Joker Gems
67
Vurdering
x700
Maksimum gevinst
96%
RTP

Joker Gems

Spillutvikler: Elk Studios

Fra og med september 2018 kan du bli med ut til verdensrommet sammen med ELK Studios og jage jackpotene som…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Joker Gems anmeldelse

Fra og med september 2018 kan du bli med ut til verdensrommet sammen med ELK Studios og jage jackpotene som ligger og venter langt, langt der ute i stjernetåka. Bli med nedover for mer info om Joker Gems – et jackpotspill hvor du kan vinne opptil 700 ganger innsatsen, toppet med noen tusen euro til.

Prøv Joker Gems gratis her

Spill Joker Gems her

Joker Gems – Oppsett

  • Lanseringsdato: 4. september 2018
  • Utvikler: ELK Studios
  • Hjul / Rader: 5 / 5
  • Linjer: Cluster Pays (3)
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 700 x innsatsen + jackpot
  • RTP: 96,30%
  • Volatilitet: Medium/Høy
  • Bonusfunksjoner: Light Laser, 3 stk. jackpoter

Joker Gems er hva du får om du krysser et rutenettspill med en spilleautomat. Det betaler ut for minst 3 like i en klynge og ser ut som et 5×5 rutenett, men så trykker man på spinn-knappen og ser at symbolene ruller inn som vanlig. Det overrasket litt. Det samme gjorde de tomme plassene og at jokeren ikke gjør noen verdens ting annet enn å være spillets mest verdifulle symbol.

Joker Gems utbetalingstabell

Joker Gems – Bonuser og spesialfunksjoner

Respin på hver gevinst

Hver gang du får én eller flere gevinstklynger på skjermen vil du få et gratis ekstraspinn – eller respin om du vil. Respinnene fortsetter til du ikke klarer å forstørre eksisterende eller lage nye klynger. Dette er en finfin bonus som gir deg muligheten til å vinne stort – kanskje til og med en jackpot!

Light Laser

Laseren får du på tilfeldige spillerunder og garanterer gevinster. Når den bestemmer seg for å dukke opp vil den alltid legge fra seg en vinnerklynge med 4 eller 5 symboler. Videre vil denne klyngen trigge et respin slik at du kan vinne enda mer!

Joker Gems Spillevisning

Jackpotene i Joker Gems

For å vinne en jackpot i Joker Gems må du fylle et bestemt mønster med like symboler. Det spiller ingen rolle hvilket symbol så lenge alle er like. Du kan altså ikke fylle deler av mønstret med grønne krystaller og resten med røde.

Jackpotene i Joker Gems er faste og er på €10 000, €20 000 g €50 000. Vi hadde vel helst sett at de kunne bygge seg opp og bli enda større, men vi tror ikke noen av jackpotvinnerne kommer til å klage over å få noen tusen euro ekstra på kontoen.

Slik vinner du jackpotene i Joker gems

Størrelse har noe å si …

Størrelsen på innsatsen din altså! Jo mer du legger per spillerunde, desto større er sjansene for at det ramler inn en jackpot hos deg. Du er ikke helt sjanseløs om du spiller for mindre beløp, men vi hadde nok lagt en tier eller mer …

Joker Gems – Free Spins

Joker Gems har ikke fått et eget gratisspill, men du får et lass med gratis sjanser ved hjelp av respin etter hver gevinstklynge.

Joker Gems – Gevinster og mer …

Alle som vil bli med ut i stjernetåka skal være oppmerksom på at dette er et ganske så farlig eventyr. I motsetning til jackpotspill som Mega Fortune, hvor det er relativt enkelt å samle mindre gevinster for å holde moroa gående over en lengre periode, vil du oppleve større svingninger her. Selv støtte vi på lengre tørkeperioder som ble brutt av mindre beløp. En blir rett og slett nødt for å håpe på at større klynger vil booste balansen sånn at man kan jage jackpotene enda litt lenger.