Jackpot Rango
91
Vurdering
x8
Maksimum gevinst
95%
RTP

Jackpot Rango

Spillutvikler: iSoftBet

Spilleautomaten Jackpot Rango er basert på den Oscar-vinnende animasjonsfilmen fra 2011. Filmen handler om en helt vanlig kameleon som ved…

Jackpot Rango anmeldelse

Spilleautomaten Jackpot Rango er basert på den Oscar-vinnende animasjonsfilmen fra 2011. Filmen handler om en helt vanlig kameleon som ved et uhell ender opp i en liten utpost i ville vesten – en utpost med innbyggere som er desperate etter en ny sheriff. Dette er strengt tatt alt du trenger å vite om filmen før du begynner å spille spilleautomaten for den vil likevel være interessant takket være en progressiv jackpot.

Hvor kan jeg spille Jackpot Rango

Om Jackpot Rango

Teknisk informasjon

Spillutvikler: iSoftbet
Antall hjul/rader: 5/3
Antall innsatslinjer: 25
Min/Maks innsats: 2,50 kr – 2500 kr
RTP: 94,62% – 95,27%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Ja
Spesialfunksjoner: rango free spins, free spins og en progressiv jackpot!

Jackpot Rangos hovedspill ser slik ut

Trekkplasteret er den progressive jackpoten, men før vi tar en titt på hvordan du vinner denne, er det som vanlig et par andre ting vi skal gå gjennom først. Vi starter med oppsettet … Jackpot Rango har 25 innsatslinjer som går på kryss og tvers av spillets fem hjul og tre rader. Den har også fått et mindre antall funksjoner, men færre funksjoner er ikke synonymt med et dårlig spill.

iSoftbet lar deg legge så lite som 2,50 kr, men vær obs på at det ikke kvalifiserer deg for noen jackpotgevinst! Mer om det finner du under …

Jackpot Rango bonus og spesialfunksjoner

Slangen er skurken i filmen og får derfor en større rolle i spilleautomaten. Slangen oppfører seg som et wildsymbol og hjelper deg derfor med å lage vinnerkombinasjoner. De eneste symbolene han ikke kan gjøre noe med er scatteren og jackpotsymbolet.

Rango er helten og får du to av ham på det første hjulet, belønnes du med to gratisspinn. Legg merke til at slangen ikke kan hjelpe deg med å aktivere Rangos free spins, men alle slange-symboler og rango-symboler holdes på plass under den korte gratisøkten.

Gratis ekstraspinn med sticky wilds i Jackpot Rango

Jackpot Rango free spins

Tre eller flere sheriff-skilt gir deg tilgang til free spins-bonusen bestående av 10 gratisrunder. Under denne gratisøkten vil vinnerkombinasjoner som inneholder en wild betale ut enda mer. Resten fungerer som vanlig.

1 wild ganger gevinsten din med 2.
2 wilds ganger gevinsten din med 4.
3 wilds ganger gevinsten din med 8.

Jackpot Rango - free spins introskjerm

Jackpot Rango gevinster, utbetalinger og jackpot

Under vår spilleøkt betalte denne spilleautomaten ut små beløp med hyppige mellomrom, så denne passer dere som vil at moroa skal vare lenger samtidig som mulighetene for en storgevinst (jackpot) ligger og ulmer.

Ellers var det vel strengt tatt ingen god dag for oss. Vi var ikke heldige med plasseringer av wilds og fikk derfor ingen store gevinstmulitplikatorer. Hverken Rangos free spins eller free spins-bonusen spyttet ut storgevinster, men vi kan forestille oss at det kan smelle til ganske så bra om disse funksjonene slår seg sammen!

Så var det denne progressive jackpoten da. Du trenger fem “jackpot progressive”-symboler på en aktiv spillelinje og må satse maks antall mynter. Det vil si at du må legge 10 mynter per linje og den nye minsteinnsatsen blir dermed 25 kr. Det vil ganske sikkert skremme unna en del spillere som vet at man kan jage enda større jackpoter for en mindre penge. La oss ta jackpotautomaten Mega Moolah som et eksempel. I 2015 vant Jonathan Heywood fra Cheshire i England jackpoten på £13 213 838 med en rundeinnsats på bare £0,25.  

Konklusjon

Selv om vi hadde en dårlig dag og ikke kom fra spilleøkten med nevnverdige beløp, kan vi ikke si at dette er et dårlig spill. Det er heller ikke det beste jackpotspillet som fins på markedet, men det er likevel verdt et forsøk om du er en fan av temaet eller filmen. Om du heller vil jage jackpoter uten å måtte legge 25 kr per spinn kan du sjekke spillene på denne listen her: