Jungle Jim - El Dorado
67
Vurdering
x3680
Maksimum gevinst
96%
RTP

Jungle Jim – El Dorado

Spillutvikler: Microgaming

Det tok ikke mange minuttene før herr Narvesen meldte pass og overlot Jungle Jim – El Dorado i fru Narvesens…

Jungle Jim - El Dorado anmeldelse

Det tok ikke mange minuttene før herr Narvesen meldte pass og overlot Jungle Jim – El Dorado i fru Narvesens hender. For man kan umiddelbart se at den er farlig lik Gonzo’s Quest og fru Narvesen er en av Gonzos største fans. Til tross for at kona er en tilhenger av den lille spanjolen, kjenner herr Narvesen seg trygg på at fru Narvesen kommer til å gi Jungle Jim en rettferdig sjanse for lesernes skyld.

Møt kjekke Jungle Jim her

Generelt om Jungle Jim

Det er nesten umulig å ikke sammenligne Jungle Jim med Gonzo’s Quest, for Jim har også rotet seg bort i jungelen på leting etter El Dorado. Andre likheter er fallende symboler, jungellyder i bakgrunnen og gevinstmultiplikatorer. Forskjellene er altså små, men likevel store nok til å gi følelsen av å være på et annet eventyr. Jungle Jim har for eksempel fått 25 spillelinjer istedenfor 20, hvilket resulterer i hyppigere utbetalinger.

Jungle Jim – økende gevinstmultiplikator

Hver gevinst i Jungle Jim kan være starten på en fantastisk vinnerrekke og herlige gevinsteksplosjoner. Hver gevinst trigger nemlig spillets ”multiplier trail” hvilket tilsvarer NetEnts Avalanche-funksjon. Fru Narvesen vil passe på å nevne at Jungle Jim har ett steg mer enn Gonzo til den høyeste multiplikatoren. Så Jungle Jim får et minuspoeng der.

Her kommer en beskrivelse av funksjonen til dere som ikke er kjent med den fra før:
Hver gang du vinner vil symbolene i vinnerkombinasjonen eksplodere og forsvinne fra spillebrettet. Det gjør plass til nye symboler og forhåpentligvis nye gevinstkombinasjoner. Vinner du igjen med de nye symbolene, blir denne gevinsten ganget med 2. Den første gevinsten blir altså utbetalt som normalt. Etterfølgende gevinster (må være etter hverandre) ganges deretter med x2, så x3, x4 og deretter x5 – hvilket er den høyeste multiplikatoren. Multiplikatoren forsvinner idet vinnerrekken brytes, sånn at du må starte på nytt. Legg merke til at nye symboler ikke regnes som en ny spillerunde. Det betyr at du kan vinne flere ganger etter hverandre med bare én innsats!

Jungle Jim – freespins

Freespins-bonusen er gjemmestedet til de virkelig store gevinstene. For her endres multiplikatorstigen til x3, x6, x9, x12 og x15. For å komme deg hit trenger du tre scattere hvor som helst på hjulene. Dessverre er det sånn at spillets wild ikke kan hjelpe deg inn i bonusspillet slik som i Gonzo’s Quest. Men scatterene kommer til gjengjeld på alle hjulene. Når du lykkes få tre bonussymboler får du tilgang til et skattekammer hvor du blir belønnet med 10 freespins. Fru Narvesen syntes det var vanskelig å komme seg hit, men hadde en positiv da det først skjedde. Bonusøkten virket lengre takket være multiplikator-funksjonen og spenningsnivået var høyt.

Jungle Jim – prestasjoner

Jungle Jim passer på å notere seg ned hvilke gevinstkombinasjoner du har samlet inn. Første gang du får frem en kombinasjon markeres den altså i utbetalingstabellen. Dette har ingen betydning for deg sånn til vanlig, men noen ganger kan det dukke opp en kampanje hvor du blir belønnet for å vinne med spesielle gevinstkombinasjoner. Denne prestasjonstabellen kan også sees i tidligere Microgaming-spill slik som Thunderstruck II.

Jungle Jim på mobilen

Selv om Jungle Jim er i bevegelse når du spiller på mobilen eller nettbrettet, virker det ikke påvirke spilleopplevelsen. Spillet fungerer like smidig på mindre skjerm – uansett om du har Android eller iOS – så om du kunne tenke deg et eventyr fra bussetet; da er Jungle Jim der for deg.

Konklusjon

Det kan bli tøft for Jungle Jim å overtale Gonzo-fansen til å bli med ham istedenfor en artig spanjol som er ram på moonwalks, men fru Narvesen kan ikke si hun er skuffet. Hun syntes det var vanskelig å nå den høyeste multiplikatoren og komme seg inn i bonusspillet, men skal ikke være enkelt uansett. Hun gir den kjekke karen poeng for å ha flere spillelinjer og forteller at hun koste seg med hyppige gevinster. Det var ikke snakk om enorme størrelser, men de holdt moroa gående en god stund. Hun fikk også oppleve skattekammeret med freespins, Fru Fortuna må ha vært opptatt for det ble ikke mer enn 25x gevinsten. Det er ingen imponerende bonusgevinst, men kanskje hun kommer nærmere toppgevinsten på 92 000 mynter neste gang!