Jumanji
86
Vurdering
x504
Maksimum gevinst
96%
RTP

Jumanji

Spillutvikler: NetEnt

I juni 2018 kom NetEnt ut med spilleautomaten Jumanji, og det er ingen som klandrer deg om du tror den…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Jumanji anmeldelse

I juni 2018 kom NetEnt ut med spilleautomaten Jumanji, og det er ingen som klandrer deg om du tror den er basert på Jumanji-filmen som kom ut i fjor med Dwayne Johnson, Karen Gillian, Kevin Hart og Jack Black i hovedrollene. Men NetEnt har gått tilbake og hentet inspirasjon fra den originalen fra 1995 med blant annet Robin Williams og Kirsten Dunst.

Her er det ingen grunn til å være redd for jungeltrommene, for i NetEnts versjon kan du kaste terningene og bevege deg rundt på brettet uten bekymringer. Istedenfor at dyrene raser gjennom stua, vil du heller kunne bevege deg inn i fire forskjellige gratisspill med forskjellige spesialfunksjoner, sanke pengegevinster og flere terningkast.

Prøv Jumanji gratis her

NetEnt Casinoer

Jumanji – Oppsett og tema

Lanseringsdato: 21. juni 2018
Utvikler: NetEnt
Hjul / Rader: 5 / 3-4-5-4-3
Linjer: 16
Min./Maks innsats: 1 kr – 2000 kr.
Toppgevinst: €100 800 / 50 400 mynter
RTP: 96,33%
Volatilitet: –
Funksjoner: wild, free spins, re-spins og bonusspill

Ingen av de menneskelige karakterene er å finne i denne spilleautomaten, så løven, nesehornet, krokodillen og pelikanen har fått oppgaven om å være spillets høytbetalende symboler, mens kortsymbolene J-A utgjør resten. Disse må matches de 16 linjene som er blitt plassert på et diamantformet spillebrett (3-4-5-4-3).

Jumanji spillevisning

Jumanji – bonus og spesialfunksjoner

I tillegg til en wild og en scatter kan du se frem til fire forskjellige bonusfunksjoner som trigges på tilfeldige spillerunder. Alle er ganske så spennende, men forbered deg på å vente en stund mellom hver gang du ser dem.

Sticky Vines

Under Sticky Vines-funksjonen vil alle symboler som er en del av en gevinstkombinasjon låses fast med slyngplanter. Det samme gjelder wilds, men de trenger ikke være en del av en gevinstkombinasjon. Etter det vil resten av symbolene spinnes inn på nytt og slik fortsetter det til du ikke får flere vinnersymboler.

Monsoon Wilds

Under denne funksjonen vil én eller to krokodiller kaste seg opp fra brettet og forvandle hjulene de lander på til hele wildhjul.

Monkey Mayhem

Når denne funksjonen settes i gang vil en eventuell gevinst betales når hjulene har stoppet. Etter det vil apene plukke opp alle symbolene og stokke dem om for en ny gevinstkombinasjon. Garantert gevinst? Ja, takk!

Wild Stampede

Under Wild Stampede-funksjonen vil en gjeng med nesehorn løpe over brettet og legge igjen mellom 4 og 9 wilds!

Jumanji – Free Spins

Tre eller flere scattere sender deg til brettspillet hvor du får kaste terningene minst 6 ganger. Dette er Jumanjis bonusspill og tilhører egentlig delen over, men vi legger den inn under free spins fordi du må innom her for å komme deg til gratisspillet.

Det første du må gjøre er å velge deg en spillebrikke og det virker ikke som om det spiller noen rolle hvilken du velger. Etter det klikker du på knappen for å kaste terningene og får se brikken bevege seg fremover. Plassene inneholder hver sin gode og det beste er at det ikke fins noen plasser som kan kaste deg ut av bonusspillet.

Dette er hva du kan vinne:

  • 1, 2 eller 3 ganger innsatsen i gevinst.
  • Ekstra terningkast
  • Free spins

Lander du på et av spørsmålstegnene kan du vinne en av de fire free spins-runde, opptil 10 ganger innsatsen i gevinst eller ekstra terningkast.

Jumanji bonusspill

Slik vinner du gratisspinn

I hvert hjørne av brettspillet venter det en håndfull med gratisspinn og det er fullt mulig å få flere gratisøkter i løpet av ett og samme bonusspill. Legg merke til at det er fire forskjellige gratisspill – én for hver av spesialfunksjonene vi nevnte du kan få i hoveddelen.

Vines free spins: 10 gratisrunder

  • Du får sticky wins på alle spillerunder, mens låste wilds holder seg under hele gratisspillet.

Monsoon free spins: 7 gratisrunder

  • Du får 1 eller 2 wildhjul på alle spillerundene.

Monkey Free Spins: 6 gratisrunder

  • Apene stokker om på symbolene og garanterer gevinst på hver runde.

Stampede free spins: 5 runder

  • Nesehornene legger igjen mellom 4 og 9 wilds på hvert spinn.

Jumanji Sticky Win Free Spins

Jumanji – utbetalinger og jackpoter

Jumanji har fått en RTP på 96,33% og ligger litt sånn midt på treet når det kommer til volatilitet. Under vår spilleøkt opplevde vi flere tørkeperioder på over 10 runder, men vi hadde hellet med oss og nullet ut disse med gode gevinstkombinasjoner. På denne måten holdt spillebalansen seg på et ganske jevnt nivå istedenfor å rase nedover.

Vi kan ikke si at vi fikk så mange av de tilfeldige bonusene i hoveddelen, men storkoste oss med dem i gratisspillene.

Når det kommer til toppgevinster kan du vinne opptil 1400 mynter på én enkelt spillelinje eller opptil 50 400 mynter i bonusspillet eller med spesialfunksjoner.

Konklusjon

Ingen av filmkarakterene er med, men vi syns likevel at NetEnt har laget et spill som er filmen verdig. Det er eventyrlystent og lekent og har gode funksjoner som holder spenningen i gang.

Fysen på andre filmspill?