Jammin Jars
68
Vurdering
x20000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Jammin Jars

Spillutvikler: Push Gaming
Jammin' Jars kan gi deg helt utrolige multiplikatorgevinster!

Push Gaming har virkelig fått stor oppmerksomhet med spilleautomaten Jammin' Jars. Gevinstene kan bli gigantiske.

Jammin Jars anmeldelse

Syltetøy, regnbuer, frukt og bær krydret med disko. Det er oppskriften Push Gaming har fulgt for sin seneste rutenettautomat, Jammin’ Jars. Vi har testet spillet og lurer faktisk på om vi nettopp har hatt gleden av å prøve den neste hiten innenfor kategorien «grid slots».

Hoppende syltetøyglass og regnbuer med kjempefrukt er bare noe av det du kan se frem til i september.

Jammin’ Jars – Oppsett

  • Lanseringsdato: 18. september 2018
  • Utvikler: Push Gaming
  • Hjul / Rader: 8×8 (rutenett)
  • Linjer: Cluster Pays (5)
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 20 000 x innsatsen
  • RTP: 96,83%
  • Volatilitet: Medium/Høy
  • Bonusfunksjoner: regnbue med kjempesymboler, multiplikatorwild, free spins med multiplikatorwild

Jammin’ Jars er som sagt en rutenettautomat og her får du gevinster for en klynge bestående av minst 5 liker symboler. Alle vinnersymboler fjernes fra brettet og de tomme plassene fylles med symbolene over. I dette tilfellet vil brettet aldri kunne tømmes siden det stadig faller inn nye symboler fra toppen. 

Jammin Jars spillevisning

Jammin’ Jars – Bonuser og spesialfunksjoner

Regbuen

Det første vi skal fortelle deg om her er regnbuen som dukker opp på tilfeldige spillerunder. Denne vil alltid gi deg én eller flere kjempesymboler som dekker flere plasser. De største er naturligvis best, men så lenge du får en som er større enn 4×4 er du garantert en gevinst.

Etter regnbuen kommer kjempesymbolene

Wildglass fylt med multiplikatorer

Når wildsymbolet (det fargerike syltetøyglasset) er med i en gevinstkombinasjon vil den hoppe til en av plassene rett vedsiden av. Den vil deretter få +1 i multiplikator før de tomme plassene fylles med nye symboler. Oppdraget blir derfor å vinne så mange ganger som mulig med én og samme wild for å øke multiplikatoren og få bedre gevinster.

Det fins ingen grenser for hvor høy multiplikatoren din kan bli, men når det er sagt er det fryktelig vanskelig å bygge den opp i grunnspillet. I gratisspillet er det derimot snakk om litt andre boller!

Jammin Jars wildmultiplikator

Jammin’ Jars – Free Spins

Klarer du få tre wilds på brettet vil du bli belønnet med 6 gratisspinn. Skulle du også klare å bygge opp multiplikatoren før gratisøkten starter får du ta dem med deg inn. Alt under 10 gratisspinn høres kanskje lite ut, men sjekk denne: alle multiplikatorwilds blir på brettet under hele gratisspillet.

De beste resultatene får du når wildsymbolene hopper i nærheten av hverandre og inkluderes i samme gevinstkombinasjon. De legges nemlig sammen. La oss si du har en gevinstkombinasjon som alene hadde gitt deg 30 kr i gevinster. Legger vi til en wild med 2 og en wild med 3 i denne kombinasjonen vil du istedenfor 30 kr få 180 kr (30 x 2 x 3 ). Sjekk den vi fikk på et av våre gratisspinn.

Sjekk denne gevinsten i Jammin' Jars!

Jammin’ Jars – Gevinster og mer …

I starten var vi usikre fordi spillet oppførte seg som en ordentlig gjerrigknark. Vi spant og spant og spant uten å få noe vi kunne skryte av og det satte en liten demper på humøret. Når det er sagt så vet vi at volatile spill kan være vanskelige, og satte pris på at spillet aldri ble kjedelig mens vi håpet på bedre tider. Og den som venter på noe godt …

Det løsnet etter hvert og vi fikk (som du så på bildet over) oppleve den virkelige kraften til wildsymboler som står sammen. Det ble ikke slike beløp hver gang så klart. 1500+ ganger innsatsen er også et godt stykke unna toppgevinsten som er på hele 20 000 ganger innsatsen, men det inspirerer kan man vel si. Dette er helt klart et spill vi er villige til å ta frem lommeboka for, og det skal bli spennende å se om vi er like heldige neste gang som det vi var i dag. 

Avslutningsvis

Det er ikke alle som liker rutenettspill, men dere som liker dem (eller ikke har noe imot dem) burde så absolutt gi Jammin’ Jars et forsøk. Så lenge en ikke glemmer at dette er et farligere spill, tror vi mange av dere kommer til å ha det veldig gøy i jakten på storgevinstene her.

Andre rutenettspill