symboler på de midterste hjulene kan det fort bli en finfin storgevinst på deg!

Lucky Little Gods free spins

Lucky Little Gods gevinster og utbetalinger

Lucky Little Gods er en middels volatil spilleautomat, så du burde ha en grei spillebalanse før du prøver deg på denne. Under vårt forsøk syns vi at pengetreet og gudene kom relativt ofte, mens gullpotta viste seg å være veldig sjenert. Ellers syns vi at wildhjulene inne i free spins-spillet hjalp med å gjøre gratisøkten ekstra spennende.

Lucky little Gods storgevinst

Avslutningsvis

Lucky Little Gods er en meget fargerik spilleautomat som vi tror kan gå hjem hos mange av dere der hjemme. Spesielt om du er en relativt ny spiller. Erfarne spillere vil nok se seg om etter en større toppgevinst (433x innsatsen) enn det disse gudene har å by på.

Spill med guder:

  • Thunderstruck II av Microgaming (norrøne guder)
  • Hall of Gods av NetEnt (norrøne guder og progressive jackpoter)
  • Age of Gods-serien av Playtech (greske guder og progressive jackpoter)
  • Valley of the Gods av Yggdrasil (egyptiske guder)

Microgaming spill

Klikk på knappen under for å se alle Microgaming-spillene vi har omtalt hos Spillboden.