Legacy of Egypt
93
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Legacy of Egypt

Spillutvikler: Play'n GO
Opplev oldtidens Egypt og vinn 5000x innsatsen!

Spilleautomaten Legacy of Egypt er en klassisk spilleautomat av spillutvikleren Play'n GO. Bonusspillet er virkelig interessant.

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Legacy of Egypt anmeldelse

– Oppdag de gamle pyramidenes bortgjemte krefter!

Bare et par dager etter at vi prøvde Temple of Tut av JFTW drar vi tilbake til gamle Egypt. Denne gang er det Play’n Go som står for spenningen i den nye spilleautomaten Legacy of Egypt. Her er det pyramidenes mystiske kraft som står for gevinstene og en toppgevinst på hele 5000 ganger innsatsen!

Legacy of Egypt – oppsett og tema

I Legacy of Egypt har vakre Kleopatra, en stolt farao, krokodilleguden Sobek, etterlivets vokter Anubis og solguden Ra fått oppgaven om å være spillets høytbetalende symboler. Sammen med kortsymbolene J til A skal disse matches på spillets 30 linjer. En innsats på mellom 3 kr og 900 kr er det gudene vil ha i bytte mot skattene sine.

Legacy of Egypt gudenes hjul

Legacy of Egypt – bonuser og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det bare stablede symboler og en helt vanlig wild som hjelper deg med å sanke gevinster. Vi vet det høres noe kjedelig ut, men Play’n Go sørger for et meget spennende gratisspill som gjør ventetiden (som forresten ikke er så lang) verdt det.

Legacy of Egypt – free spins

Får du tre eller flere scattere i hovedspillet belønner gudene deg med et spinn på deres bonushjul. Dette hjulet tar deg videre til gratisspillet med enten 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 eller 20 gratisspinn.

Etter at bonushjulet er spunnet vil du få tildelt to infobokser og et multiplikatorhjul over selve spillebrettet. Infoboksen til venstre viser hvor mange gratisspinn du har igjen, mens infoboksen til høyre viser antall pyramidespinn. Multiplikatorhjulet spinnes før hvert gratisspinn og ganger en eventuell gevinst med 2, 3, 4, 5, 8 eller 10.

Under gratisspillet er pyramiden ekstra spennende for her vil den ikke bare oppføre seg som en scatter, men også som en ekstra wild. Det kan med andre ord trigge enda flere gratisspill OG erstatte andre symboler.

Legacy of Egypt Free spins

Et gratisspill i et gratisspill

To eller flere pyramider på et gratisspinn gir deg en ny sjanse på gudenes hjul. Denne gang inneholder det 3, 4, 5, 6 eller 7 pyramidespinn som du får spille opp med en gang. Forhåpentligvis aktiverer du pyramidespinnene med 3 scattere, for det dobler antall til 6, 8, 10, 12 og 14.

Pyramidespinnene er altså et gratisspill inne i et gratisspill, og skiller seg fra det vanlige gjennom å ha en fast multiplikator. Multiplikatoren du får er den du hadde på spinnet som sendte deg til pyramidespinnene. Vinner du for eksempel 14 pyramidespinn på et gratisspinn med 8x multiplikator, vil du på dine neste 14 spinn få alle gevinster ganget med 8.

Legacy of Egypt pyramidespinn

Legacy of Egypt – utbetalinger og jackpoter

Spilleautomaten er volatil og har en RTP på 96,50%, men vi hadde ingen problemer med å komme oss til gratisspillet. Hadde vi råflaks i dag mon tro? Gudene slapp oss i hvert fall inn ganske ofte, men det var veldig forskjell på hvor gavmilde de var. Vi kunne like gjerne komme fra en gratisøkt uten noen gevinster som helst. De beste rundene ga en del pyramidespinn og rundt 100-150 ganger innsatsen i gevinster. Det er kanskje et godt stykke unna spillets toppgevinst, men vi ble på godt humør likevel.  

Konklusjon

Siden hovedspillet ikke har noen overraskelser å by på kjentes det godt å ikke vente lenge mellom hvert gratisspill. På et tidspunkt kan vi sverge på at vi var innom minst 3 ganger på under 100 runder. Resultatene varierte som sagt veldig, men spenningsnivået skuffet aldri.

Prøve Legacy of Egypt hos en av Play’n Go-operatørene over. Hvem vet? Kanskje gudene smiler ned på deg i dag!

Andre spill om gamle Egypt