Lucha Maniacs
67
Vurdering
x2880
Maksimum gevinst
96%
RTP

Lucha Maniacs

Spillutvikler: Yggdrasil

¡Arriba, arriba! ¡Ándale, ándale! I Lucha Maniacs blir du tatt med til et torg hvor gjeng med loco luchadores sloss…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Lucha Maniacs anmeldelse

¡Arriba, arriba! ¡Ándale, ándale! I Lucha Maniacs blir du tatt med til et torg hvor gjeng med loco luchadores sloss mot hverandre i et håp om å komme seg til den store ringen. Spillets hovedattraksjon er en free spins-bonus hvor du kan spinne frem et lass med ekstrafunksjoner!

Prøv Lucha Maniacs gratis

Spill Lucha Maniacs med ekte penger her

Lucha Maniacs – oppsett

Yggdrasil vet så absolutt hvordan man fyller et spill til randen med spennende bonusfunksjoner og i Lucha Maniacs har de gjort det igjen. Størstedelen av dem kommer i gratisspillet, men de har heldigvis ikke gjort hovedspillet helt uinteressant. Ellers er det standardoppsettet som gjelder. 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. Alle som er villige til å betale 0,80 og 1250 kr per runde får muligheten til å spinne hjulene og se showet.

Golden bet er tilbake

Golden Bet er en bonusinnsats som du selv kan velge om du vil legge på spillerundene i hovedspillet. Er du kjent med spillene til Yggdrasil fra før har du sikkert vært borti den. Den er blant annet å finne i Beauty and the Beast og Reef Run. I Lucha Maniacs koster Golden Bet-funksjonen 5 ekstra mynter per spillerunde og gir deg én ekstra startfunksjon i free spins-spillet.

Lucha Maniacs spillevisning

Lucha Maniacs – Bonusfunksjoner

En vanlig wild

I hovedspillet finner du et vanlig wildsymbol som er overraskende glad i å vise seg frem. Under vår spilleøkt kjentes det nesten som om vi fikk én eller flere på hver eneste runde.

Bonusspill

To scattere på én og samme spillerunde trigger et bonusspill hvor du får velge mellom 4 plakater. Bak dem venter en gratis spilleøkt (free spins) eller mellom 20 og 80 mynter.

Vinn mellom 20 og 80 mynter eller free spins i bonusspillet

Lucha Maniacs – Free Spins

I Lucha Maniacs er det to veier inn til gratisspillet. Du kan enten gå via bonuspillet med to bonussymboler, eller få direkte tilgang med tre.

 • Via bonusspillet: Start med 7 free spins og 3 ekstrafunksjoner.
 • 3 scattere: Start med 7 free spins og 3 ekstrafunksjoner.
 • 4 scattere: Start med 15 free spins og 3 ekstrafunksjoner.
 • 5 scattere: Start med 30 free spins og 3 ekstrafunksjoner.

Husk at bonusinnsatsen gir deg én ekstrafunksjon å starte med, men bare om du hadde den i gang på den runden du trigget gratisspillet. 

Før gratisspillet starter

Før gratisøkten starter er det tid for utdeling av ekstrafunksjoner. Disse kommer altså i tillegg til scatteren og wildsymbolet du hadde i hovedspillet. Det starter med at du får utdelt fire billettstumper og du vil kunne se hva du kan vinne før de snur seg med baksiden frem. Deretter er det bare å velge og håpe det er den du vil ha. 

Ekstrafunksjonene du kan vinne er:

 • 2 ekstra free spins
 • 4 ekstra free spins
 • 1 wild som legges på en tilfeldig plass på hvert spinn
 • 2 wilds som legges på tilfeldige plasser på hvert spinn
 • 1 sticky wild på den midterste raden på hjul 2, 3 eller 4.
 • 1 wrestler oppfører seg som wild
 • 1 wrestler stables oppå hverandre på hjulene.
 • Tag Team: Den røde og og rosa wrestleren slår seg sammen og blir til ett symbol.
 • Tag Team: Den blå og grønne wrestleren slår seg sammen og blir til ett symbol.

* Når to wrestlere slår seg sammen i et tag team vil alle deres enkeltsymboler på hjulene bli om til et tag team-symbol. Alle ekstrafunksjoner på disse symbolene legges til tag team-symbolet. 

OBS! Det er visse funksjoner som ikke kan kombineres under én og samme gratisøkt.

Du kan bare få to av de tre funksjonene under på en og samme gratisøkt. 

– Den røde og rosa wresteren som et tag team.
– Den røde wrestleren blir til wild.
– Den rosa wrestleren blir til wild.

Samme regle gjelder for den grønne og blå wrestleren.

Free spins og utdeling av ekstrafunksjoner i Lucha Maniacs

La gratisfesten starte

Alle ekstrafunksjonene gjør gratisspillet ekstremt spennende, men det er faktisk mulig å krydre det til enda mer. To eller flere scattere under et gratisspill gir følgende: 

 • 2 scattere gir 1 ekstra free spins og 1 ekstra funksjon.
 • 3 scattere gir 2 ekstra free spins og 2 ekstra funksjon.
 • 4 scattere gir 3 ekstra free spins og 3 ekstra funksjon.
 • 5 scattere gir 4 ekstra free spins og 4 ekstra funksjon.

Lucha Maniacs – Jackpot, RTP og utbetalinger

Tilbakebetalingprosenten varierer avhengig av om du har bonusinnsatsen i gang eller ikke. RTP med Golden Bet er 96,2%, mens RTP uten Golden Bet er 96,1%. Det er ikke store forskjellen, og vi kommer ikke til å fortelle deg hva du bør gjøre her. Det er opp til hver og en å bestemme om én ekstra funksjon er verdt ekstrakostnaden.

En toppgevinst på 90 000 mynter venter på den som får alt til å klaffe, og med en rundeinnsats på €1 hadde det betydd €4500 for oss. Vi var milevis unda, men vil likevel skryte av å ha fått mer enn 1000 ganger innsatsen fra en av våre gratisøkter.  

En lønnsom free spins-økt i spilleautomaten Lucha Maniacs

Avslutningsvis

Yggdrasil spytter ut gode spill på løpende bånd og Lucha Maniacs er intet unntak. Vi tror så absolutt at dere der hjemme vil komme til å like det; spesielt etter én runde i gratisspillet. Hovedspillet er for all del ikke dårlig, for der vil wildsymbolene og bonusspillet underholde i massevis. Men om vi skal sammenligne spenningsnivået der og i gratisspillet, så er det noe tamt.