Ivan and the Immortal King
86
Vurdering
x10000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Ivan and the Immortal King

Spillutvikler: Quickspin

Quickspin har opp igjennom årene gjenfortalt flere fortellinger og eventer med sine spilleautomater, og tar denne gang for seg en…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Ivan and the Immortal King anmeldelse

Quickspin har opp igjennom årene gjenfortalt flere fortellinger og eventer med sine spilleautomater, og tar denne gang for seg en folkehistorie fra Russland. Det handler om folkehelten Ivan og hans legendariske kamp mot Koschei. Koschei er udødelig og den eneste måten å drepe ham på er å ødelegge sjelen hans, men det er lettere sagt enn gjort. Den er nemlig gjemt bort i en nål som ligger i et egg inne i en and som er gjemt i en hare som er blitt plassert i en nedgravd kiste.

Åpne kisten, fang haren, pass på at anden ikke flyr av gårde, knus egget og knekk nålen – så er skatten din.

Prøv Ivan and the Immortal King gratis her

Spill Ivan and the Immortal King her

Ivan and the Immortal King – Oppsett

 • Lanseringsdato: 11. desember 2018
 • Utvikler: Quickspin
 • Hjul / Rader: 5 / 3
 • Linjer: 20
 • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
 • Toppgevinst: 10 222x innsatsen
 • RTP: 96,29%%
 • Volatilitet: Høy
 • Bonusfunksjoner: Wild, free spins med økende multiplikator, Baba Yaga-bonus

Ivan and the Immortal King - spillevisning

Ivan and the Immortal King – Bonus og spesialfunksjoner

Ivan and the Immortal King har fått en helt vanlig wild som hjelper deg der det kan ved å erstatte andre symboler. Et wildsymbol er aldri uønsket, men er ikke det man ser mest imot i denne spilleautomaten. For spillets hovedattraksjon er gratisspillet som trigges med 3 eller flere bonuskister. Før det skal vi fortelle deg litt mer om heksen Baba Yaga.

Et ganske så spesielt navn til en ganske så spesiell heks. Når hun først bestemmer seg for å dukke opp vil hun dekke fire sideliggende plasser med frosker. Symbolene på de utvalgte plassene forvandler seg så på én av to måter:

1. Én til tre av symbolene blir til bonuskister om du befinner deg i hovedspillet, eller bonusmynter om du befinner deg i gratisspillet.

2. Alle symbolene blir til det samme symbolet og du skal på denne måte være garantert en gevinst.

Slik kommer Baba Yaga flyvende inn på skjermen din i Ivan and the Immortal King

Ivan and the Immortal King – Free Spins

Jo flere bonuskister du klarer å spinne frem på ett og samme spinn, desto bedre. For jo flere du starter med desto nærmere nålen kommer du.

 • Med 3 bonuskister får du starte på kistenivået. Der får du 10 gratisspinn og en multiplikator på 1.
 • Med 4 bonuskister får du starte på harenivået, hvor du får 15 gratisspinn og en multiplikator på 2.
 • Med 5 bonuskister får du starte på andenivået. Der får du 18 gratisspinn med hvor alle gevinstene er ganget med 3.

Du vil stort sett starte på kistenivået, men det er fullt mulig å klatre opp stigen ved å spinne frem bonusmynter. Du trenger 3 av dem for å gå opp 1 nivå og du vil for hvert nivå få 4 ekstra gratisspinn + en større multiplikator. Hele stigen ser slik ut:

 • Nivå 1 – kistenivået: 10 gratisspinn, 1x multiplikator.
 • Nivå 2 – harenivået: 14 gratisspinn, 2x multiplikator.
 • Nivå 3 – andenivået: 18 gratisspinn, 3x multiplikator.
 • Nivå 4 – eggnivået: 22 gratisspinn, 5x multiplikator.
 • Nivå 5 – nålnivået: 26 gratisspinn, 10x multiplikator.
 • Nivå 6 – Koschei-nivået: 30 gratisspinn, 20x multiplikator.

La oss si du starter på det første nivået og har samlet tre mynter innen det femte spinnet. Du vil da få tildelt 4 ekstra gratisspinn og en 2x multiplikator som vil gjelde fra den spillerunden du gikk opp i nivå.

Ivan and the Immortal King Free Spins med bonusmynt

Ivan and the Immortal King – Gevinster og utbetalinger

Forrige måned lanserte Quickspin en lekker spilleautomat med 4096 vinnermåter kalt Tiger’s Glory. Og når de da følger opp med Ivan and the Immortal King kjennes det som om de for alvor flørter med erfarne spillere som liker å ta sjanser. For i likhet med Tiger’s Glory er Ivan and the Immortal King en meget volatil spilleautomat med en toppgevinst som ruver over alle de andre Quickspin-automatene.

Gevinstene kommer med greie mellomrom, men en storgevinst får du vente lenger på. Det er selvfølgelig mulig å sanke større beløp fra dette eventyret; du trenger som vanlig bare litt ekstra flaks. Så lenge du er klar over at Ivan and the Immortal King er et farligere eventyr enn det Quickspin har fortalt oss tidligere, syns vi så absolutt at du skal gi det et forsøk. Alle casinoene vi har lenket til i denne omtalen har det i sitt utvalg. Lykke til!