Lost Vegas
66
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Lost Vegas

Spillutvikler: Microgaming
Lost Vegas er en skremmende spilleautomat med zoombier!

Microgaming har lagt til rette for en spennende spillopplevelse på spilleautomaten Lost Vegas.

Lost Vegas anmeldelse

Hadde du overlevd en zombie-apokalypse? Det tror herr Narvesen at han hadde gjort. Fru Narvesen er ikke like enig om at fryseren full av mat kjøpt på grensa hadde holdt så veldig lenge. De har ingen våpen på lager heller. De har derimot en flott gjeng med unge og sterke naboer. Mon tro om de er villige til å beskytte et eldre par i bytte mot svensk kaffe og svenske kjøttboller?

Det er heldigvis ingen zombier utenfor døra, men det kryr av dem på TV. Du har den raske typen i “World War Z” og den trege typen i “Walking Dead”. Det er så mange skumle filmer og serier i gang at det kan virke som om vi aldri får nok. Nå har til og med Microgaming kommet med en spennende nyhet – akkurat i tid for halloween! Bli med oss inn i Lost Vegas og opplev syndenes by i kaos. Er du en zombie eller en overlever? Og hvilken side tar deg lengst?

Tema og oppsett

Temaet har i vi allerede avslørt og oppsettet er som vanlig 5 hjul og 3 rader. Den er også blant spillene som ikke har fått innsatslinjer, men 243 ways. Det betyr at du får en gevinst så lenge du får minst tre like symboler på sammenhengende hjul (vinnerkombinasjonen må starte på det første hjulet).

Du blir altså nødt for å velge en side. Velger du å være en zombie vil bakgrunnen være Las Vegas’ mørke gater. Lysene blinker, men ellers er det tomt. Tomt for liv! Du får selskap av andre zombier. Deriblant en Elvis-imitator, et ny-dødd par og en uheldig turist.

Velger du å være blant dem som fortsatt har en puls, endres bakgrunnen til et tomt casino-rom. Her er det ingen som hyler av glede for en storgevinst, men du ikke alene. Blant de som kjemper om å overleve fins en råtøff bartender med hjemmelagede molotov cocktails, en festklar blondine med et balltre og en gangster som sikkert har fyrt av pistolen sin før.

Zombier er kanskje ikke et lystig tema, men Lost Vegas er fullstappet med godsaker som vil få deg til å smile. Vi snakker gratisspinn, to tilfeldige bonusfunksjoner og en haug med wilds!

Lost Vegas gratisspinn

Det er to måter å få gratisspinn på. Den ene er å samle tre eller flere scattere på samme spinn. Den andre er å få én scatter under Blackout-bonusen.

Gratisspinn for overlevere

Gratisspinn for zombier og gratisspinn for levende er ikke samme greie og det gjør spilleautomaten ekstra spennende. Gratisspinn for de med hjerteslag fungerer slik:

Øverst til venstre vil du se et tall. Dette tallet tilsvarer hvor mange kortsymboler (10, J, Q, K og A) som gir gevinst. For hver gang et kortsymbol havner på hjulene vil du få utbetalt et tilfeldig beløp som legges i en egen boks. Symbolene forsvinner deretter fra hjulene, hvilket gjør plass til nye symboler og kanskje også nye gevinster. Denne funksjonen kjenner du umiddelbart igjen fra spill som Gonzo’s Quest. Gratisspinnene fortsetter frem til du ikke har flere kortsymbol-gevinster igjen.

Hvorfor denne bonusen er så bra: Fordi du står igjen med bare høytbetalende symboler etter at kortsymbolene forsvinner. Du kan dessuten vinne med samme vinnerkombinasjon flere ganger!

Gratisspinn for zombier

I denne versjonen fins det hele zombier som dekker et helt hjul, og det er både positivt og negativt. Det positive med å få en hel zombie er at hjulet det lander på vil inneholde enda flere wilds. Det negative er at hjulet er blitt infisert og markeres med en blodig ramme. Du skjønner det at denne gratisspinn-bonusen avsluttes idet alle hjulene er infiserte eller når du har overlevd 50 spinn. Overlever du så lenge, belønnes du forresten med en ekstra pengepremie!

Hvorfor denne bonusen er så bra: Fordi den er fullstappet med wilds!

Lost Vegas – Zombie Fist og Blackout Bonus

Spilleautomaten har ikke bare én, men to bonusspill som dukker opp helt tilfeldig. Den første er en grønn zombie-neve full av sedler. Denne dukker opp i hovedspillet og kan komme etter hvilket som helst spinn som ikke gir gevinst. Den gir et beløp som er: innsatsen din x tilfeldig multiplikator på opptil 20.

Blackout bonusen følger samme regler. Den kommer altså bare i hovedspillet og etter spinn som ikke gir gevinst. Denne bonusfunksjonen trenger heller ingen aktivitet fra din side. Her vil alle høytbetalende symboler gi en gevinst som er: innsatsen din x tilfeldig multiplikator på opptil 5.

Blackout bonusen har enda en godsak å by på. Lander det én scatter på hjulene blir du sendt videre til gratisspinn-bonusen.

Konklusjon

Så… er du en zombie eller er du en overlever? Herr Narvesen syns det var mer interessant å være en zombie for deres gratisspinn kan potensielt bombardere skjermen med wilds. Han sanket inn flere storgevinster, men var milevis unna å overleve 50 spill. Ekstrapremien er derfor et mysterium. Kanskje du finner ut av det?

Spilleautomaten er fantastisk underholdende og et meget godt tillegg til Microgamings spillportefølje. Herr Narvesen mener også at denne passer bedre til halloween enn Microgamings gamle spilleautomaten, Halloweenies.