Joker Strike
67
Vurdering
x1211
Maksimum gevinst
96%
RTP

Joker Strike

Spillutvikler: Quickspin

Kjennes det som om du har spilt Joker Strike før? Da har du kanskje vært borti Second Strike fra samme…

Joker Strike anmeldelse

Kjennes det som om du har spilt Joker Strike før? Da har du kanskje vært borti Second Strike fra samme leverandør. Joker Strike er som en oppgradert versjon eller en toer om du vil og den største oppgraderingen du kan se frem til er en Highroller-feature som kan skyte spillets RTP opptil 98,11%.

Spill Joker Strike gratis

Hvor kan jeg spille Joker Strike?

Joker Strike bonus og spesialfunksjoner

Jokeren

Vi ble noe overrasket over at Quickspin ikke har gitt jokeren i Joker Strike en ekstra oppgave. Vanligvis vil de oppføre seg som wilds eller være nøkkelen til et bonusspill. I Joker Strike er han ikke engang det beste symbolet for under et Highroller-spinn er wildsymbolet verdt en god del mer. Vi syns det er litt snodig, men gir naturligvis ingen minuspoeng av den grunn.

En ny vinnersjanse

Etter hver gevinst i Joker Strike vil du få en ny sjanse til å vinne enda mer. Rammen rundt lyser opp og den inneholder som sagt alle symbolene på hjulene. Vinnersymbolene du nettopp vant med heves frem før spillet setter fart på en markør. Dersom markøren stopper på et fremhevet symbol, vil spillet legge til ekstra vinnersymboler på skjermen sånn at du vinner enda mer. Hvor mange ekstrasymboler du får, kommer an på hvor lang den opprinnelige gevinstkombinasjonen din var.

  • 3 like gir 6 ekstra symboler.
  • 4 like gir 8 ekstra symboler.
  • 5 like gir 10 ekstra symboler.

Joker Strike ekstrasjanse

Highroller bonusen

Den største forskjellen på Joker Strike og Second Strike er at denne har fått en Highroller-funksjon for de som tør satse litt mer. Denne funksjonen vil koste deg noen kroner, men gir altså en del fordeler som kan lede til flotte gevinster. Spillets RTP påvirkes også en del.

Når du klikker på Highroller-knappen vil du få tre valg:

Alternativ 1: Kjøp 5 spinn for 200 kr/€20.
På disse spinnene vil et wildsymbol bevege seg med klokka på hjulene, mens RTP går fra å være 96,46% til 97,89%.

Alternativ 2: Kjøp 5 spinn for 300 kr/€30
På disse spinnene vil du i tillegg til det roterende wildsymbolet aktivere wildsymbolene i rammen. Dersom markøren lander på disse symbolene vil du få ekstra wilds istedenfor ekstra vinnersymboler. RTP for 300 kr er 98,02%.

Alternativ 3: Kjøp 5 spinn for 500 kr/€50
Du får det samme som alternativ 2, men istedenfor bare 1 markør vil du få 2. RTP-en går dessuten opp til sitt høyeste på 98,11%.

Joker Strike utdeling av symboler på et highroller-spinn

Joker Strike free spins

Joker Strike har ikke fått et eget free spins-spill, men støtter free spins-bonuser. Så om ditt utvalgte casino er i det gavmilde hjørnet, kan det hende du kan plukke med deg noen derfra.

Joker Strike gevinster, utbetalinger og jackpoter

De gangene man får fem like på en gevinstlinje, bør du følge ekstra godt med på markøren under ekstrasjansen. For om den lander rett, vil du få 10 ekstra symboler hvilket fyller hele brettet med like symboler. Selv traff vi aldri på ekstrasjansen etter fem like, men vi syns det klirret godt da det klaffet etter fire like.

Siden vi testet spillet med lekepenger, kunne vi benytte oss av Highroller-funksjonen helt uten bekymringer. Resultatene varierte veldig, og denne gang tapte vi mer enn vi vant, så vi anbefaler at du bruker den med måte.

Joker Strike ligger veldig høyt på variansmetret, så det kan gå veldig lang tid mellom hver storgevinst. Men med litt ekstra flaks kan det jo hende du blir belønnet med noe i nærheten av spillets toppgevinst på 1211 ganger innsatsen.

Joker Strike storgevinst

Konklusjon

Joker Strike er et artig spill med gode muligheter for store beløp, og artige Highroller-muligheter for dem som tør. Spillet er ute hos de fleste Quickspin-operatører så gi det et forsøk i dag.