Laser Fruit
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Laser Fruit

Spillutvikler: Red Tiger
Laser Fruit er en underholdende fruktautomat av Red Tiger!

Det kan bli en meget fin gevinst dersom du treffer på de riktige fruktene når du spiller Laser Fruit. Vinn opptil 10 000x innsatsen din.

Laser Fruit anmeldelse

Enda flere måter å vinne på. I denne spilleautomaten kan neon-blå lasere utvide hjulene og gjøre plass til opptil 60 466 176 vinnermåter. Red Tiger tar det altså et steg lenger og byr på millionvis med vinnerkombinasjoner, men det er ikke så enkelt å låse dem opp. Finn ut hvorfor under …

Laser Fruit – design og oppsett

Laser Fruit inneholder klassiske symboler som meloner og sitroner, men er alle vist som neonlys. Så gjør deg klar for en fargerik opplevelse med passende bakgrunnsmusikk over høyttalerne.

Når det kommer til oppsettet, vil du under store deler av spilleøkten, spinne frem neon-symboler på 5 hjul og 3 rader. Siden gevinstene fås i bytte mot like symboler på sammenhengende hjul fra venstre, gir deg plass til 243 vinnermåter. Dette kan endre seg ganske raskt, siden hjulene og radene kan utvide seg til å bli ganske mye lenger.

Laser Fruit - spillevisning med utvidelser

Laser Fruit – Bonus og spesialfunksjoner

Spilleautomatens hovedattraksjon er de blå laserne som kan utvide spillebrettet ditt. Men i motsetning til andre spill med liknende funksjoner, slik som for eksempel Mayana, vil laserne bare hjelpe deg på tilfeldige spillerunder. De er heller ikke så veldig glade i å vise seg, så vær obs på at det det kan gå en del runder mellom hver gang.

Når laserne først bestemmer seg for å dukke opp, vil de utvide et hjul eller en rad med en boks for gjeldende runde.

Gamble

Vi vil også nevne kjapt at du kan doble eller firedoble gevinsten i Laser Fruits Gamble Feature. Denne trigges som alltid etter hver gevinst, men du må aktivt trykke på gamble-knappen for å sette den i gang.

Det var det! Bortsett fra scatteren er det ingenting annet å se opp for! Ikke engang en wild.

Laser Fruit – Free Spins

Det er i gratisspillet de store gevinstene venter, og for å komme deg hit trenger du tre scattere. Hvor mange gratisspinn du får kommer an på et bonushjul som spinnes før gratisøkten starter. Tre eller flere scattere inne i selve gratisspillet trigger bonushjulet på nytt og forlenger moroa, men Red Tiger har satt grensen for hvor mange ganger dette kan skje til 10 per gratisøkt.

Forskjellen på hovedspillet og gratisspillet er at du her får beholde alle utvidelsene frem til gratisspillet er over.

Laser Fruit 18 free spins

Laser Fruit – volatilitet, RTP og jackpot!

Denne spilleautomaten krever et lass med tålmodighet og en større spillebalanse, så vi tipser nye spillere om å hoppe over denne for nå. Er du nysgjerrig på Red Tiger, kan vi enkelt anbefale Snow Wild and the 7 Features eller Wild Nords. Begge er snillere mot spillebalansen enn Laser Fruit og vil i tillegg by på mange artige funksjoner.

Erfarne spillere på utkikk etter et spill som potensielt kan punge ut med enorme beløp, bør så absolutt vurdere denne for en spillekveld. Bare sørg for at tanken er full med tålmodighet og et større spillbudsjett!

Hvorfor denne ikke er for nybegynnere:

Laser Fruit har en maksgevinst på 10 000 ganger innsatsen, hvilket er enormt for en spilleautomat uten en progressiv jackpot. Når det er sagt så kjennes det like vanskelig å treffe denne som mega jackpoten i Mega Fortune. Veien til toppgevinsten er nå via gratisspillet, hvor en trenger så mange utvidelser og ekstra free spins som mulig!

Laser Fruit supergevinst

Konklusjon

Har du det som trengs kan det hende denne spilleautomaten punger ut med et fantastisk beløp til deg, men om du kjenner du vil prøve deg på et litt mindre farlig spill, burde du ta en titt på de andre spillomtalene våre.

Et annet volatilt spill med mange vinnermåter er Extra Chilli av Big Time Gaming; en meget populær spillutvikler hos erfarne casinospillere.