Lake’s Five
67
Vurdering
x2160
Maksimum gevinst
96%
RTP

Lake’s Five

Spillutvikler: Elk Studios

Mr. Romano er en ond og grådig mann, som har skaffet seg en formue ved å jage og selge sjeldne…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Lake’s Five anmeldelse

Mr. Romano er en ond og grådig mann, som har skaffet seg en formue ved å jage og selge sjeldne dyr. Ryktene om at han har kidnappet en stakkars liten ape har nådd den velkledde elgen Mr. Lake. Mr. Lake kaller derfor inn 5 av vennene sine ut på et redningsoppdrag bestående av to deler. Den første er å bryte seg inn på kontoret og redde apen i toppet av Mr. Romanos tårn. Den andre er å kombinere teamets talenter og tømme skurkens safe.

Lake’s 5 spilloppsett

Her kan du spille Lake’s 5 

Spill Lake’s 5 gratis her

Lake’s 5 – 178 måter å vinne på

I tilfelle du stusser over at en spilleautomat med 5 hjul og 4 rader «bare» har fått 178 måter å vinne på, så skal vi forklare hvorfor her. Spillet betaler ikke ikke ut på samme måte som en 5-hjulsautomat med 3 rader og 243 vinnermåter. I tillegg til at symbolene må være på sammenhengende hjul fra venstre, må de også sitte sammen enten horisontalt eller diagonalt.

ELK Studios 178 vinnermåter forklaring

Lake’s 5 bonusfunksjoner

Selv om spillet inneholder en haug med dyr, er det vel egentlig wildsymbolet som har hovedrollen. Spesielt i gratisspillet, men vi er nødt for å snakke om scatteren … som også er en wild. Og et bonussymbol!

Scatteren kan bare dukke på det første, midterste og det siste hjulet, men alene kan den ikke gjøre noe verdens ting. Det er først når du får to om gangen at det begynner å skje noe. Først vil begge scatterene forvandle seg om til et wild. Så vil det falle ned én rad og gi deg et respinn. Respinnene fortsetter frem til du har igjen 1 wild på skjermen, eller til du spinner frem det tredje. Tre wilds gir deg nemlig 10 elleville free spins-runder.

Lake's 5 spillevisning med scatter

Lake’s 5 free spins

Under gratisspillet vil du se at det første, midterste og siste hjulet har hver sin ekstrafunksjon. Problemet er at disse må låses opp før du kan bruke dem. Dette gjør du ved å samle tre nøkler på tilhørende hjul.

Tre nøkler på hjul 1 aktiverer vandrende wilds på hjul 1, 2 og 3. En slik wild beveger seg ett hjul mot høyre mellom hvert spinn.

Tre nøkler på hjul 3 aktiverer sticky wilds på hjul 2, 3, 4 og 5. Disse låses på plass til gratisøkten er over.

Tre nøkler på hjul 5 aktiverer klatrende wilds på hjul 2, 3, 4 og 5. Disse klatrer opp én rad mellom hvert spinn.

Wilds som krysser hverandres veier og ender opp på samme plass vil produsere en wildmultiplikator. 2 wilds på samme plass ganger en eventuell gevinst med 2, mens 3 wilds ganger gevinsten med 3.

Det er en ganske tøff oppgave å aktivere alle wild-funksjonene på bare 10 runder, men hver nøkkel hjelper til ved å gi det 1 ekstra free spin.

Lake's 5 Free Spins-spill

Lake’s 5 gevinster og utbetalinger

Det første du skal vite er at dette er et ganske så risikabelt redningsoppdrag. Spillet havner med andre ord i kategorien «Volatile spilleautomater». Vi kan si som så at det ble en hel del runder uten nevneverdige gevinster, og det kjentes på lommeboka etter hvert. Men når det er sagt så storkoste vi oss med Lake og vennene hans likevel. Spesielt i free spins-spillet. Selv om vi ikke klarte å aktivere mer enn én wild-funksjon om gangen, fikk vi et par fine beløp lell.

Lake’s 5s RTP ligger på 96,3% og med maks flaks kan man vinne en toppgevinst på 216 000 mynter.

Lake's 5 gevinst i gratisspillet

Avslutningsvis

Er du en fan av ELK Studios syns vi du skal gi dette spillet et forsøk. Ellers kan du alltids ta en titt på de andre ELK-spillene vi har omtalt under. 

Andre spill av ELK Studios