King Kong Fury
92
Vurdering
x1000
Maksimum gevinst
96%
RTP

King Kong Fury

Spillutvikler: NextGen
King Kong Fury er en spilleautomat av NexGen med stort gevinstpotensial!

På spilleautomaten King Kong Fury av NextGen er en storgevinst innen rekkevidde.

King Kong Fury anmeldelse

Verdens 7. vidunder er tilbake og denne gang med rasende gode muligheter for free spins og gevinster. NextGen har sluppet King Kong løs i sin nye spilleautomat, hvor vi spillere får muligheten til å vinne stort i et gratisspill som kan bli opptil 100 runder langt. En toppgevinst på 12 500 mynter er heller ikke så galt.

King Kong Fury tema

I King Kong Fury reiser vi tilbake til stedet hvor det hele begynte. Nemlig Skull Island. Forskjellen er at NextGen tok seg friheten til å legge til en ny og spennende historie. I King Kong Fury er Skull Island et sted hvor det kjempes en kamp mellom enorme beist, og det er her alle dinosaurene kommer inn.

King Kong Fury spillevisning

King Kong Fury bonusfunksjoner

Spenningen i denne spilleautomaten utfolder seg på 5 hjul, 4 rader og 50 faste innsatslinjer. Det inneholder hele 11 vanlige symboler og 2 spesialsymboler, hvilket er ganske mye, men hjulene inneholder mindre stabler som gjør det noe enklere å matche dem på gevinstlinjene. Du vil også få hjelp av to tilfeldige bonusfunksjoner og free spins med sticky wildhjul respin!

Lightning Reels: Denne funksjonen er umulig å gå glipp av fordi den tar over store deler av skjermen. Den kan dessuten trigges på hvilket som helst spinn. Det første som skjer er at et diagonalt hjul dukker med bare beist-symboler dukker opp. Det utvalgte beistet legges deretter på tilfeldige plasser på brettet. Med lightning reels kan du få opptil 15 høytbetalende symboler lagt til.

Kongs Call: Kong kan dukke opp etter hvilket som helst spinn og hans superkraft er å kalle frem wildsymboler. Kongs Call forvandler mellom 1 og 12 symboler på de tre midterste hjulene om til wilds.

King Kong Fury Lightning Reels

King Kong Fury free spins

Anne Darrow er det eneste mennesket blant alle monstrene i denne spilleautomaten, men spiller en meget stor rolle. Hun er spillets bonussymbol som bare kan spinnes frem på det første og siste hjulet. Få du to på samme runde vil du bli tatt videre til free spins-spillets introskjerm som i seg selv er et minispill.

Minispillet består av to hjul fylt tall og stakkars Anne Darrow fastbundet i bakgrunnen. Tallene du får ganges deretter med hverandre og resultatet blir antallet gratisrunder du får. Det meste du kan få her er 100 free spins.

Raging Respins: Gratisspillet har én funksjon mer enn hovedspillet og hjalp i hvert fall oss til flere storgevinsterl. Det trigges hver gang du får et helt wildhjul på brettet. Alle hele wildhjul låses på plass og gir et gratis respin.  

King Kong Fury free spins intro

King Kong Fury gevinster og utbetalinger

I denne spilleautomaten kan du jage gevinster for så lite som 2,50 kr eller så mye som 5000 kr per spillerunde. King Kong Fury passer med andre ord alle spillbudsjetter. Når det er sagt så vil ikke King Kong Fury være vårt førstevalg for bonusomsetning siden det befinner seg på den øvre halvdelen av variansmetret.

Under vår spilleøkt opplevde vi kortere tørkeperioder med små eller ingen gevinster. Bonusfunksjonene gjorde dog jobben sin og ga oss finfine booster en gang imellom. De største summene fikk vi selvfølgelig i gratisspillet som på sitt lengste ble 54 runder langt!

King Kong Fury free spins-gevinster

Konklusjon

Noen mener spillet kan være basert på filmen Kong: Skull Island fra 2017, men vi kan ikke se noen fellestrekk annet enn at handlingen utspiller seg på Skull Island. Jo da, det fins beist i filmen også, men ingen dinosaurer.

Til slutt kan vi si at King Kong Fury et actionpakket spill med gode gevinstmuligheter. En toppgevinst på 500x innsatsen venter på de som tør tråkke seg fremover på den uvennlige øya.