Kaiju
67
Vurdering
x1305
Maksimum gevinst
96%
RTP

Kaiju

Spillutvikler: Elk Studios
Kaiju er en futuristisk japaninspirert spilleautomat av Elk Studios!

Bli med på et futuristisk fantasieventyr når du spiller på spilleautomaten Kaiju.

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Kaiju anmeldelse

En fjern fremtid har menneskenes teknologiske fremgang kommet på bekostning av vår vakre planet. Alt som er igjen er en høyt utviklet og hyperfunksjonell menneskeskapt øy i midten av Stillehavet. Resten av verden tilhørere tre Kaijus som er blitt forbannet med tunge edelstener og krystaller. Alle er enorme og aggressive og lar sinnet gå utover våre etterkommere, men heldigvis står den kvinnelige kyborgen HA-42 står støtt på menneskenes side. Hun jager kaijuene og frigjør dem fra den tunge byrden hvilket sender dem tilbake til en ufarlig dvaletilstand – for en tid …

Om Kaiju

Teknisk informasjon

Spillutvikler: ELK Studios
Antall hjul/rader: 5 hjul / 3-6 rader
Antall innsatslinjer: 243 – 7776 ways
Min/Maks innsats: 2kr – 2000 kr
RTP: 96,3%
Volatilitet: Høy
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, free spins, ekspanderende hjul

Kaiju er et japansk ord som direkte oversatt betyr «rart beist» og brukes gjerne for filmer med gigantiske monstre. Den mest kjente av dem alle er Godzilla, men du har kanskje også sett dem i filmer som «Pacific Rim».

I ELK Studios spilleautomat får vi møte tre forskjellige Kaijus, men før vi forteller deg mer om dem skal du vite at gevinstlinjene er fjernet til fordel «ways to win». Det betyr at du trenger like symboler på sammenhengende hjul fra venstre for å motta gevinster. Siden hjulene i denne spilleautomaten kan bli opptil 6 rader lange vil du ha mellom 243 og 7776 måter å vinne på her!

Kaiju spillevisning

Kaiju bonus og spesialfunksjoner

Etter den tøffe introen blir en sendt videre til hovedspillet, hvor spenningen blir servert på fem hjul og 3 rader. Her er det kun to ting å se opp for: Kyborgen HA-42 på de tre midterste hjulene og den vertikale laseren.

Vertikal laser:
Når du får tre eller flere identiske symboler som er knyttet sammen vertikalt, vil en laser fyres av langs symbolene og utvide hjule/hjulene med én plass. Denne plassen fylles med et wildsymbol som bare gjelder den aktive spillerunden, men om du er heldig vil den hjelpe deg til en gevinst.

Kaiju Laser-funksjon

Kyborgen:
HA-42-symbolene kan bare dukke opp på det andre, tredje og fjerde hjulet. Får du tre av dem på ett og samme spinn blir du belønnet med 7 free spins.

Kaiju free spins

Når du kommer deg til gratisspillet vil du møte én av spillets tre Kaijus. Alle har fem svakhetspunkter markert med bokstavene K-A-I-J-U, og det endelige målet er å treffe alle før gratisøkten er over.

I likhet med hovedspillet vil laseren i gratisspillet også gi deg en wild og en ny plass. Forskjellen er at hver ny plass gir deg ett ekstra free spin og holder seg på plass under hele gratisøkten.

Hjulene kan ikke utvide seg lenger enn til svakhetspunktene, men når du treffer dem vil alle symbolene langs den vertikale linjen forvandles om til wilds (gjelder bare den aktive runden). Treffer du alle punkene under samme gratisøkt vil den siste du treffer produsere sticky wilds som blir til gratisspillet er over.

Kaiju free spins

Kaiju gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spilleautomaten er volatil så vær forberedt på større svingninger i spillebalansen. Vi syns dog det var relativt enkelt å komme seg til gratisspillet; 3 besøk på under 100 spinn var det meste vi fikk. Resultatene fra disse varierte enormt og det minste vi plukket med oss var usle 5x innsatsen. De gangene vi fikk tilgang til større deler av brettet og sanke wilds ble det heldigvis mye bedre!

Kaiju free spins resultat

Avslutningsvis

Denne futuristiske fantasiautomaten er noe helt annet enn det vi har sett fra ELK Studios tidligere og kan ikke si noe annet enn at vi storkoste oss på reisen. Det ser bra ut og fungerer helt utmerket på mobilen, men det er ikke så rart siden spillet først og fremst er laget for mobile enheter.

Spill på lag med HA-42 og se hvor mange Kaijus dere kan bekjempe sammen i dag!