Imperial Opera
67
Vurdering
x3500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Imperial Opera

Spillutvikler: Play'n GO

Ta plass i den orientalske operaen og gjør deg klar for et show fylt med bonusfunksjoner, megasymboler og free spins-runder.…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Imperial Opera anmeldelse

Ta plass i den orientalske operaen og gjør deg klar for et show fylt med bonusfunksjoner, megasymboler og free spins-runder. Play’n Go er tilbake med en ny spilleautomat og i denne omtalen kan du lese alt om hvordan det fungerer og hva du kan forvente deg.

Her kan du spille Imperial Opera

Imperial Opera spilloppsett

Imperial Opera megasymboler

Imperial Opera bonusfunksjoner

I Imperial Opera har Play‘n Go plassert hjulene på en scene inne i en orientalsk opera. Når det kommer til bonusfunksjonene er det flere ting å se frem til.

Showcase-funksjonen: Dette er en funksjon som aktiveres på hvert spinn, men fungerer i bakgrunnen. Før hvert spinn velger spillet ut et tilfeldig symbol (alle unntatt scatteren) og legger de til hjulene som stabler.

Megasymboler: Alle karaktersymbolene kan vises som megasymboler. Et megasymbol i Imperial Opera kan dekke opptil 9 plasser (3×3).

Harmoni-funksjonen: I hovedspillet vil denne funksjonen dukke opp på tilfeldige spillerunder. Mellom 2 og 3 tilstøtende hjul velges ut og synkroniseres. Synkroniserte hjul spinner alltid frem like symboler eller megasymboler.

Cresendo-funksjonen: Denne funksjonen aktiveres også tilfeldig, men kan ikke komme i gratisspillet. Når den trigges vil du få utdelt mellom 1 og 2 hele wildhjul.

Cresendo-funksjonen aktivert i spilleautomaten Imperial Opera av Play'n Go

Imperial Opera free spins

Scatteren i Imperial Opera kommer i form av et megasymbol som dekker 9 plasser. Når du lykkes spinne frem hele symbolet blir du belønnet med 10 gratisspinn. Scatteren kan dessuten spinnes frem i gratisspillet for ytterligere 10 gratisspinn og det fins ingen grenser for hvor mange ganger dette kan gjøres.

Under gratisspillet vil de tre midterste hjulene alltid spinne sammen. Dersom showcase-funksjonen og megasymbolene får til et ordentlig samarbeid, er det altså mulig å fylle hele brettet med like symboler. Det klart vi! 2 ganger på én og samme gratisøkt, hvilket ga en totalgevinst på 122x innsatsen!

Imperial Opera free spins vunnet

Imperial Opera gevinster og utbetalinger

Spillet har en RTP på 96,5%, mens volatiliteten er skrudd opp til maks. Istedenfor å kjede oss med lange gevinsttørker, betalte spilleautomaten faktisk ut ganske ofte. Du vet kanskje hva vi kommer til å si nå? Jo, gevinstene var stort sett veldig små, men det er det som er gøy med volatile spill. De kan plutselig punge ut med fantastiske beløp som gjerne er en god del større enn de du kan vinne i snillere spill.

Spill Imperial Opera gratis her